Voi tätä ilon päivää.

Minun silmissäni siitä asti, kun Petteri Orpo nimesi puolueet, jotka haluaa seuraavaksi nelivuotiskaudeksi kanssaan suomen suuntaa muuttamaan velkavetoisesta oleskeluyhteiskunnasta työn ja yrittämisen yhteiskunnaksi,  niin………

Hän kasvoi kokoaan suuremmaksi politikoksi.

Ja vaikka vihervasemmistolainen suunpieksijä joukko Sanna Marinin johdolla kiljui kitapurjeet punaisena sinimustasta kuolemasta, niin kaikki muut kalpeni, mutta ”meidän” Petteri säilytti värinsä.

Jos ei nyt mene yksin ihan Petterin kehumiseksi, niin kyllä meidän Riikka ei horjunut eikä huojunut vasemmalta käyvän puhurin edessä ja se on varmaa, että se rasismipuukko minkä Riikka sai ennen vaaleja selkäänsä, niin ei se sieltä mihinkään katoa vaalien jälkeenkään, olipa hallitusohjelma minkälainen hyvänsä.

Tänään se hallitusohjelma sitten varsinaisesti julkaistaan ja siitä mistä iloitsen,  vaikka en vielä tarkempia kirjauksia tunnekkaan, niin opposition orsien kiljunta on musiikkia korvilleni.

Vielä ei tiedetä varmaksi kuin pääministerin ja rahaministerin nimet ja uskon ja tiedän, että Petterin ja Riikkan yhteistyö sujuu kuin tanssi yli hautojen (vasemmiston )

 

12 vastausta artikkeliin “Voi tätä ilon päivää.”

  1. Runoilu on itsenäisen kansakunnan elinehto. Varmaan siksi ruotsalaiset maahantunkeutujat tappoivat ensimmäisinä suomalaiset runonlaulajat.

 1. Suomalaiset työntekijät ’ kiittää ’ Suomen omasta mielestään suurinta ’työväenpuoluetta’ työelämää koskevista uudistuksista (heikennyksistä) käsi nyrkissä nyrkissä. Torilla tavataan .

   1. No eipä tulis mieleenkään liata käsiä moisiin. Ihottuman siitä saa..

 2. Alustan vakitrolli ja vasemmistosiipi ovat nähtävästi saaneet hallitusohjelman käsiinsä muita aiemmin ja miksipä eivät olisi.

  No nyt on hyvä keli lähteä torille, ellei muuten niin vaikkapa uutta perunaa ostamaan.

   1. Kyllä Mika on ihan oikea nimeni ja mikäli sinulla on asiasta jotain itkemistä niin ota yhteys ylläpitoon ja vaadi sääntömuutoksia.

 3. ”Kuinka tyhmä on pääministeri, joka osaa puhua mutta ei kirjoittaa. Väestönvaihto on pelkästään typerää, mutta hän kirjoittaa työperää.” – Seppo Oikkonen ”Tässä tulee tuhatkasvo”/Verkkolehti Sarastus.

 4. Vaikka Mauno Koivisto töppäsikin valuuttapolitiikassa raskaasti leikkimällä tulevaa yhteisvaluutta kannattamalla markan arvon sitomista Saksan markkaan, niin yhteiskuntapolitiikassa PS on Koiviston seuraaja. Ja puolueessa on paljon entisiä demareita.

  https://www.kaleva.fi/nain-presidentti-koivisto-pysaytti-itarajan-yli-tu/1916607

  Koivisto oli kansallisvaltioiden ja yhteiskuntarauhan ystävä.

  https://www.kaleva.fi/nain-presidentti-koivisto-pysaytti-itarajan-yli-tu/1916607

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *