Voidaanko kaikki demarit lukea rasisteiksi, kun johtajansa sitä on ?

Herra varjele suomalaisia enään hyppäämästä sosialidemokraattisen bussin kyytiin vaaleissa.

Herra varjele meitä sosialidemokraattien vappusatasilta, sillä nyt nekin ovat jo muuttuneet miljadien vekseliksi.

Herra varjele meitä rasistisilta demareilta, jotka johtajajineen kiihottavat kansaa vihaan ja syrjintään toista  parlamentaarista puoluetta ja kansanryhmää kohtaan.

Herra varjele meitä suomalaisia enään uskomasta sosialidemokraattiseen talousoppiin, jossa velatkin ovat saatavia.

Herra varjele meitä sosialidemokratiasta, sillä heidän arvoineen suomalaisuuden ensisijaisuus on rasismia, eli ensin muille ja jos sitten vielä on jotain jaettavaa, niin sitten vasta suomelle.

Herra varjele, ettei meille enään koskaan tule pääministeriä sosialidemokraattisesta robotista, joka uskoo ulkoisella koreudellaan peittävänsä tyhjän tynnyrinsä, joka mäessä kolisee.

Herra varjele suomen kansaa sosialidemokraattisista utopisteista, jotka haluavat maastamme tehdä koko maailman sosiaalitoimiston ja Unionistien koelaboratorion.

Herra varjele meitä suomalaisia sosialidemokraattisilta ulkoparlamentaarisilta korporaatiolta ( AY ) sillä he laittavat suomen ovat kiinni, että omilla kermakipoilla riittää latkittavaa.

Herra varjele suomea sosialidemokraateilta, joiden tavoitteena on saada suomalaiset ilmanputsareiksi, että kiinalaiset voivat jatkaa kuten ennenkin ja hengitellä meidän sinne lähettämää puhdistettua happea.

Herra varjele meitä suomalaisia sosialidemokratialta, kun jollain menee huonosti, niin kaikilla on mentävä huonosti.

Herra varjele meitä suomalaisia, että historia ei toistaisi itseään, eikä sosialidemokratia ajaisi maatamme sisällissotaan ja laillisen hallituksen horjuttamiseen vuoden 1918 tapaan.

Herra varjele suomalaisia, että he eivät huhtikuun eduskuntavaaleissa enään vetäisi punaista viivaa sosialidemokraattiseen vekseliin vaalikopissa, sillä nykylinjan jatkumo tietää kyllä  OY SUOMI  AB.n  LOPPUA.

 

24 vastausta artikkeliin “Voidaanko kaikki demarit lukea rasisteiksi, kun johtajansa sitä on ?”

 1. Kieltämättä jos haluaa olla vähän ilkeä, voisi ottaa vertailun.

  Sisällissotia aloitettu: SDP 1 | 0 Persut
  Venäjän agentteina toimivia ex-ministerejä: SDP 1 | 0 Persut
  …sitten voisi ottaa stasille vakoilleet, yms

  Että toki demareiden vara moralisoida on kieltämättä vähän kortilla.

   1. Katainen voi liene esittää missä kohdassa Perussuomalaisten puolueohjelmassa tai poliittisissa tavoitteissa on rasismia?

    Nimittäin mikäli et pysty tuollaista osoittamaan niin syyllistyt rikokseen väitteelläsi.

    1. Piti lukemaan Karjalainen voi liene esittää missä kohdassa Perussuomalaisten puolueohjelmassa tai poliittisissa tavoitteissa on rasismia?

 2. Punademuille totuus on eri asia kuin muille tavallisille ihmisille.
  Heille ”totuus” on likimain samaa kuin ”pravda”.

  1. Marinin möläykset ovat ”pyhää sanaa”, mitä ei saa arvioida eikä varsinkaan arvostella.
   Marinin aikaansaannokset ovat ”jumalaisia” tekoja, mitä saavain ylistää.

   1. Yllä oli linkki esimerkkiin siitä millaista lainsäädäntöä Marinin hurahtaneet kannattavat.

  1. Miten suomalaiset ensin on rasismia? Mitä tarkoittaa muukalaisvastainen, onko esim. turvapaikkashoppailun vastustaminen muukalaisvastaisuutta?
   Vihamielinen? Onko vasemmistolainen vihamielisyys, jota erittäin moni vasemmistolainen levittää sellaista parempaa vihamielisyyttä?
   Levittääkö Marin vihamielisyyttä perussuomalaisten kohtaan ja hyväksyykö sen, kuten olet joskus hyväksynyt ilkivallan perussuomalaisten puoluetoimistoa kohtaan?

  2. Olen muukalaisvastainen siltä osin, että en suostu elättämään niitä, joita demaritkin vetelevät tänne toiselta puolelta maapalloa elämään kelan asiakkaana kehdosta hautaan, laittamalla tikkuakaan ristiin yhteiskunnan hyväksi. Rikostilastoissa he ovat yliedustettuina ja heitä eivät kosketa samat säännöt kuin kantasuomalaisia, vaan he saavat nauttia demareidenkin tarjoamaa koskemattomuussuojaa, kun ovat sodan uhreja, vaikka ovatkin vain turisteina syömässä seisovasta pöydästä parasta mitä talosta löytyy.
   Totta kai suomalainen ensin, kaikki ne jotka eivät näin toimi, luokittelen isänmaavastaisiksi ja aivan hyvin heihin sopisi myös syyte valtiopetoksesta.

   1. Kaikki jotka eivät kykene tai halua eivätkä ole valmiita elämään maassa maan tavalla, niin heitä ei pidä väkipakolla kotouttaa, vaan heidät tulisi kotiuttaa ja palauttaa lähtömaahansa niihin olosuhteisiin, jossa voivat tapojaan ja tottumuksiaan harjoittaa vertaistensa joukossa.

    1. Et voi sille mitään, että heitä on kohta täällä 100 000 enemmän kuin nyt erinäisistä syistä, jotka ovat sodat, kuivuus, nälänhätä ja tietenkin elintasoshoppailu niin kuin suomalaisetkin Ruotsiin ja Ameriikoihin.

     1. Niin suuri joukko suomalaisia lähti tosiaan Amerikkaan ja Ruotsiin. Aivan ylivoimaisella osalla Ruotsiin muuttaneita oli toki työpaikka valmiina odottamassa, eikä sinne Amerikkaankaan kai sosiaaliturvan perässä menty, sellaista kun ei ollut ja molemmissa mainituissa kohteissa maahanmuuttajilla oli velvollisuuksia pelkkien oikeuksien lisäksi.

 3. En yleistäisi sillä jos puolueohjelmassa ei kirjaimellisesti lue.
  Yksittäinen henkilö puolueesta riipumatta voi syyllistyä rasismiin, mutta se ei ole koko puolue.

 4. Onko persuissa rasisteja ja rasismia? On. Liikaa. Onko sitä vain persuissa? Ei. Onko persut eduskunnan rasistisin puolue? Ei.

  Mutta koska persuja ei voi syyttää mistään konkreettisesta väärinteosta, tämä on helppo tapa saada ne näyttämään pahalta. Marin on jakanut miljardeja rikkaille vaikka talous on suossa, se on konkretiaa.

  Ja Heikille joudun sen verran korjaamaan että persut perustettiin 1995, Lipponen siirtyi venäjän palvelukseen 2008. 1995<2008, viime tiedon mukaan.

  1. Totta tietenkin nimen osalta, mutta lähtö oli kyllä jo Vennamon ja Poutiaisen Einon suurista seikailuista.
   Soininkin persut oivat vielä ihmisten asialla. Nykyisktä ei ota muuta selvää kuin, että ovat kaikkien niiden asialla, jotka ovat kaikkea vastaan kaikessa ja vähän ememmänkin. Tolloillehan niissä riittää argumetteja.

   1. Niin se aika näyttää kultaavan muistot. Pääministeri Marinkin kehui taannoin IS:n vaalitentissä Timo Soinin perussuomalaisia.

    Mitenkäs minulla on kuitenkin se muistikuva Soinin ajoista, että niin blogikollega Karjalainen kuin silloinen kansanedustaja Sanna Marin ryöpyttivät Soinin johtamia perussuomalaisia oikein olan takaa.

    Rassisteja perussuomalaiset olivat teidän mielestänne silloinkin.

    1. Sanotaan, että poliittinen muisti on lyhyt, mutta joillakin se on todella lyhyt.

   2. Sanna Marin fanittaa Timo Soinia ja hänen vetämään PS puoluetta, onkohan sillä Soinin juliste seinällä.

 5. ”Kauppalehti 3.11.2022.Tanskan Mette Frederiksen näytti, millä eväillä istuva demaripääministeri voi voittaa vaalit.

  Voitto. Tanskan pääministeri Mette Frederiksen (sd) pakotettiin uusintavaaleihin ja hän selviytyi niistä voittajana.KUVA: NIKOLAI LINARES
  Veroalennuksia, tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa, rangaistusten tiukentamista ja yksityisen sektorin tiiviimpää hyödyntämistä julkisessa terveydenhuollossa. Nämä kaikki löytyivät Tanskan sosiaalidemokraattisen puolueen vaaliohjelmasta.”

  Veikkaan ettei Marin poppoonsa kanssa uskalla seurata Tanskan viikinkiperinteen esimerkkiä, ja vaalitulos tullee olemaan sen mukainen.
  Tarpovat uskollisesti Ruotsin demareiden tuhopolitiikan perävanassa.

Kommentoi