Demut parantavat maan talouden tempputyöllistämisellä….

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009364642.html

”Sdp vahvistaisi julkista taloutta tulevalla vaalikaudella 3,5–6 miljardilla eurolla. Tähän pitäisi puolueen mukaan pyrkiä ennen kaikkea työllisyyttä vahvistamalla.”

Kun katsoo demujen tempputyöllistämistä nykyiseen malliin, on turha kuvitella sillä saatavan mitään aikaan.

Kun tunnin-pari työssä päivittäin oleva katsotaan työlliseksi, niin kyllä siinä verovaroja melkoisesti kuluu olemattoman saadun verotulon sijaan.

Yhteiskuntamme ei todellakaan elä sillä, että pesemme toistemme paitoja tai hoidamme toistemme lapsia.

Tuloja saadaan todellisuudessa vain viennistä.

Koulutus, intra ja hallinto ovat eellytyksiä vientiteollisuuen toiminnalle, mutta melkoinen osa muusta on sitä toistemme paitojen pesemistä.

Demuilla ei ole minkäänlaista alkeellistakaan käsitystä siitä, mistä näitä vientiä edistäviä työpaikkoja saataisiin eikä tuo teempputyöllistäminen todellakaan sitä tee.

Työvoimapula on yksi rajoittava tekijä, koska meillä on sekä työpaikkoja että niihin kykenemättömiä työttömiä.

Ammattilaisten palkkaaminen ulkomailta olisi yksi keino, mutta se koskee nimenomaan vain ammattitaitoisia – ei sekalaista kielitaidotonta ja ammattitaidotonta elintasoturistia, mitä punavirheet ja demut innolla tänne raahaavat.

Valittavasti meillä näyttää migrin tavoite olevan lähettää työssä olevia,kielitaitoisia ja veronsa maksavia pois Suomesta erilaisin tekosyin, mutta näitä luvattomasti olevia lusmuja ei jostain syystä kyetä poistamaan..

Yksi vastaus artikkeliin “Demut parantavat maan talouden tempputyöllistämisellä….”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *