19 vastausta artikkeliin “Aki Kaurismäellä asiaa…”

 1. Ottamatta kantaa siihen millainen hallitus meillä nyt on olen sitä mieltä että Kaurismäen kannattaisi keskittyä sinne missä hänellä on kompetenssia, kyky esittää sanomaansa tavalla josta suuri yleisö nauttii. Ilman luovuutta sana toki on vapaa töksäytellä, ei sentään toistellut papukaijana kylmää kyytiä ja köyhien kyykytystä minkä luen hänelle ansioksi

  1. Js otamme huomioon henkilön taustan ja ammattitaidon, olisi parempi pysyä siinä, minkä osaa ja jättää potaskan syytäminen.

   1. Kun lukee jutun kommentteja, on sinne ryhmittynyt US:n kommentoijien persu-kokoomuslaiset vastahyökkäykseen mitä kiivaimmin kommunisti, vihervassari, ym. termein itse asiaa ja Kaurismäkeä vastaan.

    Kaurismäen elokuvathan itsesään kuvaavat loistavasti tavallisia körmypersuja ja yhteiskuntavastaisuutta.

  1. Kyseessä oleva taiteilija lie saanut kiteytykseensä vaikutteita keihäänheittäjä Seppo Rädyltä joka luonnehti Saksaa sanomalla sitä paskaksi maaksi.

   1. Perustamperelainen on paras näissä kiteytyksissä kertoo Vesa Laitisen linkissä oleva juttu alla.
    Kun siltä kysyy vaikka neuvoa osoitteesta, se vastaa: ”kyä mää sen tiärän”. Mutta ei vastaa, mitä kysytään. Se luulee heti, että joku tietää jotakin, mitä perustamperelainen ei muka tiärä. (sijamuoto ”se” kuuluu tamperelaisuuteen)

    Kolumni | Tamperelainen taitaa tiiviin ilmaisun – Ei sevväliä ei sen sijaan hämää syntyperäistä savolaista https://www.aamulehti.fi/kolumnit/art-2000009833821.html

  1. Kenenkä vaalitappio ? Näkeehän jo sokeakin, että suurimnan tappion kärsi persut saamatta lävitse käytännössä mitään, mitä lupasivat. Ja Suomen maine meni ja konkurssi iskee. Eikä kukaan kansalainen halua lähteä hallitusvankkureiden kyytiin itseään vahingoittamaan.

 2. Eihän Akilta ole älyä puuttunut, mutta nyt hänen aivokapasiteettinsa ei enää riitä. Ei riitä ehkä kenelläkään.
  Olisi pitänyt valita Keijo Korhonen presidentiksi vuonna 1994. Hän olisi pannut EU-neuvottelut poikki. Veikkaisin Akin äänestäneet kanssani Korhosta.

  https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000004359789.html

   1. Mikään jossittelu ei kuulu Kaurismäen persoonaan ei Korhonen ei Halme. Ne ovat vähä-älyisten palstantäytettä.
    Kaurismäki on arkirealisti tässä ja nyt.

     1. Luonnehtisin Akia epävakaaksi persoonaksi

      Kaurismäki keräilee vanhoja autoja, jotka kuluttavat 20 – 30 lyijyllistä bensiiniä / 100 km.[1]

      Hyvätuloisin prosentti
      Vuonna 2012 Kaurismäki sanoi, että rikkaimman prosentin tappaminen olisi ainoa keino pelastua ”tästä kurjuudestä”, mutta tämä saattoi olla läppää.[2] Vuonna 2011 pelkästään Kaurismäen veljensä kanssa omistama Corona-baari jakoi osinkoa 240 000 euroa.[3] Heidän omistamansa Cafe Kiasma on tuottanut voittoa 64 000 – 200 000 euroa vuodessa.[3]

      ——

      Ei ole vielä tappanut itseään eikä veljeään, vaikka kuuluvat siihen prosenttiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *