Li riisui Orpon, housut, eikä sillä ollut edes munaa. Annika Purran kääntötakin, ei vuoria, ei kuin oikeakätinen invalidi

Orpo yritti pussata. Li mottasi, terävät hampaan puri ja se sattui. Orpolta ei  sanan säilää turvonneista huulista, niin kovaa se tuli. Munaton mies, vain itkuvirtensä kertosäkeillä.

Purran kääntökaikista Saarikko repi oikean poven salataskun, jossa kätkössä väärennetyt setelit pimeille puoskareille ja ruoska vasemmasta taskusta kyykytettäville kuin maahantulija ikään.

Lindman ampui alas tuplapiipullisella koko räkättiparven.

Kanuunat ovat vasta ladattuina !

https://www.kouvolansanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/6017620

 

 

38 vastausta artikkeliin “Li riisui Orpon, housut, eikä sillä ollut edes munaa. Annika Purran kääntötakin, ei vuoria, ei kuin oikeakätinen invalidi”

 1. Kyllä sillä Orvolla munat on mitä taas tulee Riikka Purraan joka ei ole Annikka terv tepivaari

 2. Kovia olivat Li ja Annika, mahtaisivatko vaalitappiot joihin puolueensa johdattelivat antaa voimia hurjuuteensa, punaisuuteensa

 3. Pitäisi olla joku laki, joko puhemies, tai muu instanssi, jolla olisi oikeus poistaa häiriön aiheuttajat.
  Ikinä en ole nähnyt Andessonia ja Saarikkoa täysin poissa raiteiltaan.

  Piti oikein jäädä miettimään, kuka se kolmas samassa lähetyksessä oli. Olihan se tämä vihreä ystävämme puheenjohtaja puolueestaan. Hänen kanssaan olemme vielä hukassa.

  1. Purra, maan häirikkönä, ensisijaisesti saisi lähteä ja liukkaasti.
   Orpo on niin säälittävä, ettei siitä niin väliä !
   Kyllä älyn säilä iskee Li:ltä ja Annikan puhelahjat. Sanna ei ole edes vielä näkynyt.
   No, onhan tuo ohjelmakin niin törkeyden huippu, jota ei aikaisemnin Suomessa ole nähty sitten v. 1906.
   Jum….ta ! Ei ole osaaville oikeaa työtä, jotakin kepinkantoa paperimiehille ja suolla kuokkimista tilastoihin.
   Sitten hinnat ylös, palkka alas ja kaikki 10 tukea 15 luukun kautta. Asuntosijoittajat nauravat.
   Verot isokenkäisiltä alas ja heidän kakaroille sijoitustilit. Pesäpallomaila puuttuu äitiyspakkauksesta- pallo jo on.
   Ei Suomi ole koskaan ollut näin kusipäisen poliittisen johdon alla.

   1. Kyllähän Sanna siellä näkyi. Kovin surkeana istui päätään riiputtaen muiden oppositiolaisten joukossa. Antoi tulevan puheenjohtajan hoitaa räksytys hommat puolestaan.

    Hauskaa hupia nämä Heikin kitkerät avautumiset. Tosin toisto alkaa jo hieman kyllästyttää.

     1. En olisi ikinä kokoomuksesta uskonut, että ne menivät persujen pillin mukaan, kun vain valta ja, päämisteriys oli saatava hinnalla millä hyvänsä.
      Kyllä siellä sisällä sappi kiehuu isolla porukalla.

      1. HK:

       Timben mielestä kokoomus pikemminkin veti persuja kölin alta.

   2. ”Sijoitustilit” on kehitetty jo Kataisen hallituksen aikaan. RKP:n Henu oli tuolloinkin oikeusministerinä samoin kuin Sannan hallituksessa.

 4. Eliitin edusmies ja demokratian vihollinen, Heikki Karjalainen, pelkää kuollakseen että Uusi Hallitus onnistuu torjumaan väestönvaihdon ja onnistuu poistamaan työttömyyden ja säilyttämään hyvinvointiyhteiskunnan entistä ehompana. Sic!

  Tervehenkinen konservatiivinen korjausliike on totta Suomessa, eikä siinä vasuriliberaalien itkuraivarit auta.

  1. Kylmän kyydin äärijärjestökö Suomen asioita pystyy hoitamaan kuin preseelleen.
   Onneksi meitä kunnon sivistyskokoomuslaisia, kepulaisia, demareita, vasureita ja gröönejä on riitävästi panemaan rahanmetsästäjät itse töihin ja luukulle anelemaan meitä töihin kunnon palkalla, jonka he maksavat ja kipeästi.

   1. HK:

    Yhteiskunnallisessa näkemyksessään PS on Mauno Koiviston perillinen, bernstainilainen, marxilaisuuden vastainen ja kansallismielinen.

    Koivisto oli populisti eli kansaa kuunteleva ja populisti Vennamo oli Koiviston yhteiskunnallisen näkemyksen vankkumaton kannattaja.

    Marxilaiset yrittivät leimata Vennamon äärioikeistolaiseksi, mutta eivät kovin hyvin onnistuneet. Vennamon virheenä oli kuitenkin kekkosvastaisuus, vaikka Urkki oli hyvä kompromissi, kun maamme marxilaiset yrittivät viedä maamme itsenäisyyden.

    Nyt marxilaiset tahtovat häivyttää koko kansan.

    1. Mitäs minun piti vielä sanomani? Ai niin, juu.

     Marxilaisellehan ”isänmaallisuus” on kirosana ja kapitalistien keksintöä.

     Mitä tuosta asenteesta saattaa seurata? Sen saa jokainen tykönään päätellä?

     Homoja katolta tiputtavien ja suvaitvaisten kansojen yhteishali, hauskahali ja nannahaliko?

  2. Olisiko tosiaan Heikin motiivi noin kähmäinen? Noin yleensä ottaen onhan kateellisen suomalaisen tapa, ainakin salaa, toivoa pahaa heille joista ei pidä.
   No jos on ja hallitus onnistuisi niin putoaisiko Heikiltä pohja kaikelta siihen mihin on uskonut ja minkä eteen täälläkin ankarin sanoin tsemppaa.

 5. Minun ja sivistyskokoomuslaisten pipo on nyt kierällä, kun munaton Orpo meni Purran tavoitteiden takuumieheksi eikä pitänyt mistään omista tavoitteistaan ja oikeudenmukaisuudesta kiinni, mikä on ollut kokoomuslaisten oikeudentunnossa tähän saakka.
  Niin kuin olen todennut, talouden tasapainottamiseen pitää osallistua koko kansa, mutta toisin lääkkein, mistä olen jo moneen kertaan kertonut, mutta erityisesti siten että ne, joilla on, osallistuvat vahvasti ja ne, joilla ei ole tekevät muuta osallistuakseen.
  Osa lusmureista, työn vieroksujia, ei saa määrätä yhteiskunnan tahtia. Oikeaa työtä pitää yritysten järjestää ja yhteiskunnan tukea.
  Minusta opposition lääkkeet koko talouden tasapainottamiseen ovat paljon tehokkaammat ja osallistuvammat kuin tämä hukkaputki, joka ei tuo mitään muuta kuin hirveän älämölön ja takapakin. Siitä on isot kokemukset ja olemassa.
  Et kai vain sinäkin ole persu, pelkään jo ?

  1. Et siis lukenut jutusta kun otsikon?
   Jutussa ilmeni, että tuo ns. solidaarisuusvero eli ylimääräinen veronkiristys loppuisi kokonaan, ellei siitä annettaisi uutta lakia.
   Nyt sitä veroa pienennetään, mutta silti tämä korotettu vero pidetään voimassa.
   Sen sijaan eläkeläisille määritelty varastusvero yli 40 000 € vuosituloista säilyy entisellään ja se n. 6% ylimääräinen vero, minkä vätetään tasaavan eläkeläisten verotuksen vastaamaan palkansaajien itselleen maksamien eläke- ja työttömyysvakuutusten maksujen verran, eli eläkeläisilta jatketaan varastamista entiseen malliin

  2. Suurituloisten tulot riippuvat aika paljon suhdanteista. Suhdannetaantumassa euron devalvoituminen saattaa parantaa euromaiden kilpailukykyä eeuun sisäpuolella ja ulkopuolella. Jos suhdannetaantuma Suomessa on suurempi kuin muualla, tarvitaan oma valuutta kilpailukyvyn säilyttämiseksi.

   Ruotsin kilpailukyky on alentunut. Ehkä palkkojen korotus oli liikaa ja ehkä yhteiskunnalliset ongelmat alkavat painaa päälle. Onneksi valuutan arvo joustaa.

   Ne, jotka eivät ymmärrä syitä ja seurauksia, pitävät kruunun devalvoitumista vahingollisena, vaikka kelluva kruunu vain heijastelee talouselämän vaikeuksia.

 6. Hallituksessa myös uusnatsi?
  Sehän tietää sitten asiantuntemusta siltäkin osin?

  1. Alkaa näköjään punapuolen mustamaalauskampanja pyöriä perinteiseen tapaan eli vääntämällä jokaisen sanan kaikin keinoin nurinpäin.
   Punanatsit ja mustat natsit samaa sakkia eri nimellä.

   1. Ai, että Iltalehti olisi joku vasemmistolehti. Se nyt kyllä siteeraa persuporukan toimintaa todettuina faktoina ja puheina. Eikä pelkästään IL , vaan laaja mediakenttä.

  1. Siinähän kirjoittelevat, mitä haluavat.
   Ainoa, mikä merkitsee, on se, mitä hallitus tekee suomalaisten puolesta ja siinä ei vogue-lööppejä tarvita.

   1. No ei alkuunkaan noin. Se vahtii julkisen sanan edustaja niin hyvää kuin pahaa. Nyt on menossa pahan ajanjakson alku Suomen kansainväliselle maineelle. Jolla taas on valtava merkitys Suomelle taloudellisti investointien, matkailun, viennin työvoiman vuoksi, kaikessa, myös jopa sotilaallisesti.

    1. HK:

     ”Nyt on menossa pahan ajanjakson alku Suomen kansainväliselle maineelle. Jolla taas on valtava merkitys Suomelle taloudellisti investointien, matkailun, viennin työvoiman vuoksi, kaikessa, myös jopa sotilaallisesti.”

     Vasurien ei siis pidä mekkaloida. Suomelta menee maine.
     Uhkailevat suomen kansaa taloudellisella väkivallalla vuoden 1956 tapaan.

     Tuolloin hintasäännöstely lakkasi ja patoutuneet hintapaineet vapautuivat. Ehkä oli jo tullut konkursseja ja tuotantoa supistettu.
     Kansan villitsijät saivat taloudellisen väkivallan eli yleislakon avulla luultavasti lisää yrityksiä konkurssiin.

     Pahimmista pukareista tehtiin häkkilintuja, mutta moni höntti armahdettiin.

     Meiltä ei saatu maitoa meijeriin. Minäkin muistan kirnunneeni voita tuolloin nelivuotiaana. Saatiinhan siinä piimääkin. Ehkä tuotteita saatiin myydyksi naapureille, vaikka ylitarjonta oli varmasti suuri. Meidän mökissämme kommunisteja vierova asenne luultavasti vahvistui entisestään. Vaikka ei meillä politiikkaa puhuttu ainakaan lasten kuullen.

 7. Kansallissosialismi ja kommunismi = sama kakka erivärisessä paketissa.

  1. Ääri oo ja kaunis kakka:

   ”Eräässä Sultantepen temppelistä löytyneen kirjoituksen Nergal ja Ereškigal versiossa Kakka on jumala Anun visiiri, joka matkustaa yhdessä Nergalin ja Namtarin kanssa. He kulkevat reittiä, joka johtaa alamaailmasta taivaan portille.

   Babylonialaisessa luomistarussa, Enūma Elišissä, Kakka puolestaan palvelee jumala Ansharia.Tarinan mukaan Anshar määrää Kakan viemään viestin jumala Lahmulle ja jumalatar Lahamulle.”

   (Wikipedia)

 8. ”Lindman ampui alas tuplapiipullisella koko räkättiparven.

  Kanuunat ovat vasta ladattuina !”

  Onkohan Heillä muitakin väkivaltaisia mielteitä?

 9. Ne sanovat toveri, toveri; kun käännät selän, ne vievät kintaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *