Julkisesti venäjämielisiä kansanedustajia – NATO-äänestys

Lainaus:

”Hallituksen esitys niin sanotuista Nato-laeista eli Pohjois-Atlantin sopimuksen hyväksymisestä hyväksyttiin äänin 184 puolesta, 7 vastaan. Tyhjiä ääniä annettiin äänestyksessä yksi kappale, poissa oli seitsemän kansanedustajaa.

Vastaan äänestivät hallituspuolue vasemmistoliiton riveistä Veronika Honkasalo, Katja Hänninen, Anna Kontula, Markus Mustajärvi, Matti Semi sekä Johannes Yrttiaho ja Valta kuuluu kansalle -ryhmästä Ano Turtiainen. Tyhjää äänesti perussuomalaisten Mika Niikko.”

Lähde: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/eduskunta-antoi-sinettinsa-suomen-nato-jasenyydelle-nama-7-kansanedustajaa-aanestivat-vastaan

Siis suomeksi: 6 kommunistia (kommunistinen puolue on naamioitunut vasemmistoliitoksi) ja yksi entinen venäjämielinen persu äänestivät vastaan ja yksi venäjämielinen persu äänesti tyhjää.

16 vastausta artikkeliin “Julkisesti venäjämielisiä kansanedustajia – NATO-äänestys”

  1. Semi jonka suvun maat ja mannut jäi Venäjän puolelle jatkosodan jälkeen ei kannata Natoa vaan ”jotain muuta?”. En ymmärrä näitä, mitä ne näkee Putinin Venäjästä..?

    1. En minäkään Natosta erityisemmin pidä, koska pidän ssevarustelua ihmiskunnalle vaarallisena.

      Valitettavasti venäläisten hurjuus teki liitynnän pakolliseksi.

      Natojäsenyydessä on se hyvä puoli, että voimme ryhtyä itsenäisyytemme palauttamiseen eli irtautumiseen orjuuttavasta unionista.

      Perustuslain mukaan valtiovalta kuuluu kansallemme ja sen valitsemalla eduskunnalle, eikä sitä pitäisi antaa eikä huutokaupata kolmansille osapuolille.

      Natoliityntä ei lohkaisee meiltä valtiovaltaamme. Voimme palata Eftaan ja säilyä sitä kautta Euroopan Talousalueen, ETA:n vapaakauppasopimuksessa.

  2. Ymmärtääkseni äänestystulos on selvä Suomen osalta. Siis mikä on Putkisen motivaatio ilmoittaa täällä vastaan äänestäneiden nimet oikein lihavoidulla tekstillä. Kysyn vaan ???

  3. Se lihavoidulla tekstillä mainittu porukka kuuluu välittömästi vangittaviksi kun imperialistinen roistovaltio Venäjä taas hyökkää Suomen kimppuun, yrittäen jälleen valloittaa koko Suomen.

    Lihavoinnin teki Uusi Suomi, en minä.

  4. Olen nimien lihavoinnin kannalla, mutta onko NATO vastaisuus myös kantanut hedelmää YLEn tuoreessa gallupissa kun Vasemmistoliitto ponnahtanut 1,4 prosenttia ylöspäin. Muuten saman verran Vihreiden kannatus laskenut.

    1. Vihreistö köyhdyttää vasurien joukon (ja myös Kostin)

  5. Putkinen:

    Vaikuttaa mielipioliselta, että kommunistit ovat mieltyneet riistäjiä suosivaan oligarkkivenäjään.

    Kommunistithan kaappasivat vallan Venäjällä vastustamaan sen aikaisten raharuhtinaiden valtaa. Tässä metelissä kommarit veivät miljoonia älyä omaavia Siperiaan orjuuteen ja kaivamaan kommareille kultaa kuollakseen itse nälkään.

    1. Että vastustamaan sen aikaisten raharuhtinaiden valtaa, no varmaan näinkin mutta taisi kiilua kommunistijohtajien silmissä myös tuo samainen valta.
      Mutta miksi nykymaailmassa kaikki kommunistiset valtiot niin tykkäävät Putinin Venäjästä.

  6. Riisuivat naamionsa. Toki heitä on vähän ja lisäksi se kuvanpolttajaporukka keitä olivatkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *