Antti Lindman (SDP) taitaa olla se kovin ”kansallissosialisti”?. On nyt itse ””natzi kuvissa” 😅

Niin, kun tĂ€ssĂ€ tĂ€tĂ€ ”natzi aihetta” kĂ€sitelty nĂ€illĂ€ blogilla. Niin kun oikein kaivaa saa paxkaa ropeliin ihan itse.

”SDP:n kansanedustaja Antti Lindtman esiintyy kuvassa, jossa kommandopipoiset nuoret tekevĂ€t Hitler-tervehdyksiĂ€ kĂ€si ojossa.”

LĂ€hde:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8f2a7952-d5ef-4d7e-9ed4-5e2627bac7b8

”Antti Lindtmanista (sd) kiertÀÀ sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hĂ€n juhlii ja esiintyy porukassa, jossa tehdÀÀn myös Hitler-tervehdyksiĂ€.”

Edelleen minusta ei Suomessa ole natseja, mutta kun oikein huutaa niin kaiku tulee takaisin, tÀssÀ tapauksessa kun ottaa huomioon ettÀ SDP:n kÀrkihahmo yhdistetÀÀn kansallissosialisteihin,,,,niin miten meni niinkuin omasta mielestÀ Antti.

10 vastausta artikkeliin “Antti Lindman (SDP) taitaa olla se kovin ”kansallissosialisti”?. On nyt itse ””natzi kuvissa” 😅”

  1. Höpö höpö. Kyse on nÀytelmÀkerhon rekvisiittojen kÀyttÀmiestÀ nÀytelmÀn jÀlkeen, jossa jonkun kÀsi on olossa kuin joku mukatervehdys.
    Mutta repikÀÀ sitten tÀstÀ kuten puuroparta Luukkonenkin.

    1. SelvĂ€ peli, kannattaa aatetta, kĂ€si nostettu pystyyn. 😅😅😅

  2. Ansioksi Lindtmanille ettÀ hÀn selvÀsti kasvanut irti tuollaisesta nuoruuden mauttomasta huumorista, fiksu mies, vÀhÀn harmi ettÀ demari.

    1. Aihe sinĂ€nsĂ€ hauska kun demarit aloitti ”natsi jahdin”,,,löytyikin omien leireistĂ€.

      Edelleen Suomessa ei oikeita natseja ole.

      Veikkaan ettĂ€ kaikenlainen ”natsi jahti” saa nyt luvan loppua Suomesta. Kaikki tĂ€mĂ€ on mennyt pelleilyksi ja nyt ”saappaat kopisee” demareiden leirissĂ€ 😅

    2. Persujen kannattajissa on paljon entisiÀ demariÀÀnestÀjiÀ.
      PS on maan suurin työvÀenpuolue, mutta PS ei saanut ay:ssa jalansijaa, vaan fundamentalistiset marxilaiset savustivat heidÀt ulos.

      (Tuossa olisi fundamentalismia pohtivalle Liisalle uutista.)

  3. Onko kasvanut, vai onko vain ideologian nimissĂ€ ”kasvanut”……
    Toki saattaa olla ihan ”huumoriakin” mukana, mutta vastaavista vanhoista asioista on meteliĂ€ nostetu muidenkin suhteen.

  4. SinĂ€nsĂ€ on mielenkiintoista, ettĂ€ joka kerran, kun demu on muninut tai kĂ€yttĂ€ytynyt vÀÀrin, se pestÀÀn puolueen selvityksellĂ€ valkoiseksi ja ”vanhentuneeksi”.

    1. Jep, koska ”kĂ€nnissĂ€ ja lĂ€pĂ€llĂ€, get over it”

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *