Antti Lindman (SDP) taitaa olla se kovin ”kansallissosialisti”?. On nyt itse ””natzi kuvissa” ūüėÖ

Niin, kun t√§ss√§ t√§t√§ ‚ÄĚnatzi aihetta‚ÄĚ k√§sitelty n√§ill√§ blogilla. Niin kun oikein kaivaa saa paxkaa ropeliin ihan itse.

‚ÄĚSDP:n kansanedustaja Antti Lindtman esiintyy kuvassa, jossa kommandopipoiset nuoret tekev√§t Hitler-tervehdyksi√§ k√§si ojossa.‚ÄĚ

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8f2a7952-d5ef-4d7e-9ed4-5e2627bac7b8

‚ÄĚAntti Lindtmanista (sd) kiert√§√§ sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa h√§n juhlii ja esiintyy porukassa, jossa tehd√§√§n my√∂s Hitler-tervehdyksi√§.‚ÄĚ

Edelleen minusta ei Suomessa ole natseja, mutta kun oikein huutaa niin kaiku tulee takaisin, tässä tapauksessa kun ottaa huomioon että SDP:n kärkihahmo yhdistetään kansallissosialisteihin,,,,niin miten meni niinkuin omasta mielestä Antti.

10 vastausta artikkeliin “Antti Lindman (SDP) taitaa olla se kovin ”kansallissosialisti”?. On nyt itse ””natzi kuvissa” ūüėÖ”

 1. Höpö höpö. Kyse on näytelmäkerhon rekvisiittojen käyttämiestä näytelmän jälkeen, jossa jonkun käsi on olossa kuin joku mukatervehdys.
  Mutta repikää sitten tästä kuten puuroparta Luukkonenkin.

  1. Selv√§ peli, kannattaa aatetta, k√§si nostettu pystyyn. ūüėÖūüėÖūüėÖ

 2. Ansioksi Lindtmanille että hän selvästi kasvanut irti tuollaisesta nuoruuden mauttomasta huumorista, fiksu mies, vähän harmi että demari.

  1. Aihe sin√§ns√§ hauska kun demarit aloitti ”natsi jahdin”,,,l√∂ytyikin omien leireist√§.

   Edelleen Suomessa ei oikeita natseja ole.

   Veikkaan ett√§ kaikenlainen ”natsi jahti” saa nyt luvan loppua Suomesta. Kaikki t√§m√§ on mennyt pelleilyksi ja nyt ”saappaat kopisee” demareiden leiriss√§ ūüėÖ

  2. Persujen kannattajissa on paljon entisiä demariäänestäjiä.
   PS on maan suurin työväenpuolue, mutta PS ei saanut ay:ssa jalansijaa, vaan fundamentalistiset marxilaiset savustivat heidät ulos.

   (Tuossa olisi fundamentalismia pohtivalle Liisalle uutista.)

 3. Onko kasvanut, vai onko vain ideologian nimiss√§ ”kasvanut”……
  Toki saattaa olla ihan ”huumoriakin” mukana, mutta vastaavista vanhoista asioista on meteli√§ nostetu muidenkin suhteen.

 4. Sin√§ns√§ on mielenkiintoista, ett√§ joka kerran, kun demu on muninut tai k√§ytt√§ytynyt v√§√§rin, se pest√§√§n puolueen selvityksell√§ valkoiseksi ja ”vanhentuneeksi”.

  1. Jep, koska ”k√§nniss√§ ja l√§p√§ll√§, get over it”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *