Biden haluaa auttaa Ukrainaa ja Israelia, estääkö republikaanit sen?

Biden piti puheen Valkoisen talon Ovaalihuoneesta jossa hän puhui suoraan että jos Yhdysvallat ei tue nyt Ukrainaa ja Israelia niin sodat leviävät terroristien ja diktaattoreiden (Putin) toimesta.

Saa nähdä estävätkö republikaanit tuet taas, se olisi maailmalle katastrofi. Maailmanlaajuinen sota voimistuisi  ja leviäisi.

8 vastausta artikkeliin “Biden haluaa auttaa Ukrainaa ja Israelia, estääkö republikaanit sen?”

  1. Israel tuskin yrittäisi laajentua nykyisten rajojensa ulkopuolelle mutta pelko Venäjän kohdalla on varmasti aiheellinen, siis että nälkä kasvaisi syödessä

    1. Pahan akseli johon kuuluu mm Venäjä, Pohjois-Korea, Kiina ja Iran ja erilaiset terroristiryhmittymät ovat kasvamassa muiden jäseniensä ohella vauhdilla vaaraksi aiheuttaa maailmansodan. Sen Biden yrittää estää.

  2. ”Reppareille” taala on ykkösasia, mutta toisaalta taaloja tulee sodan ylläpidolla.
    Sota ei ole heidän kotiovellaan joten Bidenillä riittää töitä.

  3. Onhan se kumma kun Trumpin aikana ei sodittu, mutta nyt joutuu auttaa Ukrainaa, Israelia ja Taiwania. Ei riitä resurssit auttamaan kaikkia vaikka halua olisi.

    1. Kyllä USA soti Trumpinkin aikana. Afganistanissa USA soti koko ajan. Trump halusi lopettaa sen ja antoi Talebanille luovutusvoiton jonka Biden sitten vahvisti. Syyriassa Trump jätti Isisiä vastaan USAn kanssa sotineet kurdit diktaattori Erdoganin armoille. Ystävien pettäminen taisi olla syy puolustusministerin erolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *