Kuinka pitkälle Scholzaus kestää

Saksan Scholz on saanut jo haukkumanimen toimilleen, Scholzaus! Nyt kun Puola on pyytänyt Saksalta lupaa viedä Ukrainaan Leopard taisteluvaunuja niin nähdäänkö nyt Scholzaus vai nostaako punainen sakemanni lopulta kädet ylös ” Hände hoch” ja taisteluvaunut saa luvan siirtää Ukrainaan. Tässähän on jo koko Saksan arvovalta kyseessä, kuinka moni maa jatkossa miettii moisia vaunuja hankkia jos niiden käyttö on lähes mahdotonta …?

Hände hoch, das ist ein Überfall(Get your hands up)Schnallt euch an, wir fliegen mit Überschall(I’mma touch the sky)

Scholzaus menossa: (Kuva: Ukraine Battle Map)

7 vastausta artikkeliin “Kuinka pitkälle Scholzaus kestää”

 1. Niin Saksaa on pidetty EUn veturina ja suunnan näyttäjänä – EUn heikkous onkin sitten Saksan heikkous valitettavasti.

 2. Ja johtaja se on silti vaikka nyt eräät piirit heitä haukkuu terv tepivaari

 3. Saksa ei uskalla antaa tankkeja koska häpeää historiaa.

  Katin kontit. Jos Saksa haluaisi oppia historiasta ja olla vaihteeksi hyvien puolella, heillä olisi siihen täysi tilaisuus.

  80 vuotta sitten Saksa oli fasismin puolella. Nyt heillä olisi tilaisuus olla fasismia vastaan.

  1. ”– Saksan sosialidemokraateilla on ollut pitkään hyvin läheisiä suhteita Kremliin ja venäläisiin ja siellä on aivan aitoa sympatiaa venäläisiä kohtaan, mikä ei voi olla vaikuttamatta, Halla-aho sanoi Ylen aamussa.”

   Lähde:

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000009344702.html

   Tulee jo mieleen Putin-Scholz-sopimus jossa Saksa antaa Venäjän viedä mitä Venäjä haluaa viedä,,,saako Saksa sitten energiaa jatkossa halvemmalla…?

 4. 1930-luvun lopulla Berliinissä olisi varmasti hykerrelty tyytyväisinä, jos kaksi slaavilaista kansaa olisi sotinut keskenään. Silloin Berliinistä olisi varmasti myös pyritty ylläpitämään tuollaista sotaa antamalla heikommalle osapuolelle juuri sen verran tukea, että se pystyy jatkamaan taistelua. Liekö sattumaa, että nykyinen Berliinin ajama politiikka vaikuttaa juuri tuollaiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *