Maansuru, Halonen ei saa enää diktaattori Putinilta joulukorttia

Ei tätä ihmistä voi ymmärtää millään asteella. Nyt Halonen kertoo ettei Putin lähettele enää joulukorttiakaan 🤦

Hyväksyi kyllä Putinin sodat Tshetseniaan ja Georgiaan ja kaiken muun …

Presidentti Halonen Ylelle: Putin ei enää lähettele joulukortteja
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010079152.html

Tälläistä vuodelta 2016:

13 vastausta artikkeliin “Maansuru, Halonen ei saa enää diktaattori Putinilta joulukorttia”

 1. No oli tuolla teeveen tekstareilla että tuli pitkä joulukortti terv tepivaari

 2. Erinomainen taustoittava Juha Rantalan 1 tunnin haastattelu ”itse asiasta kuultuna”.
  Halonen: ”jälkiviisaus on se paras viisauden laji”.
  Putinin harhautukseen muuten sortuivat kaikki Euroopassa, USA:sa ja erityisest myös Suomessa aina Ukrainan sotaan saakka.

 3. Hän eli ajassa jolloin ystävyys ja kaupankäynti olivat mahdollisen sodan este ja sitä samaa esim Saksa ajoi…

 4. Nyt kun olen muutaman viikon tutustunut tähän Virkin aloittamaan jälkisuomettumisen tutkimukseen ja kuunnellut parikymmentä eri asiantuntijan haastattelua, alan kallistumaan sille kannalle että Halonen ei tehnyt virhettä venäjän suhteen.

  Ei, Halonen teki juuri kuten venäjä käski ja oli täysin myötämielinen käskytettävä heille. Se ei ollut tilanteessa elämistä vaan pomon käskyn noudattamista.

  Aivan kuten Koivisto aiemmin ja vino pino muita demareita myös.

 5. Kaikki julkipoliitkot olivat Venäjän talutusnuorassa niin kokoomuksen kärkikaarti, kaikki, Niinistökin. Ainoa poikkeus oli Zysse ja historialliset Junnilat ja muutamat änkyrät. Kepu, vihreät, demarit, vasurit, jalkapallopiispat jne..
  Jotkut olivat Suomessa fiksuja ja osasivat sooloilla kuten Kekkonen ja Koivisto, joka yritti kääntää Venäjän kelkkaa Gorban kanssa perestroikan suuntaan. Halosta toisiasiassa pelättiin suorapuheisena, jota Putin yritti kaikin keinoin loukata kuten Merkeliäkin.
  On meillä näitä ”jälkihistoriotsijoita” ja käsien pesijöitä !

 6. Siinä Heikki on oikeassa että syntisiä löytyi kaikista valtapuolueista. Tässä puolitoista tuntia analyysiä puhtaasti oikeistolaisten synneistä. Vasemmistopuolueista ja kepusta olivat kaikki ottajia, kokoomuksestakin aivan liian moni. Koiviston osalta tilanne ei ole noin kaunis; on todistettu että hän tapasi jatkuvasti KGB:n hänelle määräämää yhteyshenkilöä joka antoi ohjeita.

  Tiettävästi historioitsijat ovat aina jälkihistorioitsijoita. Nykyhistorioitsijoita kutsutaan toimittajiksi ja yhteiskuntatutkijoiksi.

  Arvostan historiantutkijoiden uutta intoa tutkia näitä maamme mustia hetkiä, eikä minulle ole tullut hetkeäkään fiilis että he tuomitsisivat ketään heikoin perustein tai jättäisivät ketään tuomitsematta, kuten ym. videokin osoittaa.

  Somehuutelijat toki jakavat pikatuomioita, mutta se ei ole historiantutkinnan vika. Se on yksinomaan idioottien vika että ovat idiootteja.

 7. Niin, Halonen ei suinkaan ole ainoa venäjämielinen suomalainen korkeassa asemassa oleva. Ohessa muutama:
  Visuri, Vehviläinen, Hägglund, Alafuzoff, Talvitie, Lehtomäki, Väyrynen, Kulmuni, Volanen, Halonen, Tuomioja, Heinäluoma, desantti, Molari, Kivinen, Kangaspuro.

  Koivisto ei ollut varsinaisesti suoraan Venäjän hyväksi toimiva venäjämielinen. Ehkä hän ”fundeerasi”, että niin kannattaa juuri silloin tehdä – vaikka se olikin väärin.

  Koiviston kirjasta Venäjän idea, kannattaa ottaa vaikutteita hänen ajattelustaan. Oheisessa artikkelissani on pitkiä lainauksia siitä kirjasta. Minun kotisivuani ei kannata pelätä, se ei ole sen vaarallisempi, kuin vaikkapa Iltasanomien, Iltalehden tai Hesarin linkit.
  https://jput.fi/Venaja_aikoi_hyokata_lanteen_heinakuussa%201941.htm

  1. Kiitos, Juhani, että toit keskusteluun laajempaa, sivistynyttä näkökulmaa vastuullisesti, kun blogeilla keskustelu tuntuu usein helposti kääntyvän joukossa naisten haukunnaksi sekä aivottomaksi punademutteluksi, jossa vastuu-asemastaan huolimatta myös blogien nuorempi moderaattori osallistuu täysillä vihan sekä nais-vihamielisyyden lietsontaan.

   Sivistyneisyys, vastuullisuus sekä aito älykkyys ovat aina hienoja asioita.

   1. Tiedoksi myös blogien nuoremmalle moderaattorille, että jos levittää jostakin ihmisestä paikkaansapitämätöntä ”tietoa” toisille saattaa tällainen olla kunnianloukkaus, samoin kuin mitä jos lukitsisi ihmisiä samaan tilaan sovintoon pakottamisen ”hengessä” saattaisi kyseessä olla nk. vapauden riisto, joka myöskin on rikos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *