Mäkynen (SDP) pitää huolen ettei puolueensa voita

On vallan typerää mennä pettämään juuri vaalien alla. Pienistä puroista kun tulee joki …

(Samu. Seiska.Twitter)

Tämä ei viiksi Mäkysen osakkeita nosta ja tietää äänien menetystä SDP:lle…sopivasti vaalien alle uutisointi. On joku tiennyt tämän pidempään. Ensin uutinen roskalehteen sitten se leviää…

 

13 vastausta artikkeliin “Mäkynen (SDP) pitää huolen ettei puolueensa voita”

  1. Vieraissa käynti ei liene kovin harvinaista mutta uskoisin että äänestäjien enemmistö kuitenkin pikku miinuksen tästä Mäkyselle antaa ja onhan yleistyvä tapa myös että koko puoluetta leimataan yhden onnettoman tähden.
    Olisiko että nyt lähiaikoina emme telkussa niin paljon näkisi Mäkystä vaikka yksi Marinin suosikeista onkin, ehkä korvataan Lindtmanilla

    1. Kun katsoo videon jossa Mäkynen valehtelee ja jää siitä kiinni toimittajalle …voi miettiä että valehteleeko tämä aina?

  2. Lindtman on nousussa ja kantaa jo nyt suuren osan puolueen menestyksestä.
    – Nykyään voi vaihtaa sukupuolta niin onko sitten mes ja nainen kaksi naista taipäinvastoin?

    1. Se voi olla, että on ollut kaksi naista kysymyksessä.

      ”Pirkanmaalaisen kansanedustajan Sari Tanuksen (kd.) puoliso ja eduskunta-avustaja Jukka Salmi teki keskiviikkona aamulla julkisen Facebook-päivityksen, josta nousi kohu sen loukattua transtaustaisia naisia.

      – Ilmoitin eilen eduskunnan hississä vaihtavani sukupuoleni heti kun se on mahdollista ja kerroin että sen jälkeen tulen viettämään paljon aikaani eduskunnan naisten saunassa, Salmi kirjoittaa.

      Salmen mukaan tästä oli tuohtunut eräs hallituspuolueen edustaja. Salmen mukaan tämä on kummallista, koska laki mahdollistaa ilmoitusmenettelyn.

      – Hän ei voi tietää minun seksuaali-identiteetistä, eikä siitä olenko aina halunnut olla nainen… Sitä paitsi se ei edes kuulu hänelle millään lailla. Mielestäni hänen toimintansa loukkasi minua, kyseenalaistamalla minun identiteettini ja koin oloni hississä turvattomaksi.”
      (https://yle.fi/a/74-20015983)

      1. Edelleen Mäkynen voi ilmoittaa uuden translain ohella vaihtavansa sukupuolensa pelkällä ilmoituksella tänään naiseksi ja voi todeta että hän oli silloin ”tyttöjen kesken” …😅🤪

  3. Haluaisin ajatella, että kansanedustaja valitaan osaamisen, ei perheasioiden perusteella.

    Toisaalta, kansanedustaja on päättämässä asioista kuten lainsäädäntö seksuaalisen häirinnän osalta. On äkkiä pukki kaalimaan vartijana.

    1. Minulle on ihan sama mitä tämä tyyppi lopulta tekee vapaa-ajallaan.
      Kun tuon lyhyen videon katsoo ja näkee ja kuulee kuinka sujuvasti hän ensin valehtelee ja sitten jää kiinni…eli valehteleeko tämä muutenkin.
      Kiva tämän tyypin äänestäjille jos äijä puhuu suun täydeltä pazkaa jatkuvasti?

    2. Niin haluaisin minäkin ajatella ja tiedän että näin tapahtuu valitettavan harvoin. Uskoisin että selvästi yleisin syy valita puolue on valita se mitä äänesti viime kerralla ja sitä edellisellä kerralla jne. Tämä aivan riippumatta siitä kuinka puolue on viime aikoina esiintynyt tai linjaansa kehittänyt.
      Mäkysen uskottomuus kyllä vaikuttaa varmaan jonkin verran koska on ihmisiä joille uskollisuus on tabu, edellytys onnelliselle elämälle yli materialistisen hyvinvoinnin.
      Yhtenä huonoimmista valintaperusteista pidä sitä että jos ehdokkaalla on saman rotuinen koira kuin on oma lemmikki.

      1. Olen kuullut nuoremmista äänestäjistä jotta politikon musiikkimaku voi ratkaista että häntä sitten äänestetään.
        Kaikki on mahdollista eli sitten se päättäjä voi olla ihan tyhjäpää mutta koska kuuntelee samaa musaa kuin äänestäjä niin se on hyvä juttu?

  4. No pidemmän kaavan mukaan taisi nostaa kannatusta ns nuorten äänestäjien kohdalla? Niin ja nyt voi saarnata kokemuksen pohjalta että älkää tehkö niinkuin minä…

  5. Se juttu olikin vanha juttu eli liittyi näin vaalien alla mustamaalaamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *