Media menee nyt Kremlin sävelin Suomessa …

Kun näitä ”iltapazkojen” ja vastaavien isojen lukijamäärien omaavien medioiden julkaisuja nykyään katsoo niin tuttu on sävel askelten.

30-luvulla Saksassa valjastettiin sen aikainen media radiota ja lehdistöä myöten vain ”yhden totuuden” taakse. Se oli kansallissosialismin eli  Saksan työväenpuolueen (NSDAP) ideologiaa. Ja kas, kuinkas kävikään, Saksa jakaantui ja lopulta se hajosi ns itä-Saksaan ja länsi-Saksaan.

Huom. natsit oli sosialisteja, ei oikeistoa.

Suomessa media on aloittanut järjettömän ajojahdin yhtä puoluetta kohtaan koska kansa (eli enemmistö) valitsi näin eduskuntavaaleissa ja nyt oikeisto on vallassa demokraattisesti. Siihen ei sosialistit suostu.

Mitä nämä tekee, valjastaa median täysin nykyistä hallitusta vastaan. Tarkoitus on syrjäyttää äänestyksellä laillisesti valittu demokraattinen hallitus ja saada tilalle huutoäänestyksellä myös mahdollisesti jopa Venäjän tukema sosialisti hallitus, eripuraa suomalaisten kesken. Tästä on esimerkki reilu sata vuotta sitten…

Kukaan muu ei hyödy tästä kuin Venäjä. Kremlissä nauravat varmasti partaansa katsoen kuinka operaatio Suomessa etenee. En edes usko ettei Venäjä olisi vaikuttamassa tähän..

20 vastausta artikkeliin “Media menee nyt Kremlin sävelin Suomessa …”

 1. Olennaista on, että koko paskan takana on 4 vuotta muninut punavihersakki, joka sai vaaleissa turpiinsa eikä siedä kansan demokraattista äänestystä.

 2. ”Ukrainan asevoimista ja kansainvälisistä vapaaehtoisista on annettu mediassa kaunisteltu kuva, sanoo venäläisiä vastaan taistellut suomalainen.

  Kuten moni muu Suomesta lähtenyt vierastaistelija, Roni aikoi olla Ukrainassa sodan loppuun saakka. Etulinjassa saatu vamma ja turhautuminen ukrainalaisten toimintaan rintamalla saivat hänet kuitenkin tulemaan etuajassa kotiin.

  Olot Ukrainassa ovat Ronin mielestä aivan jotain muuta kuin mitä Suomessa ajatellaan. Hän pitää julkista kuvaa Ukrainan asevoimista ja sitä tukevista vierastaistelijoista romantisoituna.

  Kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan helmikuun lopussa, vähintään kymmenet suomalaiset harkitsivat ryhtyvänsä vapaaehtoisiksi Ukrainan puolesta. Yksi heistä oli Roni. Tuttava pyysi Ronia Ukrainaan, koska tiesi tällä olevan kokemusta kriisialueilta.
  Ennen lähtöä Roni laati testamentin ja tarkat toimintaohjeet läheisilleen kuolemansa varalta. Hän kävi läpi myös muut mahdolliset uhkakuvat, kuten omien henkilötietojen päätymisen venäläisten käsiin.

  Osa Ukrainaan matkustaneista suomalaisista vapaaehtoisista sotilaista ei koskaan päätynyt taisteluihin asti. Ylen tietojen mukaan useita kääntyi takaisin venäläisten iskettyä tuhoisasti kansainvälisen legioonan koulutuskeskukseen Javorivissa maaliskuussa.

  – Vittuun vaan jokainen Suomi-poika jos vaan voi, eräs toinen Ukrainassa ollut suomalainen vapaaehtoinen viestitti Ylelle tuolloin.

  Osa avustuksista katosi vääriin taskuihin

  Kaukana etulinjasta Kiovassa suomalaisten sota oli usein sotaa pitkästymistä vastaan.
  Moni lakkasi reagoimasta kännykkään tuleviin ilmahälytyksiin. Paikallisten kauppojen herkkuvalikoima tuli turhankin tutuksi.
  Usein Roni näki kaupoissa tuotteita, joissa luki ”avustusmateriaalia”. Tämä oli hänestä merkki Ukrainassa rehottavasta korruptiosta. Moni avustus joutui matkalla vääriin käsiin, ellei niitä viety suoraan loppukäyttäjälle.
  Tänne syydetään helvetisti rahaa, mutta ne joutuu jonkun virkamiehen taskuun. Sotilaat kentällä eivät niitä näe, hän sanoo.

  Ronin mielestä osa vapaaehtoisista oli tullut maahan väärällä asenteella: heillä oli puutteita itsekurissa ja ammattimaisuudessa. Tämä näkyi erityisesti Kiovassa, missä suomalaiset ja muut vierastaistelijat ”ottivat ilon irti”.

  – Ne alkoivat ryyppäämään, se lähti ihan lapasesta se homma. Yksi johtaja oli viidettä päivää kännissä. Ne antoivat suomalaiselle medialle haastatteluita, joissa oli ihan keksittyjä juttuja, Roni sanoo.

  Kiovassa toimi vapaaehtoisina myös järjestäytyneen rikollisuuden edustajia eri maista. Roni sanoo kieltäytyneensä kouluttamasta erästä ammattirikollista, koska epäili tämän hankkivan taisteluosaamista vain käyttääkseen sitä kotimaassaan.”

  (https://yle.fi/a/3-12602381)

  1. ”Yhtenä iltana näin kun vihollinen tuli rööki suussa kusemaan pellonreunaan meihin päin, Roni naurahtaa.

   Erään venäläisen kerrottiin jääneen vangiksi, kun tämä oli etsinyt kadonnutta taisteluliiviään humalassa ja harhautunut ukrainalaisten puolelle.

   Tapaus on hänestä tyypillinen esimerkki holtittomasta asenteesta, jota hän todisti Ukrainassa. Useimmat ovat nähneet somessa videoita venäläisten sotilaiden töpeksinnästä. Ronin mukaan monet videoista voisivat yhtä hyvin kuvata myös ukrainalaisten toimintaa.

   – Se oli yksi syy, miksi tulin sieltä pois. Pelkäsin että saatan kuolla paikallisten toiminnan takia.

   Suomalaisten sotilaiden maine on Ukrainassa tiedossa. Kun Roni saapui etulinjaan, paikallinen upseeri sanoi hänelle: ”Olet uusi Simo Häyhä”.

   Rintamalla ukrainalaiset tekevät silti asiat mieluummin omaan varomattomaan tyyliinsä kuin kuuntelevat suomalaisia, Roni sanoo.

   Hän kertoo muun muassa ottaneensa yhdeltä ukrainalaiselta kännykän pois, kun tämä löytyi yöllä vartiosta selaamasta Tiktokia ylävartalo näkyvissä. Valo ja kännykkäsignaali olisivat voineet vetää puoleensa venäläisten tulitusta.

   – Sota ei ole turvallista. Siitä ei ole tarpeen tehdä yhtään vaarallisempaa omalla toiminnalla.”

   (Sama lähde kuin yllä)

   1. Sanoisin ettei politiikastakaan ole tarpeen tehdä yhtään suurempaa teatteria kuin mitä se jo muutoinkin on.

 3. Kun vähänkään provoseeraa, Putinin sotarikosten myötäilijät tulevat esiin koloistaan.

  1. Täällä heti yksi psykologisen manipulaation mestari ilmoittautuu innokkaasti valmiina kääntämään minkä hyvänsä asian kuin tiimalasin päälaelleen ja taas ja vieläkin kerran nurinpäin! Saanko antaa aplodit?

   1. Meillä taitaa olla Pirkan blogien oma halla-ahomainen aivomöykky täällä, joka kokee vastaukseen johtaa koiralaumaansa.

     1. Kaulassa täytyisi roikkua kyltti:

      ”Varoitus: tämä isäntä johtaa laumansa sinne, missä päällä-seisotaan kuluu kaikki energia”

   2. ”Täällä heti yksi psykologisen manipulaation mestari ilmoittautuu innokkaasti valmiina kääntämään minkä hyvänsä asian kuin tiimalasin päälaelleen ja taas ja vieläkin kerran nurinpäin! Saanko antaa aplodit?”

    Kerran kiskoessani leppiä juurineen nuljahtivat parit kylkiluut selkärangassa paikoiltaan. Muuan kiropraktikko ne sitten manipuloi paikoilleen takaisin.

    1. En minä tuota miksikään mestariksi kutsuisi.
     Ennemminkin alkeellinen puoskari.

     1. Juhak:n ennätys: triplaloukkaus haukkuen kolme ihmistä samalla kertaa?

 4. Koko tämä sota yksipuolista kuvaa asiaintilasta maalaavine länsipropagandoineen on toiminut kuin polttonesteenä oikeistopopulistisille puolueille, joiden suosio perustunee mustavalkoisen ”hyvä vastaan paha”-vastakkainasettelun valheellisuuteen, joka typistää todellisuuden juuri sopivan yksinkertaiseksi ja yksioikoiseksi yksinkertaisimpienkin ihmisten tajunnalle, jotka sitten tarttuvat tunnepitoiseen mustavalkoiseen agitointiin jossa ”oikean” ja ”hyvän” puolella päätyvät äänestämään perussuomalaisia.

  Eli koko ”yhtenäinen Suomi venäjää vastaan”-aate on kääntynyt täysin itseään ja koko Suomea vastaan, johtaen ihmisiä aivottomassa länsikiihkossa äänestämään tyhmyyttä ja yksinkertaisuutta osana koko läntistä tyhmistänisen ja yksinkertaistamisen linjaa.

  Sitä saa mitä tilaa. Onnea Suomi tästä tyhmän kansan vieläkin yksinkertaisempaan aivottomuuteen kannustamisesta!

 5. Iltalehti julkaisi eilen 21.7. laajan tekstikokonaisuuden Scriptan vieraskirjan ”riikka”-nimimerkillä kirjoittetusta 185 viestistä. Iltalehti on tehnyt jutussaan useita karkeita virheitä. Lehti on muun muassa laittanut Riikka Purran suuhun useita sitaatteja, jotka eivät ole hänen lausumiaan. Lehden virheet näyttävän johtuvan siitä, ettei IL-toimitus ole osannut erotella sitaateilla lainattua tekstiä muusta tekstistä.

  https://www.suomenuutiset.fi/iltalehti-sekoilee-perusteellisesti-laittaa-purran-suuhun-muiden-ihmisten-sanoja/

  1. Voi olla että median edustajia nähdään useammin oikeudessa syytettyjen penkillä…

 6. Lienee tyypillistä länsimaisille kollektiivisesti psykoottisille eli vahvassa pitoisuudessa todellisuudesta irtaantuneille yhteiskunnille taipumus saada allerginen reaktio siitä, jos joku vähääkään muistuttaa todellisuudesta narratiivin ulkopuolella.

  On niin tärkeää puolustaa narratiivia, jossa on yksi mustavalkoinen ”totuus” kaikesta, joka totuus on tyhmyyden idiokratia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *