Päivämäärät ei ole sattumaa kun itärajan menee kiinni…

Talvisota alkoi 30.11.1939. Suomi sulkee itärajan 30.11.2023…

Valtioneuvosto on nettisivuillaan julkistanut päätöksensä.

”Edellä todetun vuoksi on välttämätöntä tehdä uusi valtioneuvoston päätös, jonka myötä Suomen ja Venäjän välisellä maarajalla suljetaan lyhytaikaisesti myös Raja-Joosepin rajanylityspaikka ja Suomen ulkorajoilla kansainvälisen suojelun hakeminen keskitetään avoinna oleville lentoliikenteen ja vesiliikenteen rajanylityspaikoille.

Päätöksen sisältö on seuraava:

”- Suomen ja Venäjän välisellä maarajalla Imatran, Kuusamon, Niiralan, Nuijamaan, Raja-Joosepin, Sallan, Vaalimaan ja Vartiuksen rajanylityspaikat on suljettu.” (28.11.2023 IS)

Ja tapahtui niinä aikoina, että oli raja kiinni pantava ettei roistovaltio Venäjä masinoi laitonta maahantuloa Suomeen. Suomi ei tätä halunnut, mutta meidän oli pakko näin tehdä oman turvallisuutemme vuoksi, tämä vainolainen on niin aiemminkin meitä kohtaan toiminut, aiheuttanut lopulta myös sodan jota me emme ole toivoneet.

Elämme historiallisia aikoja.

Talvisota alkoi 30.11. 1939 klo 6:50 aamulla. Se käynnistyi raukkamaisesti ilman sodan julistusta. Venäjä (Neuvostoliitto) hyökkäsi Suomeen koko itärajan pituudelta.

Nyt Suomi on katsonut tarpeeksi roistovaltio Venäjän hybridisodankäyntiä Suomea vastaan koko itärajan pituudelta!

Eli näin toimitaan:

”HALLITUS on päättänyt sulkea koko itärajan. Päätös astuu voimaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 00.00.” (IS)

Eli tämä astuu historiallisesti voimaan 30.11.2023

Suomeen hyökättiin raukkamaisesti 30.11.1939

Historialla on kummallinen tapa toistaa samoja päivämääriä ja kuukausia, tästä on monta esimerkkiä.

Hyvä Suomi! 🇫🇮 Tätä pitää juhlia Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12.🇫🇮

3 vastausta artikkeliin “Päivämäärät ei ole sattumaa kun itärajan menee kiinni…”

    1. Nyt menee niinkuin toivoin hallituksen tekevän. Huom kyselyn mukaan 75% suomalaisista haluaa rajan kiinni ja näin se menee!

  1. Jep. Pitää myös huomata että Venäjä antaa tällä hetkellä nähdä osan operaatioistaan. Suomessa on saatu tiedustelutietoa sellaisesta joka on enemmän kuin joku läjä polkupyörällä liikkuvia oleskelijoita Suomea kohtaan. Siksi raja nyt suljetaan. Testi.

    On paljon mitä ei yleisesti kannata kertoa. Se mitä tapahtuu, on vain pieni osa mitä nähdään. Seurataan tilannetta. Ei tämä vielä tässä ole…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *