Suosittelen lomalippua

Hommasin vaimolle ja minulle VR:n lomalipun. Jolla viiden päivän aikana pystyi matkustamaan junalla 119€ hintaan rajattomasti. Vaasaan mentiin ensin jossa majoitus Sokos Hotel Royalissa sitten Tampere ja sieltä Turkuun josta majoitus Baltic Princes laivalla sekä siinä tuli risteily Ruotsin puolelle sekä Maarianhaminan ohi. Majoitus Turkuun laivahostelli Boressa, aivan mahtava paikka ja päivällä meriajelua Turun saaristossa ja ruokailu saaristoss. Sieltä matka Tamperelle josta matka Helsinkiin ja majoitus Radisson Blue Seaside Hotellissa  ja aamulla Länsiterminaaliin josta Eckerö Linen m/s Finland päiväristeily Tallinnaan ja lopulta Helsinkiin josta junalla Tamperelle ja sieltä junalla kotiin.

Nyt erämökillä huilia. Vesi on muuten korkealla veden lämpötila + 21,4 C .

Isoja on mustikat 👍 ja perunaa omasta pellosta. Matkan pölyt huuhdeltu alas.

3 vastausta artikkeliin “Suosittelen lomalippua”

  1. Isäni kun teki koko työuransa VR.llä niin me lapset saatiin matkustaa junalla 1 -luokassa ilmaiseksi 18-vuotiaiksi asti. En tiedä mikä on nykyään käytäntönä.

    1. Tuossa 119€ lipussa oli se hyvä että valitsi sitten vain junan ja paikat sieltä, välillä sai hyvät paikat joissa oli mm pöytä ja enemmän tilaa. Kaikkineen monen sadan euron säästö kun oli tämä lomalippu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *