Varokaa venäläisten takseja

On käsittämätöntä kuinka Kremlin ylläpitämä taksifirma voi toimia Suomessa vieden mm asiakkaiden tiedot suoraan Kremliin. Kuinka on mahdollista että tälläistä toimintaa ei saada Suomessa kuriin…aivan erikoista, tästäkin voidaan kiittää Bernerin taksiuudistusta.

Ohessa linkki:

6 vastausta artikkeliin “Varokaa venäläisten takseja”

 1. Linkki:
  Asiantuntija ihmettelee Yangon toimintaa Suomessa – varoittaa yhtiön takseja käyttäviä suomalaisia https://www.is.fi/digitoday/art-2000009770496.html

  JÄRVINEN ihmettelee, miten Yango voi edelleen toimia Suomessa. Muun muassa Viro kielsi yhtiön toiminnan viime vuonna tietosuojasyistä. Kieltoa perusteltiin myös kansallisella turvallisuudella.

  ”Järvinen muistuttaa, että yhtiön toiminta ja tietojenkeruu herättivät huolta heti vuonna 2018, jolloin se aloitti toiminnan Suomessa. Jo tuolloin heräsi kysymyksiä siitä, minne yhtiö tallentaa tietonsa.

  – Kun tuli Venäjän hyökkäys [Ukrainaan], miksei silloin reagoitu mitenkään?”

   1. Ei koska EU ja kaikenmaailman pelleily lait joilla näitä suojellaan.

 2. Jos Järvinen on asiantuntija, minä olen kiinan keisari. Kaveri on häpeäksi kaikelle it-osaamiselle.

  Mutta sanoisin että jos ihminen on niin tyhmä että valitsee sadasta taksista venäläisen, ansaitseekin tulla kusetetuksi.

  1. Järvinen on kyllä aina tämä ainut asiantuntija, mutta parempi se kuin ei mitään. Me kaikki ollaan asiantuntijoita….Marko, se sodan asiantuntija. Näinhän se vaikka muuta haluaa kertoa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *