Mitä syvempään tongitaan, sitä yhtenäisempi on PerusS.

HS, YLE, ja iltapäivälehdet  ovat jatkaneet argeolokisia kaivauksiaan, löytääkseen perussuomalaisten piilossa tai pinnalla olleen rasismin, niin sen mitä itse olen turuilla ja toreilla keskustellut ja kuunnellut kansan syvien rivien tuntoja tämän rasismin ympärillä, niin niiden kaivauksien lopputulema onkin median argeolokeille muuntautunut päin vastaiseksi kuin mitä oli tarkoitus ja tavoite. Eli se onkin kääntynyt persumyönteiseksi ja ne koetaan ajojahdiksi.  Kyllä kansa tietää ja omaa  nykyään jo sen verran medialukutaitoa, että erottaa feikin totuudesta.

Sitä minä suunnattomasti ihmettelen, että perussuomalaisten työmies Putkonen ohjeistaa mediaa jättämään kaivaukset pois matkastaan, kun viikonlopulla tulevat perussuomalaisten puoluekokoukseen tekemään ”tutkivaa” journalismia.

Mutta tämä Putkosen toivomus on vähän kuin syömään pyydettäisiin ja viskattaisiin bentsiiniä liekkeihin, sillä tämä toivomus Putkoselta vain innostaa entisestään mediaa kaivamaan yhä syvemmältä persuluurankoja haudoistaan. Mutta liekkö Putkonen kaukaa viisas ja tietää ja on havainnut näiden kaivelujen satavankin persujen perunamaahan ja mädättävän naapurin kuivat heinät.

Mutta näkyy median olevan vaikeata luopua persukiimastaan ja näyttää laukeaminen tapahtuvan heidän omaan tumppuunsa..

Itse olen Kesälahdella, joten Tampereen kokous jää väliin, mutta mediahan meidät pitää ajan tasalla kun luurangot kolisevat kaapeistaan.  Kyllä siellä varmasti taas nähdään natsitervehdyksia ja rasismin olkiukkoja jokaisessa puheenparressa.

Hyvin menee mutta menköön.

26 vastausta artikkeliin “Mitä syvempään tongitaan, sitä yhtenäisempi on PerusS.”

 1. Tampere on mallioppipaikka persuille, jossa heillä ei ole sanan sijaa päätöksentekijöinä. Persut on heitetty pihalle valtakoalitiosta. Täällä Tamperetta vievät ja ovat vieneet eteenpäin kokoomus, demarit, vihreät ja vasurit vuoroillaan. Persut ovat vastustaneet kaikkea, ihan kaikkea.

  Tapasin Kale Kummolan Hämeenpuiston Fiestassa, ja ratikkajuhlassa ja viestini oli, että Tampereen malli sopii myös valtakunnanpolitiikkaan.
  Vieressä kuunteli I.Sasi, L.
  Kostiainen ja S.Vikman.
  Juteltii siinä muutamasta muustakin käytännön asiasta, Kale sanoi, hyvä, että kerroit, pannaan hommat kuntoon !

  1. Lohduttaudu nyt Heikki tällä Tampereen mallilla, mutta valtakunnassa kaikki hyvin ja oikeaan suuntaan menossa, kun persut on kuskin paikalla heille ja Suomalaisille tärkeissä kysymyksissä.
   Saadaan joku tolkku edellisen neljän vuoden rasismiin, joka kohdistui valtaväestöön.

  2. Kummola on Tampereen vaarallisin mies, jos edistää monopoliasemassa olevien kaupungin firmojen myyntiä veroparatiisitoimijoille.

   Tuollaisissa tapauksissa on tapahtunut sellaistakin, että uusi omistaja on ottanut rutosti lainaa perusparannuksiin ja jakanut lainat osinkoina omistajille. Ja sitten jättänyt esimerkiksi vesiputkiston rempalleen.

 2. Tampereesta voi aina olla ylpeä asukas
  Mutta mitä tulee kuskin paikkaan ei se ole perusuomalaisilla vaan kokoomuksella ja Orpolla
  Pääministeri johtaa hallitusta ja pääministeri on Orpo ei Purra terv tepivaari

   1. ….toivossa on hyvä elää ja uskossa kuolla sanoo lapamato……ja Heikki.

   2. Sinä et osannut verrata edes oikein opposition ja hallituspuolueiden äänimääriä.Tai erehdyit taas kerran tahallasi niin kuin Hessulan Sanomien tai Ylen poliittiset toimittajat.

 3. Olosuhteiden pakosta jouduin eilen käymään Hervannassa.
  Vein anopin labraan ja jouduin odottelemaan jonkin aikaa Lindforsin- ja Insinöörinkadun kulmalla.
  Tuntui, kuin olisi ollut etelänreissulla lähi-idässä. Ei näkynyt montaakaan suomalaisen näköistä.
  En ole rasisti, mutta hirvittää!
  Toisaalta, mikäli haluaa etelän tunnelmaa, ei tarvitse lentää, pääsee ratikallakin ja maailma pelastuu!

 4. Luulisi, että meillä Suomessa olisi isompiakin ongelmia kuin joidenkin ministereiden ja kansanedustajien yksityisviestit ja/tai somekirjoittelut.

  Yksi tällainen ISOMPI ongelma on valtion jatkuva velkaatuminen. Vaikka Marinin hallituskaudella Suomi nousi tilastojen valossa Tanskan ohi maailman kovimmaksi himoverottajaksi (kansalaisen kokonaisveroaste: 1. Suomi 56.96%, 2. Tanska 56%; lähde: https://tradingeconomics.com/country-list/personal-income-tax-rate),
  esimerkiksi viime vuonna valtio otti 10.4 miljardia lisää lainaa, mikä vastaa noin 3.9% BKT:stä.

  1. Toni ei taida ymmärtää kriisiajan valtiontaloutta ja velanottoa, jota ilman Suomi ei olisi selvinnyt edes lähellekään tätä tilannetta, missä nyt ollaan ja laman vielä kynnyksellä.
   Nykyinen hallitusohjelma ajaa Suonen katastrofiin ml. tollot ns. ministerit Suomen hyvän maineen lantakasaksi.
   Sillä ei paljon talous kasva.
   Mikään Pohjoismista ei ole vertailukelpoinen Suomen kanssa jo EU:n jäseninä ja rahalla tai ilman.

   1. Vasurien ja demarien talousmatematiikassa velkoja ei tarvitse maksaa takaision ja menoja voi vapaasti lisätä ttamalla velkaa jatkuvasti lisää.
    Marinin sakki otti 10 milljardia enemmän velkaa, kuin oli tarpeen koronan ja sodan takia ja jakoi kunnille miljardin koronakustannuksiin enemmän kuin kustannuksia oli.
    Niinpä taas voitiin jatkaa samaa holtittomuutta kuin ennen koronaa.

   2. Helmikuussa hyväksytyn lisätalousarvion mukaan myös tämän vuoden valtion budjetin alijäämä olisi luokkaa 10.4. miljardia. Tässä noin 0.7 miljardia on varattu Ukrainalle annettavaan tukeen, jonka lisäksi noin 0.5 miljardia kohdistuu osin Venäjä-pakotteiden seurauksena nousseiden sähkön ja lannotteiden hintojen kompensoitiin myönnetyihin tukiin. Eli näyttäisi siltä, että Ukrainan sotaan liittymättömät enemmän tai vähemmän normaalit valtion menot olisivat noin 9.2 miljardia tuloja suuremmat, mikä vastaa noin 3.4% BKT:sta.

    No eipä nuo talouden kasvunäkymät huimanneet alkuvuoden ennusteissakaan (maaliskuinen valtioneuvoston talousarvio: ”BKT:n arvioidaan supistuvan Suomessa 0,2 prosenttia vuonna 2023.”), vaikka nykyisestä hallituskokoonpanosta ei vielä silloin ollut mitään tietoa ja vaalitkin olivat vielä edessä.

    Olet kyllä Heikki täysin oikeassa siinä, ettei Suomi ole vertailukelpoinen muiden Pohjoismaiden kanssa. Vaikka meillä on korkeinkokonaisveroaste, on valtion budjetti edelleen selvästi alijäämäinen, siinä missä muilla Pohjoismailla alhaisempikin kokonaisveroaste näyttää mahdollistavan ylijäämäisen budjetin. Ehkä Suomea pitäisikin siis alkaa vertaamaan Pohjoismaiden sijaan joihinkin toisenlaisiin maihin kuten vaikkapa Kreikkaan.

   3. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin se ”kriisiaikakin” oli ihan tarkoituksella tehty, että saatiin ”lupa” toimia, kuten toimittiin!
    Minä, eikä läheisenikään ottaneet yhtään rokotusta, eikä normiflunsaa kummempaa ilmennyt!

   4. Tiedät hyvin, ketkä sitä Suomen mainetta ovat pilanneet: Hessulan Sanomien valehtelevat psykopaatit.

    Aiemmin vähän ihmettelin, miksi persut kantoivat lehdelle kaunaa. Enää en ihmettele.

    Psykopaattien takapirut pitäisi selvittää. Ehkäpä ne ovat arjalaisgermaanit? Germaanien vuosijuhlille uhrataan monta sivua, mutta kuulemma fennoja kiinnostavista juhlapäivistä ei lehdessä ole mitään.

   5. Eivät ole vertailukelpoisia, kun maamme taliaivot menivät eurottamaan, kun eivät totelleet kansantaloustieteilijöiden varoituksia. Eivätkä ottaneet oppia Holkerin hallituksen aikaisen yhteisvaluuttakokeen epäonnistumisesta.

    Sellaista huhua oli hiljattain, että hallitus olisi joutunut painostuksen kohteeksi. Mutta en saanut ymmärrystä siitä, mikä taho painosti ja millä keinolla.

    Arvelen, että kansainväliset suuryritykset painostivat, koska ne Ruotsissakin ovat liki ainoat, jotka haluaisivat, että Ruotsikin siirtyisi euroon.
    Noita yrityksiä ei kansantaloudet ja työllisyydet kiinnosta.
    Mahdollisuus Eftaan palaamiselle pitäisi tutkia, koska se palauttaisi maalle sen itsenäisyyden, joka on perustuslakiin kirjattu.

    Mutta itsenäisyys saattaisi tuoda kansainvälisille suuryrityksille mukavuushaittaa.

    Norja on Eftassa ja työttömyys parin prosentin luokkaa.

    PS on kiinnostunut itsenäisyydestä ja kansantaloudesta enemmän kuin suuryritykset ja puoluetta kiinnostaa myös perustuslakituomioistuimen perustaminen.

    Nämä seikat saattavat olla taustatekijöinä siihen, miksi kansaa on järjestelmällisesti kiihotettu persuvainoon puhumalla kaikkea palturia, mikä mieleen juolahtaa.

 5. Ei tuolla kriisiajalla kaikkea velanottoa voi selittää. Marinin hallitus otti velkaa esim. työllisyyslukujen parantamiseksi. Valitettavasti pääosa työllisistä työllistyi julkiselle sektorille, jolloin vaikutus valtiontalouden tasapainoon oli pelkästään negatiivinen

  1. SMP:n Urpo Leppäsellä saattoi olla samanlainen työllistämispyrkimys ministerinä, mutta ei sitten löytynytkään rahaa kokeiluun.

 6. Mariini otti osaa maailman talousfoorumiin!
  Oppi meni täysin perille!
  Niitä ”hedelmiä me nautimme!”

 7. Katsotaan nyt kuinka kauan tämä ”arvoton” hallitus elää jakaessaan varakkaille rahaa perintöverojen, veronkevennysten jne. muodossa ja riipii työttömyyskorvausten, vuorotteluvapaiden poiston kautta rahaa nuoria perheitä ahdinkoon korkojen ja elinkustannusten nousun painaessa päälle lama nurkan takana.

 8. Näyttäisi siltä, että puolueen johtaja Riikka Purra olisi Tanskan mallin kannalla niin maahanmuuton kuin työllistämistoimien kohdalla, ja sekös saa punademut ja muut kulttuurimarxismin jymäyttämät hyppimän seinille.

  Nationalismi on hyväksi eikä se ole menossa minnekään.

  1. Punademut haluavat uudelleen hallituksen, mikä ottaa holtittomasti velkaa, edistää erityisesti ei-heterojen asiaa ja ajaa tavallisen suomalaisen syyllistämistä kaikesta mahdollisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *