Venäjä varautuu siirtämään lisää porukkaa Suomen rajoille.

Samaan aikaan kun me valmistaudumme Joulun viettoon tekee ryZZä tuo ikiaikainen vihollinen jo seuraavaa liikettä Suomea vastaan.

Saksalaislehti Bild: Venäjä perusti uuden lentoyhtiön Turkkiin siirtolaisten kuljettamiseksi Eurooppaan

”Uuden lentoyhtiön ensimmäisen Minskin lennon on Bildin mukaan tarkoitus lähteä Istanbulista 23. joulukuuta kello 5.20 aamulla.”

Lähde:

https://yle.fi/a/74-20066524?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=yleuutiset

Ensimmäisenä näitä ”siirtolaisia” aletaan rahtaamaan Valko-Venäjälle. Jokainen ymmärtää minne niitä myös aletaan rahtaamaan. Suomen rajoille.

 

9 vastausta artikkeliin “Venäjä varautuu siirtämään lisää porukkaa Suomen rajoille.”

 1. Venäjällä on kaksi syytä tuoda siirtolaisia maahan. Toinen on häiriköimään länsimaita rajojen kautta, toinen on tykinruoaksi Ukrainaan. On ikävää että jotkut menevät tuohon halpaan, vaikka näillä tulijoilla on kyllä pääsy verkkoon ja uutisiin jos ne heitä kiinnostaisivat.

 2. Kaikki on osa isompaa suunnitelmaa. Tätä on hierottu jo ainakin vuosikymmen. Katsokaa vaan.

 3. Afrikassa tulijoita riittää ja lisääntyvät parikymmentämiljoonaa vuosittain? Kukaan ei puhu syntyvyyden säännöstelystä vaan pohditaan raja-aitoja joka on tyhmintä.
  Venäjä osaa hyödyntää heitä omiin tarkoitusperiinsä kuten edellä todettu.

  1. Kaikki pitää ottaa Suomeen. Jos Li Andersson olisi presidentti se nostaisi vain kyltin pystyyn jossa lukee ”Meillä on tilaa!” Sinäkin Niilo eläkeläisenä joutaisit syrjään koska joku muualta tuleva ansaitsee kämppäsi. Näillehän maksetaan kaikki etuudet, sinun eläkettä voitaisiin kiristää.

 4. Miksi säännöstellä syntyvyyttä kun länneltä saa sitä enemmän rahaa mitä enemmän syntyvyyttä on? Kyllä meillä on varaa katsoa myös itseämme peiliin.

 5. Kuten Mika edellä: Saamme jatkossa lentäen tulevia!
  No jos kaikki halukkaat otettaisiin, niin meillä väkiluku kasvaisi
  ja kantasuomalaiset jäisivät syrjittynä vähemmistönä reservaattiin!
  Ensialkuun toki kaikki me voisimme ottaa heitä kukin asuntoonsa vaikkapa kymmenkunta ja saisimme elää suurperhetaloutta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *