Vilhelm Junnila ja Ben Zyskowicz 10-0 Veronika Honkasalo

Honkasaloa vietiin kuin metrin mittaa A-Studiossa. Tämä se ottaisi kaikki Suomeen mitä Venäjä meille tarjoilee Kremlin masinoimana. Kannattaa katsoa YLE Areenasta kuinka taistelupari Vilhelm ja Ben peittoavat YYA-ajan varjossa vaeltava Vasemmiston Veronikan.

Näin Veronika uskoo Kremlin ilosanomaa ”turvapaikanhakijoista” ja siitä kuinka ne pitää tänne ottaa, vaikka Vilhelm ja Ben toteaa useasti ettei tässä ole nyt kyse perinteisestä turvapaikanhausta vaan Venäjän hybrisodasta jossa näitä oleskelijoita työnnetään Suomeen. Veronika ottaisi kaikki, niin Vasemmistoa, niin Vasemmistoa, punainen on aina punainen…

 

16 vastausta artikkeliin “Vilhelm Junnila ja Ben Zyskowicz 10-0 Veronika Honkasalo”

 1. Se on totta, että Benin näkökulma oli sama kuin minullakin koskien kriisin uhkaa Suomessa. Honkasalokin oli oikeassa, mitä tulee ”normaaliin” maahanmuuttoon. Tämä vain ei ole normaalia.

  .. mutta edelleen, miksi kyvytön ja munaton hallitus vehtaa, antaa lausuntoja, ikään kuin seuraa, milloin näitä tulijoilta on 2, 5, 50, 100 tai 10 000 . Tupeksijoita koko porukka, kun löydetä lakeja ennen kuin on pari jihadistia pommivöineen hyökännyt rajalle.
  Persut sekoittaa pakkaa hakiessaan itselleen vain maahanmuuttoagendaan täytettä.

  ”Santeri Kärki / US puheenvuoro

  Demokratia vai Persut? Molempia ei voi saada

  Perussuomalaiset ovat Venäjän asialla ja uhka demokratialle.

  Näin voisi todeta lähiaikojen tapahtumien kautta. Perussuomalaiset ovat puolueena lähteneet ajamaan massiivista maalituskampanjaa oikeuskanslerin toimistoa vastaan. Eli sitä tahoa kohtaan, joka vahtii, ettei Suomi lipsu Venäjän tielle! Demokratia tuntuu olevan puolueelle valtava kauhistus, mutta näin on perinteisesti ollut vastaavien äärioikeistolaisten puolueiden kohdalla.

  Lue myös: 4 syytä, miksi Perussuomalaiset ovat vakava uhka demokratialle

  Persut ovat todenneet, että ihmisoikeudet ja vähemmistöjen oikeudet eivät kuulu demokratiaan. Puolue on maalittanut toimittajia, jotka uskaltavat kritisoida heitä. He jakavat vihapuhetta ja maalittavat kansalaisia, jotka uskaltavat olla eri mieltä. Persujen mielestä eriväriset ihmiset eivät ole tervetulleita ja nyt Venäjän toteuttamaa ihmiskauppaa käytetään keppihevosena sille, että ei-valkoiset ihmiset eivät saisi Suomeen tulla. Tieteentekijöitä maalitetaan, jos tutkimus ei tue puolueen ideologiaa. Usein se ei tue.

  Tämä kuulostaa ihan samanlaiselta touhulta, mitä Venäjällä ja muissa fasistisissa valtioissa harjoitetaan.

  Poliittinen kehitys Suomessa on huolestuttavaa. Valitettavasti hallituksessa on fasistisen toiminnan mahdollistajia. Eli puolueita, jotka katsovat sivusta, kuten on niin monesti tehty ennen, kuin fasistit ovat kaapanneet vallan. Historia tuntee tästä turhan monta esimerkkiä.

  Kokoomukselle on ok kaataa demokratia ja oikeusvaltio, kunhan he saavat polkea pienituloisten ihmisoikeuksia. Rkp:lle riittää ruotsi toisena kielenä. Kd luopuu lähimmäisenrakkaudesta, jotta seksuaalivähemmistöt saadaan takaisin kaappiin.

  Kokoomus ja RKP ovat julkisuudessa puhuneet laillisuuden jatkumisen puolesta. Valitettavasti tämä hallitus on sortunut aiemminkin juhlapuheisiin. Rasisminvastainen tiedonantokin oli paperi, jolla pyyhittiin persettä. Tällä hetkellä paperin loppuessa seuraavana uhkaa vuorossa olla perustuslaki.

  Suomi ei ole Venäjä, mutta tie on valitettavan sama. Nyt olisi viimeinen hetki huolestua. Kohta se on kiellettyä.

    1. Jospa teet ihan oman avauksen, en jaksa puutaheinää jauhaa kanssasi. Taas se alkoi kohdallasi.

   1. Puumalainen edustaa demlaston ydintä. Ytimen perusaate näyttää olevan suomalaisten vastainen.

  1. ”Se on totta, että Benin näkökulma oli sama kuin minullakin…”

   🤣🤣🤣

   Benillä on näkökulma eikä se pyöri kuin tuuliviiri navetan katolla.

  2. Taas on käyty Puheenvuoron syvässä päässä.

   Hassu juttu, kun ajattelee miten sinä Karjalainen olet itse haukkunut apulaisoikeuskanslerin päätöstä ja vaatinut rajaa kiinni eli vaatinut loukkaamaan ihmisoikeuksia ja nyt linkkaat höyrypäisiä tekstejä ikään kuin itseäsi vastaan.

   Hmm…oletko usein itsesi kanssa eri mieltä ?

   1. Se on turha teidän persujen kanssa vääntää asiasta.
    Lukekaa oikein se, mitä tarkoitan. On kaksi lakia, valmius- ja rajalaki, jos ne otetaan käyttöön, joka mahdollistaa tilapäisen rajan sulun. Pitää odottaa ilmeisesti vielä Pöystiä.
    Maahanmuutto on eri asia, sitä tämä ei ole. Turvapaikka on laillinen, jos se on perusteltu.

    1. On juu kaksi lakia ja monen monta vielä lisää niiden päälle.

     Etkös voisi vaikka soittaa Pöystille?

 2. Onko se nyt varma että Honkasalon missio on lakien noudattamisen perään katsominen

  1. Honkasalon ja kaltaistensa missio on pitää rajat auki kaikille tulijoille, lukuunottamatta juutalaisia.

 3. Niin se raja vaan sitten menee kiinni ja ihan vaan sen rajalain perusteella, lapsikin ymmärtää, että valmiuslakia ei näissä olosuhteissa voida käyttää.

   1. No näköjään joku jää sitten ymmärryksessä lapsen ja persunkin alapuolelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *