PerusSuomalaisten kannattaja.

Aika helppo allekirjoittaa.

”Purran mukaan yli 600 000:ssa perussuomalaisten kannattajassa on paljon erilaisia ihmisiä, mutta keskimääräistä perussuomalaisten kannattajaa määrittävät silti tietyt piirteet, joita julkisessa keskustelussa ei ole ymmärretty.

– Keskimääräinen perussuomalaisten kannattaja on omillaan toimeentuleva työssä käyvä ihminen, joka päivittelee sitä, miksi hänen rahojaan käytetään niin ihmeellisiin asioihin. Minkä takia tilanteessa, jossa asuminen, autoilu ja kaikki maksaa paljon, Suomi kuitenkin rahoittaa sellaisia asioita, jotka ovat hänelle ja hänen perheelleen täysin toissijaisia, Purra sanoo.

– Ja samaan aikaan kyseinen kannattaja on hyvin huolissaan maan sisäisen turvallisuuden tilanteesta. Nämä kaikki huolet ovat juuri niitä asioita, joihin tämä hallitus tulee puuttumaan. Samaan aikaan keskimääräinen kannattajamme on sitä mieltä, että hän haluaa itse hyötyä siitä, että hän käy töissä – sen sijaan, että hän päättäisi jäädä kotiin, hän jatkaa.

Tiivistetysti Purran mukaan keskimääräinen perussuomalaisten kannattaja on ”enemmän tai vähemmän omillaan toimeentuleva ihminen, joka kantaa leivän pöytään työllä, haluaa tulla toimeen ja päättää itse asioistaan.”

– Kannattajamme eivät halua valtion tuhlaavan rahoja ideologiseen hömppään tai maailmanparantamiseen, Purra lisää.”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009873164.html

14 vastausta artikkeliin “PerusSuomalaisten kannattaja.”

  1. Hieman kieltämättä huvittaa se miten kuvaus perussuomalaisten keskiverto kannattajasta aiheuttaa sekin joillekin pahaa mieltä.

    Koittakaa kestää 🤣🤣🤣

    1. Hannu Tiainen kertoi ja ihmetteli FB:ssä persukavereistaan, että miten he voivat vähäosaisina ja tiukilla olevina yrittäjinä hyväksyä Purran epäinhimillistä persupolitiikkaa.

      1. Sosialistit saa ihmetellä ihan rauhassa, kun heitä viedään kuin litran mittaa ja erityisesti omien toimesta.

        Mitähän mieltä Huhtala mahtaa olla 😂😂😡

  2. Tällainenko on perussuomalainen ?

    No, mites puoluejohtajaksi voidaan valita rasismirikoksesta tuomittu rikollinen henkilö, ja tuomariksi ryhtynyt puolueväki piti oikeutta rikollisena ?

    1. Niin, vaihtamalla sana suomalainen, sanaan somali Suomessa tuomitaan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

      Vielä huvittavammaksi asian tekee se, että syyttäjä ajaa asiaa korkeimpaan oikeuteen saakka ja antaa julkisuuteen lausunnon, jossa hän kertoo miten on tärkeää vetää raja virkamiehen arvostelulle.

      Vastaava sirkus on nähty Päivi Räsäsen tapauksessa, joten kyllä, oikeusistuimen päätöksiä ja syyttäjälaitosta saa arvostella vapaassa maassa.

      Huvittavaa toki sekin, että vihervasemmistolaisen määritelmän mukaan avoimesti rasistinen henkilö paheksuu rasismia.

  3. Kyllä tuo Purran määritelmä luultavasti pitää paikkansa. Saa nähdä kuitenkin miten homma sujuu herroja edustavan Kokoomuksen kanssa varsinkin jos talous synkkenee ja niitä omillaan toimeentulevia joutuukin tukien varaan. Mitään Sipilän ajan kiky- paapatusta ja turhauttaavaa työaikojen pidennystä ei nyt olla nähty joten Perussuomalaisten kannattajia ei olla ainakaan sillä ärsytetty. Lisäksi oppositio on varmaan rasismi – jauhannallaan itse asiassa tiivistänyr perussuomalaisten rivejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *