Ruskan aikaan

🐟🐔🦜
Syksyä pukkaa. Komein ruska on ohi, ilmat ovat viilentyneet. Viime viikonloppuna oli Levillä ruskamaraton. Lehtitiedon mukaan osanottajia oli ihan riittävästi.
Eilen aamulla piti raaputtaa auton tuulilasi puhtaaksi kuurasta, ensimmäisen kerran tämän sulan aikana. Sitten piti potkaista Kittilään. Hammashoitolassa piti olla klo 10.10, minulta poistettiin hammaskiveä.

Sen jälkeen kävimme Tokmannilla ja muissakin kaupoissa. Tapani mukaan katselin syrjäsilmällä nuoria ja nuorehkoja naisia. Yhtään alle plus seitsemän en nähnyt. Jos olisin ollut liikenteessä jonkun miehenpuolen kanssa, olisin sanonut tämän ääneen. Nyt pidin turpani kiinni, Itsesuojeluvaisto se on minullakin, ainakin enimmäkseen.

10 vastausta artikkeliin “Ruskan aikaan”

 1. Täällä PB:ssäkin näyttää olevan asiat jokseenkin kohdallaan. Moderointi kuulemma toimii jälleen. Se yksi on palannut murjotuslomaltaan, ja aurinkoisena kuten ennenkin.🙂 Mikäpä tässä, huoleton on hevoseton poika.

 2. Joo ei kannata Rouvan ollessa paikalla paljon katsella muita naisia siitäkin voi olla haittaa kun nainen alkaa karjumaan seksuaalista häirintää terv tepivaari

 3. Näinhän se on kuten Tepi sanoo.

  Toimittaja Aarno Laitinen (1943-2021) joutui työnsä vuoksi käymään monesti eduskunnassa. Hän kertoo kirjassaan: Yli kaksikymmentä vuotta sitten hän kohtasi eduskunnan hississä nuoren naisen, jolla oli minihame ja muodot kohdallaan. Naisen rintapielessä oli kuuluisaksi tullut pinssi, jossa luki ”V-u haisee hyvältä”. Tämä on se vihreiden uusi kansanedustaja, Laitinen tunnisti ja koska hän oli likinäköinen, hän kumartui vähän eteenpäin nähdäkseen mitä pinssissä luki. Nuori nainen ryhtyi paapattamaan seksuaalisesta häirinnästä. Ei auttanut toimittajan puolustelut likinäköisyydellään.

  No, Rosa Meriläinen on rauhoittunut paljon nuoruusvuosistaan. Hän on kuulemma postmodernifeministi, eli niitä kiltimpiä feministejä (mikäli sellaisia on muualla kuin saduissa).

  Kun seksuaalisesta ahdistelusta tuli puhe, toivottavasti sille ei vaadita nollatoleranssia. Suomessa syntyvyys muutenkin niin alhainen, vai pitäisikö sanoa alakantissa.

  1. Ei Rosa miksikään ole muuttunut. Simo jäi, kun ei enää pystynyt naimaan aamulla, päivällä, illalla ja yöllä unissaankin, kerrottiin Tammelantorilla.

   1. Onhan tuo Rosa tarmokas likka, pitänyt itsestään huolen, joten miksei silläkin tavalla.
    Mutta sana pari edesmenneestä Aarno Laitisesta. Minulla on kotihyllyssä Laitisen kolumneja, pakinoita, millä nimellä vain, vuosien varrelta. Kyllä hänellä oli pirskatin terävä kynä ja monesti kieli sopivasti toisessa poskessa.

    1. Istuin usein ”Loka”Laitisen kanssa Katajanokan kaljakapassa puhumassa kovia ja pehmeitä. Mm. hänen historiatietonsa hämmästyttivät.
     Hänen näkemyksensa oli, että mm. työmieskulttuuri rakensi itselleen kaupunkien parhaat paikat, jotka poikkeuksetta tänään ovat kaikkien kaupunkien arvopaikoilla, niin kuin meidän molempien kodit Katajanokalla.

 4. ”Teinitytöt ahdistuivat – möreä-ääninen henkilö yllätti naisten saunassa, kertoo K-U:n kolumnisti

  Järvenpään ja Hyvinkään uimahalleissa naisten saunassa saunonut henkilö aiheutti ahdistavan tilanteen saunassa olleille naisille ja teini-ikäisille tytöille, kirjoittaa Keski-Uusimaa-lehden kolumnisti Veli-Pekka Kiviharju.

  Kiviharju kertoo kolumnissa, että hänen ystävänsä sisar ja tämän naispuolinen ystävä vierailivat Järvenpään uimahallissa vuodenvaihteessa. Ollessaan saunassa he kuulivat möreän äänen.

  – Atleettinen mies istui lauteilla naisten uimapuku yllään ja selitti lähellä oleville alastomille naisille: ’Koen olevani nainen ja siksi olen täällä’, Kiviharju kirjoittaa
  Kiviharjun mukaan sama henkilö oli kaksi päivää myöhemmin naisten puolella Hyvinkään uimahallissa.

  Kolumnistin mukaan hänen ystävänsä sisko osasi suhtautua tilanteeseen viileästi, mutta kyseinen henkilö aiheutti myös selvää ahdistusta uimassa olleille naisille ja tytöille.

  – Naiset eivät nostaneet asiasta suurempaa mekkalaa, koska pelkäsivät tulevansa leimatuiksi transfoobikoiksi, Kiviharju kirjoittaa.” – Länsiväylä 17.2.2023.
  ——————————————————
  Tähdennän että tämä e i o l e seksuaalista häirintää, vaan normalisoituvaksi tarkoitettu käytäntö mikä-mikä-maassa.

 5. Olen haeskellut netistä ja netin ulkopuolelta. Vastakkoin kävin Uuden Suomen blogistaniassa. Ei löytynyt sieltäkään. Mitä sitten etsin? Huumorintajuista vegaania tai vaihtoehtoisesti huumorintajuista radikaalifeministiä. Ei kai ne sentään taruolentoja ole?
  Uuden Suomen blogistaniassa trollit loistivat poissaolollaan. Sentään jotain myönteistä.

 6. Telaketjufeminismi on erityisen ominaista vihervasemmistolaisille puolueille, jotka ajavat tämän hörhöaatteen nojalla kaikenlaista aivottomuutta yhteiskuntaan. Milloin puhutaan naisten eurosta – milloin naisten osuudesta päätöksenteossa jne. jne. Samalla telaketjufeministit pyrkivät kaikenlaisella kiintiökiimallaan ja vastaavilla asioilla viemään tilannetta koko ajan enemmän kohti eräänlaista feminististä diktatuuria. Naisille pitää tietysti antaa samanlainen oikeus olla päätöksenteossa mukana ja muutenkin mahdollisuudet pitää olla samat. Mutta mitään kiintiöimistä yhteiskunta ei tarvitse.

  https://blogit.perussuomalaiset.fi/tapio-lms/telaketjufeminismi-diktatuurin-yksi-muoto/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *