Somesta kuuluu perkeleellinen arabiankielinen pulina

”Sieltä kuuluu perkeleellinen pulina. Sieltä ei ole, pojat, tulossa yksi polkupyöräkomppania! Koska asia kuuluu minullekin, pitäisikö meidän pyyhkiä takapuolemme kaiken maailman Ihmisoikeussopimuksilla ja ruveta puolustamaan kotoisessa Suomen maassa asuvien ihmisten oikeuksia?

Sosiaalisen median arabiankielisissä ryhmissä on jokseenkin kiivas tunnelma. Sana rajan sulkemisesta on levinnyt ja yhä useampi yrittää päästä rajan yli ennen sen sulkeutumista.

Yksi mielenkiintoinen kommentti kääntyy suomeksi.
– Kiitos jumalalle, salakuljettajia ei tarvitse. Tulin tänään Suomen puolelle rajanylityspaikan kautta. Älkää ottako yhteyttä salakuljettajiin. He (venäläiset) ovat valehtelijoita. Ei ole mitään sellaista kuin sopimus. Tärkeintä on, että sinulla on polkupyörä, mies kirjoittaa.

Monet kommentoivat ja tietävät, että raja tullaan sulkemaan perjantaina 15.12.2023.

Ilmiselvästi Suomea halutaan käyttää transit-maana, eikä Suomi ole kohdemaa. Yksi arabi kirjoittaa:

– Sunnuntaina lähtee auto Suomesta Ruotsiin 1000 euroa ja Saksaan 1300 euroa.

Vastaavia tarjouksia on useita. Tästä pystyy päättelemään, että Suomessa on ilmiselvästi porukkaa, jotka aikovat tienata rahaa ja kuskata tulijoita edelleen Ruotsiin ja Saksaan.
Lähteet Iltalehti, Pt-media.
———————————————————–
Entäpä jos tuo arabiankielinen näkemys, että Suomi on vain läpikulkumaa, on tuubaa ja Putinin hallinnon masinoimaa semantiikkaa?

5 vastausta artikkeliin “Somesta kuuluu perkeleellinen arabiankielinen pulina”

 1. Se on aivan sama onko Suomi läpikulkumaa vai kohde – samaan Schengeniin he tulevat kuitenkin. Jos joukossa on, kuten Yle tänään kertoo, rikollisia ja sotilaitakin, ongelmamme on täysin yhtä suuri pääsevät he Suomeen tai Saksaan.

 2. Kyllä se vain meille kuuluu jäävätkö ”turvapaikanhakijat” suomalaisten elätettäväksi ja vaarantamaan suomalaisten ja Suomessa asuvien turvallisuutta.

 3. Onko Puumis Putinin kaveri.

  Kovin hyvää kuvaa turvapaikanhakijavirran käsittely ei Suomen viranomaisten toiminnasta anna, vaikka (ja koska) asioita hoidetaan säntillisesti, ”kaikkien sääntöjen ja ohjeiden mukaan”.

  Surkeimman esimerkin pykäläkoreografisesta kirpunnyljennästä antoi apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen, joka torppasi itärajan rajoitustoimet. Hänen mukaansa itärajan sulkeminen ei takaa mahdollisuutta hakea turvapaikkaa kansainvälisten säädösten mukaisesti.

  Voidaan kysyä, onko Suomen valtio olemassa vieraiden maiden kansalaisten etujen turvaamiseksi. Emmekö muodostakaan suvereenia valtiota, jolla on oikeus itse päättää siitä, keitä se päästää alueelleen ja keitä ruokitaan veronmaksajien piikkiin? (Minä👍👍👍)

  Asiassa ei pitäisi tuijottaa yksinomaan kansainvälisiin sopimuksiin. Suomen viime vuonna uudistetun rajavartiolain 16 § antaa täydet mahdollisuudet rajan tilapäiseen sulkemiseen ja turvapaikkahakemusten vastaanottamisen rajoittamiseen.

  Yksinkertaisimmankin ihmisen pitäisi ymmärtää, että Venäjä on ottanut maahanmuuttajat aseekseen ja koettaa laittaa Suomen tekemään vaikeita valintoja yhtäältä oikeusvaltion ja kansainvälisen normiston ja toisaalta valtiollisen turvallisuutemme välillä. Tavoitteena on syyttää Suomea sitten joko kansainvälisten tai omien periaatteidensa rikkomisesta.

  https://jukkahankamaki.blogspot.com/

 4. Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen, joka teki vastikään Venäjän edun mukaisen rajapäätöksen, tunnetaan entuudestaan länsimaisen sananvapauden ja kansallisen kulttuurin vastaisena henkilönä, jonka julkisissa ulostuloissa on ollut nähtävissä totalitaristisen yhteiskunnan kannattamisen elementtejä.

  Puumalaisen viimeisintä (itärajan sulkeminen) päätöstä miettiessä on syytä korostaa, että kyse on hänen tulkinnastaan, ei suinkaan absoluuttisesta totuudesta, jonka mukaan pitäisi toimia. Lisäksi on hyvä tiedostaa, että Puumalaisen tulkinta sotii ankarasti suomalaisten etua ja turvallisuutta vastaan.

  Puumalaisen kanssa samansuuntaisia kommentteja ovat esittäneet kommunistipuolueen (SKP) johtoelimessä aikoinaan istunut, ihmisoikeusaktiivina esiintyvä Martin Scheinin sekä Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kangaspuro, jotka kumpikin tunnetaan aktiivisesta roolistaan äärivasemmistolaisessa poliittisessa liikkeessä, taistolaiskommunisteissa, joiden tahtona oli Suomen liittäminen Neuvostoliittoon. Taistolaisten mukaan sosialistinen vallankumous voidaan toteuttaa myös väkivaltaa käyttäen, jos muut konstit eivät johda toivottuun lopputulokseen.

  https://www.oikeamedia.com/o1-210000

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *