Tämän vuoksi Totuusmedia haluaa lynkata Riikka Purran

Riikka Purra ei ole peräytynyt vuoden 2019 kirjoituksensa sanomasta missä verrattiin islamilaista burkha-asua säkkiin. Kirjoitus puolustaa länsimaissa olevien islaminuskoisten naisten oikeutta tasa-arvoon ja ihmisarvoiseen elämään.
Kirjoitus ymmärrettiin tahallaan väärin ja koska Purra ei ole taipunut kulttuurimarxilaisten vaatimuksiin pyytää ko. kirjoitustaan anteeksi, hänet on päätetty lynkata. Ainakin yrittää.

Purrahan voi seuraavaksi nostaa tapetille islaminuskoisten tyttöjen silpomisen, jolta raateluriitiltä tyttöparat eivät ole suojassa Suomessakaan sen enempää kuin muissakaan länsimaissa!
http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/tyttojen-silpomiseen-ei-uskalleta-puuttua-suomessa

”Joka 11. sekunti jossain päin maailmaa silvotaan tyttö. Britanniassa joka tunti joku tyttö tai nainen havaitaan silvotuksi tai hoidetaan silpomisen seurausten johdosta. Unicefin mukaan maailmassa elää jopa 200 miljoonaa ympärileikattua tyttöä ja naista. Vuosittain 3 miljoonaa tyttöä on vaarassa joutua ympärileikatuksi (WHO 2008: 1).

Yhdysvalloissa silpomisvaarassa on jopa 500 000 tyttöä: heitä lennätetään tutustumisretkille esi-isiensä kotimaihin kertomatta siellä odottavasta silpomisesta. Britanniassa ja Kanadassa tuhannet tytöt joutuvat silvotuiksi kesälomien aikana. Skotlantilaisten asiantuntijoiden mukaan perheet keräävät yhdessä rahaa tuodakseen maahan silpojan tyttöjen ryhmäsilvontaa varten.
Ruotsissa kokonaisen koululuokan havaittiin joutuneen silvotuksi.

Ympärileikkaus suoritetaan islamilaisissa maissa yleensä uskonnollisista syistä Allahin nimeen ja sitä puolustellaan uskonnolla.
Kaikki neljä islamin historiallista koulukuntaa pitävät tyttöjen genitaalien silpomista vähintään suositeltavana. Monet imaamit puhuvat silpomisen puolesta.”

34 vastausta artikkeliin “Tämän vuoksi Totuusmedia haluaa lynkata Riikka Purran”

 1. No onkos se sitten muuta kun musta säkki ei mielestäni ole vaikka jotkut siitäkin näki aivan muuta kun mitä se on
  jospa olisi ihmisiä jotka asian ymmärsi oikein
  Ruumis säkki on muuten musta siitä ei nyt ole ollut kysymys lainkaan terv tepivaari

  1. Minulla tuli mieleen joulupukin säkki, koska olen positiivinen luonne.

 2. No niinpä. Jos Purra olisi kirjoituksessaan käyttänyt sanoja ”Burka” tai ”Niqap” (kasvohuntu, useimmiten musta) tuskinpa monikaan olisi kiinnittänyt kirjoitukseen suurempaa huomiota.

 3. Näin varmaan olisi mennyt mutta eipä tuo musta säkki huono nimike ollut terv tepivaari

  1. Tuomaala ja Saarikoski – kaksi ”totuuden” saarnaajaa ideologisella pohjalla.
   Ei juuri uskottavaa saati luotettavaa.

    1. joku näyttää osaavan sokean sepustelijoiden hypetyksen sisällöstä välittämättä tai sitä edes kykenemättä perustelemaan..

 4. Pieni tyttö Helsingin kadulla on kesähelteelläkin kiireestä kantapäähän hunnutettuna, jotta olisi riittävän siveellinen. Samaan aikaan tytön veli astelee vierellä lyhythihaisessa paidassa, shortseissa ja lippalakissa. Kaavuttaminen kertoo naisen alisteisesta asemasta suhteessa mieheen, mitä Suomessa ei tarvitse hyväksyä.

  Vain ns. liberaalilla paremmistolla on asiassa sokea piste. Jollain kieroutuneella tavalla he näkevät naisten kulttuurisen alistamisen hienona ”monikulttuurisuutena” tai ”omana valintana”. Menestynyt yritysjohtaja Peter Vesterbackakin käyttää valtapositiotaan Purran kritisoimiseen, eikä siihen, että naiset vapautuisivat kaavuissaan. Vieläpä Vesterbackalta pääsee freudilainen lipsahdus jätesäkeistä. Se mielleyhtymäkö Vesterbackalle itselleen tulee kaavuista?

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/laurakorpinen/purra-oikealla-asialla-muut-vain-esittavat-olevansa/

 5. Olen valmis antamaan erittäin paljon anteeksi silloin, kun puolustetaan naisten perustuslaillisia oikeuksia ääriuskontojen nimissä. En voi tuomita Purraa tästä.

  Mutta voin todeta että vaikka tuon voi ehdottomasti antaa anteeksi automaattisesti, se on silti tehoton keino. Vihalla ongelmaa ei korjata. Siihen tarvitaan strategiaa. Purran valitsema keino oli väärä, vaikkakin ymmärrettävä. Hänen kaltaiselta, äärimmäisen terävältä ja oppineelta ihmiseltä, voisin odottaa enemmän.

 6. Aamulehdessä oli tänään pitkä artikkeli ranskalaisesta naisesta, joka menetti poikansa terroristisen murhan uhrina. Niin tapettu poika kuin tappajakin olivat maahanmuuttajataustaisia muslimeja.

  Tämä nainen, Latifa Ibn Ziaten, päätyi perustamaan poikansa muistolle rauhanjärjestön pyrkimyksenä lisätä ymmärrystä muslimien ja ranskalaisten sekä eri muslimiryhmittymien kesken.

  Artikkelissa oli paljon asiaa, mutta nostan siitä tähän pari kohtaa, jotka mielestäni liittyvät Lassen blogin aiheeseen.

  Ranskassa laki kieltää huntujen ja burkhien ja vastaavien uskonnollisten tunnusten käytön kouluissa ja julkisissa tiloissa.

  Artikkelin mukaan lain noudattamisessa on alettu lipsua. Kouluissa tytöt ovat alkaneet pukeutua abayaan, pitkään mekkoon.

  ”Mekot ovat mustia tai ruskeita ja niitä käytetään peittämään kehon muodot. Se ei ole pelkkä mekko”, sanoo Ibn Ziaten.

  Ibn Ziaten mielestä on selvää, että mekot pitää kieltää.

  ”On selvää, että tämä on provokaatiota. Yhtä useammin kyse on nuorista naisista: huivista, hunnuista ja abaya-mekoista. Miehet ovat heidän takanaan ja kehottavat heitä toimimaan näin.”

  Lopuksi Ibn Ziaten toteaa yhteiskunnassa yleisesti asian tiimoilta käytävästä keskustelusta.

  ”Jos saman kertoisi eurooppalainen valkoinen nainen , niin häntä pidettäisiin rasistina. Vaikka näitä asioita ei välttämättä ole mukava kuulla, niin minua kuunnellaan.”

  Jotenkin tuttua, eikö vain?

 7. Paras anti persujen hallituksessa ololle on se, että kaikille on tullut selväkisi se, kuinka umpirasitinen porukka puoluejohtoineen se on.

  Toinen, että Suomen maakuvan romahdus tapahtui yhdessä kuukaudessa ja teollisuusherratkin itkevät.

 8. Perus-kaksoisviestintää. Se toinen ei ole tarkoitettu lehtien palstoille.

 9. Tuo AL:n juttu minä Juha mainitsi oli ihan hyvä, luin sen itsekin.

  Tällä hetkellä islamistit (äärimieliset) tietävät että he voivat lypsää rasismia huutamalla käytännössä rajattomasti rahaa ja etuoikeuksia – käytännössä he saavat kansalta julkisen luvan pahoinpidellä naisia kiitosten ja kehujen kera. Aivan kuten lestadiolaiset ovat saaneet aiemmin. Tai kuten juutalaiset saavat luvan seksuaalisesti pahoinpidellä poikalapsia.

  Haaste on tässä: Purran ilmaisu oli syrjivä, mutta Purran asia oli tärkeä. Ja jossain kohtaa tarvitaan se arvokeskustelu jotta kumpi on tärkeämpää: asia vai tyyli? Mielestäni asiasta ei voi tinkiä, mutta tyyliä voi parantaa.

  1. Me emme tarvitsisi mitään rasismikeskustelua, jos persut eivät olisi hallituksessa ja se on Orpon vika.
   On aivan turha ajan haaskausta.
   Ulos persut ja muut sisään, vaikka kaikki yhdessä.
   Ainoat osaavat pääministerit olisivat Ville Niinistö, Li Andersson ja Marin tai Lindman. Muista ei ole edes vauvan perseen pyyhkijöiksi.

   1. Emme tarvitsisi rasismikeskustelua, jollei punavirheiden agitaattorikaarti koittaisi keksiä rasismia kaikesta mahdollisesta ja levittää valeita ja paskaa kaikesta.
    Punademut ovat asiassa kiihkoisia, mutta se ei yllätä.
    Andelsson, Marin ja Lindtman ovat täysin kelvottomia pääministereiksi, mutta eihän punalinjalla päteviäkään ole.

    1. -Aurinko paistaa, jk. vastaa= sa…na ei varmaan paista.
     – vettä sataa kaatamalla, jk. =ei pr..le sada, sumua vaan.
     – 5+ 5 = 10, jk.= Ei sitten ole, vaan 20-10 …kele
     – Galapagos on kaunein paikka maailmassa, jk= ei oo, kun Teisko.
     – Ai niin, puna-vihreetä potaskaa ja paskaa.
     -Kauneimmat kirjaimet maailmassa ovat
     ABC, ei oo, vaan PS, huutaa jk.

     1. Et viitsisi valehdella HK.
      Pottuilen sinun persuhysteerisiin kommentteihisi lähinnä siksi, että tuollainen sairallinen viha antaa siihen hyvän syyn.

   2. Heikki Karjalainen:”Me emme tarvitsisi mitään rasismikeskustelua, jos persut eivät olisi hallituksessa ja se on Orpon vika.
    On aivan turha ajan haaskausta.
    Ulos persut ja muut sisään, vaikka kaikki yhdessä.
    Ainoat osaavat pääministerit olisivat Ville Niinistö, Li Andersson ja Marin tai Lindman. Muista ei ole edes vauvan perseen pyyhkijöiksi.”

    Että länsimaihin muuttaneen islamin väen suhteen pitäisi toimia kuten on toimittu tähänkin asti: niinkö? Meillä on naapurimaassa Ruotsissa mainio (anteeksi sanavalinta) esimerkki siitä mihin sellainen johtaa. Maassa tapahtuu Etelä-Afrikan jälkeen eniten raiskauksia maailmassa, muslimityttöjä viedään silvottaviksi ulkomaille, järjestäytynyt rikollisuus on levinnyt koko maahan, katujengit herättävät aiheellista pelkoa ja kauhua ja viattomia sivullisia on kuollut ja tullee kuolemaan rikollisjärjestöjen keskinäisisissä välienselvittelyssä, – listaa voisi jatkaa.

    Tällaistako eliitin edusmies haluaa Suomen maahan?
    Tällaiseen Juudaksen etiikkaanko Rikka Purra ja muut ihmiset, joilla on sydän paikallaan ja kykyä ja rohkeutta toimia epäkohtien korjaamiseksi ja orwellilaisen dystopian torjumiseksi, eivät saisi puuttua kuin silkkihansikkain, jos edes niidenkään kanssa?

   3. Me emme kävisi rasismikeskustelua ilman vihreistöä, jonka ideologiana on kansallisvaltioiden (ja kulttuurien) hävittäminen Tellukselta.

    Arvelen, että jokin kähmytaho maksaa vihreille selvää rahaa tuosta tihutyöstä.

 10. Ilman tervehenkistä konservatiivista korjausliikettä, liberaalivasemmisto olisi jo upottanut lännen. Voi se toki tehdä sen vieläkin, mutta koska konservatiivit ovat heränneet, se on v a i k e a a.

 11. Konservatiivisuuttakin on monenlaista. Jäyhä arvokonservatiivisuus (kd, rkp, osa ps) on useimmiten melko turhaa, kun taas liberaali konservatiivisuus (liberaalit, osa kok, osa ps) on taas varsin tervettä etenkin niissä kohdin kun valtiontalous on retuperällä.

 12. Valtamedia lankesi ryssätrollin ansaan yrittäessään “jallittaa” perussuomalaisia.

  Yksi on se, että valtamedia pyrki nostattamaan adressi-sivuston “allekirjoituksia” ikään kuin kansalaisten kritiikkinä perussuomalaisia ja Riikka Purraa kohtaan. Adressi-sivusto ei kuitenkaan ole mitään muuta kuin yksityisen toimijan pyörittämä sivusto, jonne kuka tahansa voi tehdä adressin, johon kerätä nimiä.

  Niin ikään allekirjoitukset eivät ole ip-osoitesidonnaisia, vaan jos halua riittää, niin adressin voi allekirjoittaa niin monta kertaa kuin jaksaa. Allekirjoitus “varmistetaan” pelkästään sähköpostilla. Jos vertaa, niin edes Pt-median gallupeihin ei voi vastata samasta ip-osoitteesta kuin yhden kerran.

  https://pt-media.org/2023/07/15/valtamedia-uskoi-trolliarmeijan-jutut-perussuomalaisvihassaan/

  Valtamedia antoi kuitenkin ymmärtää, että adressilla on jotakin ikään kuin mandaattia. Vaikka tosiasiassa se on puhtaasti trollaus- ja överiläpän alusta.

  Eipä siinä mitään. Valtamedia lähti käyttämään Twitter-tiliä nimeltä “Tapio Kuusilapio” yhtenä lähteenään. Melko nopeasti selviää, että tili on puhdas trollitili. Vaikka tilillä kirjoitetaan hyvää suomea, niin viittaukset Ukrainan sotaan johtavat heti estoon. Tästä voi päätellä, että tili on puhdas venäjämielinen trollitili.

  Kannattaa kokeilla “keskustella” “Tapio Kuusilapion” kanssa ja ottaa Ukraina esille. Esto pärähtää samantien.

  Valtamedia imaisi siis täysin netin trolliarmeijan twiitit ja adressit. Mediat unohtivat aivan täysin ns. kritiikin, koska tärkeämpää oli saada eetteriin perussuomalaisvastaista propagandaa.

 13. Timo Vihavainen ”Häpeä”. – Kun on seurannut tuota viime päivien Helsingin Sanomien ja sen häntänä heiluvien muidenkin medioiden maaniset mittasuhteet saanutta perussuomalaisten ministerien luonnemurhaa ja turvautumista ulkomaisen, maamme asioista mitään tietämättömän median apuun, on yhä uudelleen tullut mieleen kysymys: eikö hävetä?

  Eikö jo hävetä rikollinen ajojahti, jossa aivan mitättömistä, vanhoista, yhteyksistään irrotetuista palasista on koottu kollaaseja, joiden selitetään todistavan tämän henkilön olevan ihmishirviö ja julmuri ja koko puolueen olevan antiparlamentaarista oppia edustava kansanvallan vihollinen?
  https://timo-vihavainen.blogspot.com/
  Eikö jo hävetä maamme maineen pilaaminen ja väärän todistuksen antaminen määrätietoisella asioiden vääristelyllä ja pravdamaisella tahallisella ja systemaattisella väärinymmärryksellä?

  Eikö jo hävetä, että journalismia ammattinaan tekevä alentuu nostamaan kaikkein tärkeimmiksi asioiksi ja todistuskappaleiksi irralliset sanat ja jopa kuvat sen sijaan, että analysoisi ai edes harjoittaisi ajattelua ja vieläpä kriittistä ajattelua?

  Helsingin Sanomien pääkirjoitus- ja mielipidetoimituksen esihenkilö Saska Saarikoski on nyt niin sanotusti tullut ulos kaapista: hävettää, kertoo hän kolumnissaan 16.7.20203. Hävettääpä hyvinkin.

 14. Tämäkin blogi kertoo persujen syvimmästä olemuksesta ml. totaalinen yhteistyökyvyttömyys RKP:n kanssa hallituksessa.
  Siksi hallitus kaatuu, kun kepukaan ei tue, kun rkp lähtee.
  Orpo teki puolueelleen karhunpalveluksen alistuessaan persujen apupuolueeksi.

  …ja tämä, miksi Orpo on täysin epäonnistunut:

  ”Syy eroon kokoomuksesta on se, ettei kokoomus Katteluksen mielestä ole enää sama puolue kuin 2000-luvun alkupuolella. Tuolloin häntä puhutteli puheenjohtaja Jyrki Kataisen kokoomuslaisuus, jossa yhdistyivät usko markkinatalouteen ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

  ”Mentiin yksilö edellä mutta sosiaalisella omallatunnolla varustettuna.”

  Kertoo HS jutussaan.

  … ja tämän kertoo ex-persu samassa jutussa:

  ”Ero perussuomalaisista oli eritoten moraalinen päätös. Hänestä puolue on ajelehtinut liian kauas perustajansa Timo Soinin perussuomalaisuudesta, joka antoi äänen unohdetulle kansanosalle.

  MÄKI liittyi perussuomalaisiin vuonna 2007, 2008 tai niillä main, hän ei muista tarkkaan. Puolue oli ”ainoa aito” vaihtoehto muille puolueille. Se puhui kansan kieltä ja tuli lähelle äänestäjien jokapäiväisiä ongelmia.

  ”Olimme demareiden haastaja, saimme paljon demariäänestäjäkuntaa. Vetosimme työtä tekeviin suomalaisiin.”

  Nyt mennään persujen Purran ja Halla-ahon rasismiagendan mukaan.

 15. Uskoisitko mediaan jonka päätoimittaja ajelee humalassa parkkihallissa muita autoja kolhien, joka on syytteessä valtiosalaisuuksien paljastamisesta ja joka tekee perättömän jutun kansanedustajasta – jota juttua ei edes Hymy ja Seiska-lehti halua julkaista koska lähteet olivat epäluotettavia – Kaiken huipuksi on nyt sitten joutumassa käräjille törkeästä kunnianloukkauksesta.

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki-2/helsingin-sanomista-on-tullut-roskamedia/

  Kaiken tämän alennustilan kiteyttää Saska Saarikosken twiitti:

 16. Iltalehti julkaisi eilen 21.7. laajan tekstikokonaisuuden Scriptan vieraskirjan ”riikka”-nimimerkillä kirjoittetusta 185 viestistä. Iltalehti on tehnyt jutussaan useita karkeita virheitä. Lehti on muun muassa laittanut Riikka Purran suuhun useita sitaatteja, jotka eivät ole hänen lausumiaan. Lehden virheet näyttävän johtuvan siitä, ettei IL-toimitus ole osannut erotella sitaateilla lainattua tekstiä muusta tekstistä.

  https://www.suomenuutiset.fi/iltalehti-sekoilee-perusteellisesti-laittaa-purran-suuhun-muiden-ihmisten-sanoja/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *