Uusi maailma

Junnila sitten erosi.
Nyt on alkanut sisäministeri Mari Rantasen savustaminen.

”Nettiadressi on moderni tapa vaikuttaa
Adressit.com on suosittu palvelu, jossa kuka tahansa voi aloittaa adressin ajamansa asian puolesta. Satakunnan alueella nimiä on kerätty viimeisen viiden vuoden aikana kymmenkuntaan nettiadressiin.” – Yle Uutiset.

Tein pikahaun Googlessa, että löytyisikö nettiadressia, jossa vaaditaan tasapuolisuutta Yleisradion dokumentteihin kommunismi vastaan kansallissosialismi. Molemmat pahoja pahoja asioita.

Ei ainakaan vielä tärpännyt.

19 vastausta artikkeliin “Uusi maailma”

 1. Alkaa seuraava ”natsijahti” vassareiden ja punaisten johdolla, tuleeko käsky Kremlistä…

 2. Suomi lienee amerikkalaisin maa maailmassa. Näyttää siltä, että liberaalivasemmistolainen turmelus ja konservatiivinen korjausliike rupeavat tosissaan ottamaan mittaa täälläkin toisistaan samoin kuin Amerikassa (USA). Tapaus Junnila on vasta alkusoittoa, luulen ma.

 3. ”Axel Olof Freudenthal -mitali on Ruotsalaisen kansanpuolueen jakama mitali. Se on nimetty tunnetun kielentutkija-svekomaanin Axel Olof Freudenthalin mukaan. RKP jakaa mitaleja niille henkilöille, joiden se katsoo ansioituneen ruotsin kielen aseman edistämisessä erityisesti Suomessa. Vuonna 2006 jaettiin viisi Axel Olof Freudenthal -mitalia ja tuoreimmat kaksi mitalia jaettiin vuonna 2007. Tähän asti ainoa kultainen Freudenthal-mitali on myönnetty Elisabeth Rehnille. Hopeisia mitaleita on jaettu 16 ja pronssisia 29.” – Wikipedia.

  Ovatkohan rantaruottalaiset katuneet uskottavasti sitä, että ovat jakaneet ansiomitaleita johtavan rasistinsa kunniaksi? Vai ovatko katuneet ollenkaan?

  1. Minäkin olen pitänyt rotutohtori Freudenthalia niin usein esillä, että olen odottanut, että Folktinget muistaisi minua kultamitalillaan. Mutta aina olen palannut postiluukultani pettyneenä.

 4. Junnila sitten uhrautui, jotta suomalaisilla olisi toivoa.
  LIberaalivasemmisto ja sitä tukeva media kuten HS ja Yleisradio on päässyt veren makuun, joten ans kattoo nyt…

  Sillä välin. Että viattomat luontokappaleetkin kuten pesukarhu sotketaan päivänpolitiikkaan.
  Junnila itse sanoo Iltalehdessä pesukarhukuvalla varustetun kravatin olevan lahja hänen vaimoltaan, ja että hän halusi mennä elämänsä kovimpaan paikkaan vaimon antama kravatti kaulassaan.

  Ymmärrän että olemme olleet Ruotsin siirtomaa satoja vuosia ja että meillä on jokseenkin samanlainen juutalaiskristillinen perintö ja kulttuuri, mutta onko meillä ihan pakko toistaa kaikki Ruotsin tekemät älyttömyydet… Ruotsalaiset kun näkevät natsisymboleja joulutortuissakin!
  Ruotsilla on ehkä aihettakin vetää överiksi natsikammoisuudessaan, viittaan Ruotsin innokkuuteen 20 ja 30-luvuilla rotuhygienian toteuttamisen kanssa sekä Ruotsin hyvin toimineisiin kauppayhteyksiin natsi-Saksan kanssa toisen maailmansodan aikana…

  Asiasta voisi puhua pitempääkin, mutta riittäköön tämä.
  Olisiko liikaa toivottu, että tapaus Junnila saisi kansan vaatimaan esim. seuraavaa: Verorahoilla toimivan Ylen pitää nonstoppina tulevien natsidokumenttien lisäksi ruveta näyttämään myös muulloinkin kuin silloin tällöin kommunismin pahoista töistä kertovia dokumentteja. Kyseisen aatteen nimissä on sentään tapettu, rääkätty, sorrettu enemmän ihmisiä kuin minkään muun aatteen tai uskonnon nimissä. Luulisi siellä olevan aineistoa: Solzenitsynin ”Vankileirien saaristot”, ”Kommunismin musta kirja”, kaikkien aikojen lahtarin Mao DzeDongin ”tempaukset” mm. Kulttuurivallankumous, – nämä päällimmäisinä mainiten.

  1. Kun aviopuolisot miettivät ja hankkivat lahjaa toisilleen lienee selviö että siippansa hyvin tunteva lahjan antaja pyrkii hankkimaan lahjan jonka tietää perinpohjaisen tuntemisensa perusteella olevan saajan mielen mukainen ja mieluinen.

  2. Hitler oli Venäjän ystävä, koskapa yritti kukistaa Venäjää riivaavat komut eli perkeleton palvelijat. Tämä tulkinta historiasta ei ole vielä vallalla, mutta kukapa tietää…

 5. ”KULTARANNAN kioskin yrittäjä David Mbing sanoo, että Junnila on älykäs ja mukava herrasmies. Mbingin mielestä Junnilan aiemmat lausunnot eivät tee hänestä pahaa ihmistä.

  – Ei näihin tapahtumiin osallistuminen tee hänestä rasistia. En voisi olla hänen kanssaan tekemisissä, jos hän olisi rasisti.

  Mbing on Naantalin kaupunginvaltuustossa perussuomalaisten riveissä. Hän kertoo, että lähti politiikkaan Junnilan kannustamana.

  Mbingin mielestä Junnila ei ole tehnyt mitään väärää. Hän arvioi, että Junnila oli ministerinä oikeassa paikassa. Mbingin mielestä vanhoja asioita ei pitäisi kaivella. Häntä ihmetyttää, miksi vanhat kytkökset on taas nostettu esiin juuri nyt.

  Mbing arvioi, että Junnilan lausunnot ja teot eivät todellisuudessa tarkoita mitään. Hänen mukaansa Junnilan kommentit ovat olleet vain huumoria.

  Mbing ei näe ongelmaa Junnilan toiminnassa. Hän harmittelee sitä, että kohuun on kulunut paljon hallituksen voimavaroja.

  – Hallituksella olisi myös parempaa tekemistä.” – Ilta- Sanomat ”Näin Naantalissa ajatellaan Vilhelm Junnilasta – Eronnut ministeri jakaa mielipiteitä”.

 6. Kansallissosialismi ja konservatiivisuus ovat eri asioita. Ovatko Zyskowicz, Räsänen ja Niinistö ”vassareita”?

  1. Norppa:

   Eivät liene harjoittaneet sabotaasia ulkomailla niin kuin kommunistimieliset.

 7. Suomen maine meni parissa päivässä AL Sihto piirros tekstein.
  Sisäministeri vaatii lisää rahaa heti leikkauspuheiden jälkeen.

  1. Maine meni kommareiden sabotaasin ansiosta, jos meni.

   Kommarit haluavat tänne ”ranskalaisen keittiön”, koska ovat kansallisvaltioiden vihollisia.

  2. Sihto näyttää välillä kuuluvan sakkiin ”perässä hiihtävät sopulit”.

 8. Kun oppositio huomasi että huutamalla saa tulosta, voitte olla varmoja että he huutavat lisää.

  Jos he tekisivät toisin, se olisi aika surkea oppositio.

 9. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/birgitthtinen/minka-rikoksen-junnila-on-sitten-tehnyt/
  Minkä rikoksen Junnila on sitten tehnyt? Hän oli puhunut 4v.
  sitten Turussa tapahtuneen puukotuksen jälkeen. Kyllä tuota ”natsi” sanaa käytetään liian heppoisin perustein. 1930-luvulla Saksassa vaikuttivat natsit; juutalaisia vainottiin ja tapettiin miljoonittain. Samoin Venäjällä oli vallassa ”isä aurinkoinen”; siellä kuoli vielä enemmän.

  Mielestäni on järjetöntä vainoamista mm. Kyllöseltä, kun hän vetosi jopa kravatin pesukarhu -kuvioihin. En ollut kuullutkaan, että pesukarhusta on tehty pahan symboli tai numerosta 8. Vasemmisto saisi huolehtia omien jäsentensä ojennukseen laittamisesta: vaikkapa varakaup.johtajan luvattomista graffititöhryistä, puhdistuskulujen periminen ja sakot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *