Lahessa on lakkautettu hiljattain monta R-kioskia

Sykkeen ärrä, trion ärrä ja minulle harmillisempana jalkarannan ärrä, jonne tykkäsin kävellä tapanilan metsän poikki aamukahville ja jutella myyjän kanssa mukavia ja samalla nähdä tuttuja kun asuin jalkarannassa vuosina 1996- 2007

Sen pauligin guatemala-.kahvin, jota jalkarannan ärrältä sai tykkäsin aina nauttia kerman kanssa ja eläkeläishintaan 1,50/ iso muki.

Tuossa keskussairaalassa ryöstävät asiakkailta 3 euroa pienestä mukillisesta, niin siinä ei huvita käydä vaikka vieressä asun.

Harmillista 🙁

7 vastausta artikkeliin “Lahessa on lakkautettu hiljattain monta R-kioskia”

 1. Timo, jos yritystoiminta ei ole kannattavaa, niin se loppuu ennemmin tai myöhemmin – paitsi kommunismissa, jossa se tapahtuu ihan varmasti sitä riippumatta onko se kannattavaa vaiko ei.

 2. Kun kaiken voi nykyään tilailla suoraan kotiin, on kioskien kysyntä vähäisempää.

  Etenkin kun kioskilla käynnissä et voi samalla tukea italian mafiosoja, veronkiertoa, ihmiskauppaa, riistopalkkausta ja heitteillejättöä. Vain kuriiripalvelut tarjoavat nämä.

 3. Kaikki Ärrät toimivat franchice- periaatteella, kauppiasperiaatteella, Tampereella loppui Hallituskadun, jota veti , anteeksi ”huivipäiset” ja ”hoono soomi” ymmärtävät. Eikä veikkaustoimintakaan ollut ilmeisesti heidän mieleistään.
  Ja, on myös muutama muukin, jotka ovat kuuluvat samaan kulttuurin.
  Kaikki katuravintolatkin ovat maahanmuuttajien perustamia ja ylläpitämiä paitsi isot ketjut.
  Varkauden kioskeissa on taas sini-musta-valkoinen hakaristilippu. Siellä kulmilla, kun kun ei muita asu.

 4. Meiltä loppui se ainoakin, eikä se ollut kioskin pitäjäjästä kiinni. Norjalaiset haarukoivat koko maan, eikä niitä montaa Suomeen jää. Posti hoitaa kuljetukset tästä eteenpäin, menee jopa hankalaksi.

 5. No henkkari piti lunastaa Ärrältä ja ajattelin samalla ottaa lottoa, mutta olis tarvinnut jonkun tunnistautumiskortin joten rahat säästy.

 6. Kahvi paketin hintaa jos katsoo on selviö ettei kaksi kuppia ole se asia jolla saavat paketin ja varmaan siitä tulee enemmän kun kaksi kupillista

  No eihän se ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa terv tepivaari

 7. Eipä näitä r kioskeja ole paljon Tampereellakaan ennen oli parikin kaupunkin osassa

  Nyt ei kaikissa ole yhtäkään terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *