Vaikka pidän helteistä, niin hyvä että huomiseksi tulossa ukkoskuuroja.

Mulla on sieraimet ja silmät täynnä katupölyä. Koivu- ja leppäallergioista paranin jo kauan sitten. Vielä 2000-luvun alussa lepän ja koivun siitepölyt oli minulle niin pahaksi, etten toukokuussa pystynyt ulkoilemaan juurikaan aurinkoisilla ja tuulisilla ilmoina. ainoastaan sade ja allergialääke tuolloin helpottivat.

Nykyään olen pahasti allerginen ainoastaan hevosille, mutta eipä niiden kanssa nykyään joudu tekemisiin. Aikoinaan olin yötä kaverin maatilalla Hollolan kirkonkylällä ja hänellä oli monta hevosta. Meinasin yöllä tukehtua.

9 vastausta artikkeliin “Vaikka pidän helteistä, niin hyvä että huomiseksi tulossa ukkoskuuroja.”

 1. Lahti näkyy saavan sadetta, Pirkanmaata se ei näy koskettavan. Toivottavasti saadaan mökin vesipumppu kuntoon niin helpottuu kummasti peltojen kastelu.

 2. Eipä taida huomiseksikaan vettä tuölla. Intermeteosta kun katsastelin.

 3. Ihan yllättäen vastoin oletuksia tuli pari milliä vettä ainakin Teiskossa.

 4. Eilen illasta tuli Tampereella joo vähän vettä. Kosteutti pintoja vähän mutta ei varsinaisesti kastellut. Viikon päähän vasta lupaavat reilusti enemmän, saapi nähä.

 5. Sateet kuuluu Suomen kesään mulle on lämpö hyvä asia ei senkään tarvii 25 plussaan nousta siinä on kipuraja terv tepivaari

 6. Satoihan, ehkä vahvasti ilmaisten, täälläkin, jos tosin ei edes sen vertaa, että edes tuo kevyen väylän asvaltti edes kokonaan kastui.

 7. Eilen ajelin Sastamalasta Tampereelle, siinä Nokian kohdalla tuli yhtäkkiä semmonen kuuro että ajonopeus tippui satasesta kolmeenkymppiin.

  Vaan muutama kilometri edempänä maa oli kuivaa, ei tippaakaan tullut.

 8. Meillä täällä Urjalassa satoi ja ukkosti toissailtana oikein kunnolla, vissiin parikymmentä minuuttia ja kyllä on maa märkänä.

  Meillä eilen kävi tytär uimassa ja väitti veden olevan niin lämmintä, että ei aikoihin muista vastaavaa. Harmi vaan kun on mahdoton kerros siitepölyä veden päällä, kun on vielä ihan tyyni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *