Hallitus on ajanut koko Suomen historialliseen sekasortoon

Yhtään uutta työpaikkaa äärioikeistohallitus ei luo , vaan tuhoaa loputkin ja ajaa Suomen kurjalistoon, paitsi pari työpaikkaa, kun  Rantanen perustaa kela-poliisit sen sijaan, että perustaisivat kansainväliset veropakolaispoliisit:

Sisäministeri Rantanen ehdottaa ”Kela-etsiviä” tukien väärinkäyttäjien paljastamiseksi – Politiikka | HS.fi

——-

Leikkauksilla ei synny yhtään työpaikkaa, vaan kulutuksen hiipuminen vie loputkin:

Asiantuntijat epäilevät hallituksen kaavailemaa lisäsopeutusta: ”Mittaluokka liian suuri” – Politiikka | HS.fi

——

Paikallinen sopiminen ei tuo yhtään työpakkaa. Hesari tutki, ettei Häkämiehen hallituksen bulvaanien porukan työmarkkinaohjelma tuo yhtään lisätyöpaikkaa, vaan työpaikat ja menetykset ovat saldon miinuspuolella:

Liittojen vastareaktio voisi syödä paikallisen sopimisen hyödyt – Politiikka | HS.fi

————-

THL: Hiilamo on laskenut leikkausten yhteisvaikutukset yhteiskunnalliset tappiot:

https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/147877/URN_ISBN_978-952-408-229-7.pdf?isAllowed=y&sequence=1

… niin ja se edellinen hallitus:

….kun se muiden 16 vuoden hallitusten ajan ovat eläneet vain velaksi, viimeksi pakolla eri kriisien selättämiseksi, olisi alkanut sopeutukset nyt tämän hallituksen aikana pitkäjänteisesti ja  leikkaukset toisesta päästä, julkisista miljardihankinnoista ja Turun junista.

… niin, tämä hallitus = lue yllä

 

 

 

19 vastausta artikkeliin “Hallitus on ajanut koko Suomen historialliseen sekasortoon”

 1. Heikki, ay-pomot ja monet edeltävät hallitukset (ml. prinsessa sannulin johtama) ovat ajaneet maamme tähän tilaan, jossa se nyt on. Historiattomuutesi hämmästyttää minua. Asiantuntijasi ovat todennäköisesti vasemmalta laidalta.

  1. Pystytkö kumoamaan tutkitut väitteet ?

   Mitä hallituksia Suomen 16 vuoden aikaiset hallitukset ovat olleet ?

   Suomessa on nyt yhtä suuri tai hiukan suurempi keskusta- vasemmiston kannatus kuin nykyisellä äärioikeisto hallituksella !

 2. Orpo on vaalipuheissa luvannut jne.
  Nyt ei saada aikaan muuta kuin
  ja kaikki saamattomuus on edellisten hallitusten syytä…
  AYn vika kun eivät hyväksy yksipuolista sanelua?

 3. Yksikään hallitus yli vuosikymmeneen ei ole onnistunut luomaan kasvua tänne. On siis turvallinen arvaus ettei tämäkään hallitus siinä onnistu.

  Totta puhuen en usko että tästä selvittäisiin muuta kuin sinipunahallituksella, jolla olisi fiksut johtohahot.

  1. Olet oikeassa. Haasteet ovat laajat ja ne eivät ratkea ilman laajaa pohjaa ja yksituumaisuutta. On nykyisen hallituksen turha väittää etteiväktö kaikki vastuulliset ymmärrä tilannetta.
   Nyt mennään pöpelikköön, että kolisee.

 4. Hallitus on ihan oikealla tiellä, vielä kun sataisiin ay- väki töihin. Alkaa tuntua siltä, että hallitukselle ei anneta edes mahdollisuutta, jostain se miljardi on kaivettava, mikä nyt syntyy lakoilla, tai vielä enemmänkin. Paljon kertoo se valuuttarahaston lausunto ja vielä enemmän se, kun Suomessa oli Euroopan pienin inflaatio tammikuussa.

  1. Tällä hallituksella on ainakin todellista yritystä parantaa valtiontalouden tilaa juuria myöden toisin kuin monet edelliset. Saa sitten nähdä kuinka käy, kestääkö kantti. AY on ankara ja totinen vastus, mistään saavutetusta ei voi luopua, ei edes jo saavutettu riitä.
   Nyt ovat gallupit vielä aika suosiollisia, todellinen kantti mitataan jos kansa niiden valossa rupeaakin tykkäämään oppositiosta, sillä kyllä kansa tietää.

   1. Oikeat tavat vain puuttuvat sitouttaa oleelliset ryhmät samaan tavoitteeseen. Näin se ei tule onnistumaan. On liian suuret voimat vastustamassa tätä yksipuolista sanelua.

    1. Saatat olla oikeassa mutta mutta tähän on tultu kun sanelu vuosia on ollut ”kaksipuolista”, jotain toisenlaista pitää yrittää

     1. Ajattelehan nyt, kun voimat ovat kansan osalta tasan, mutta pyritään vain toisen voimin saamaa sopu aikaan. Ei se vain tule onnistumaan, vaikka mitä lakeja sorvattaisiin.
      Myös se, että ratkaisut pitää olla yli vaalikausien. Sekään ei ole kestävää nyt.

      1. On mennyt usko oppositioiden ja hallitusten yli vaalikausien menevään yhteistyöhön, hienoahan sellainen olisi

 5. Tämä hallitus epäonnistuu yksipuolisella ohjelmalla ja jakaa kansan kahtia jolloin ei saada parasta tulosta talouden kohottamiseen.

  1. Se ”yksipuolinen ohjelma” on pakollinen, koska menot on saatava alas tuloja vastaamaan ja siinä ei auta lisävelanotto tai etuuksien lisäjakaminen, kuten marinin sakki teki.

 6. Edellinen eikä edelliset hallitukset ole muu kuin lähtötilanne tähän koko soppaan, jonka oikaisutoimet ovat kaikkien asiantuntijoiden mukaan menossa täysin pieleen.
  Olipa mikä hallitus tahansa edellisen jälkeen oli selvää, että on pakko ryhtyä saneeraamaan.
  Mutta se ei onnistu yhdenasianliikkeellä sanelemalla, ilman laajaa yhteistyötä, joka on aivan välttämätöntä.
  Tällä tavalla menee kaikki päin seiniä.
  Orpo on täysin kyvytön ja narusta vedettävä johtamaan Suomea uusille raiteille.
  Kannattaa lukea jokainen avaukseessa oleva asiantuntijalinkki. Vielä puuttuu Korkman.
  Minä en ole niitä kirjoittanut.

 7. Maan hallituksen tehtävä ei pääsääntöisesti ole työpaikkojen luominen, vaan sen tehtävä on ennen kaikkea luoda olosuhteet työpaikkojen luomiselle.

  Ay vastustaa kiivaasti työn tekemistä. Sille ei valtio voi mitään.

  Eurotus oli saatanallinen keksintö ja aiheuttanut runsaasti vaikeuksia ympäri unionia.

  Saatanan apupoikana hääri eräs Mauno Koivisto -niminen henkilö, joka aloitti esileikit yhteisvaluutalla. Kokeilu epäonnistui. Siitä eivät taukit ja tahvanaiset ottaneet opikseen, vaan alkoivat piruuttaan eurottamaan. Se johti konkursseihin ja työttömyyteen ja valtion velkaantumisen. En tiedä tuomittiinko ketään eurottajaa poskeen. Ehkä olisi pitänyt.

 8. Kyllä on todettava, ettei Karjalaisella ole kykyä ymmärtää syitä ja seurauksia. Ei mene kaaliin, vaikka olisi ollut vuosikymmeniä aikaa tutustua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *