”Rautakansleri” panisi Suomen kuntoon.

Pitkällä kokemuksella, eri aloilla kuten urheilussa, kulttuurissa, busineksessä, politiikassa,  innovaatioissa, mediassa, tuntee kaikki maailman tyypit eri kolkissa ja muistikin kuin norsulla, ei voi ärsyttää mikään muu kuin aikaan saamattomat tumpelot. ( Vrt. kuten nyt tämä ns. hallitus, joka on sählännyt kaikki Suomen asiat sekaisin jo puolessa vuodessa).

”Vallinkin hymähtää Kummolan joskus tölvivän perussuomalaisia asenteella ”ettekö te juntit tajua mitään”. ”Kummolan mielestä ei saisi vastustaa sitä, mikä on hänestä hyvä idea.”

”Suoruus nousee esiin myös apulais­pormestareiden Pekka Salmen (sd.) ja Ilkka Sasin (kok.) arvioinneissa. Salmi sanoo pitävänsä Kummolassa siitä, että tällä on selkeä linja, joka on kaikkien tiedossa. ”Ilmaisussaan hän voisi olla toisinaan vähän pehmeämpi.”

”Vihreiden Tampereen kaupungin­valtuutettu Iiris Suomela sanoo, ettei Kummolan kanssa ole helppoa olla eri mieltä. ”Vaatii aika paljon, että saa vietyä läpi hänen kannoistaan poikkeavia näkemyksiä.”

Kummola itsestään:

”Hän sanoo ärtyvänsä, jos joku on jättänyt asioita tekemättä ja kertoo puuttuvansa pormestarina aika pieniinkin asioihin. ”Minua harmittavat rempallaan olevat asiat, kuten kadun huono kunto.”

Näin päättäjät arvioivat Kalervo Kummolan hyviä ja huonoja puolia – Tampere – Aamulehti

Aamulehti

10 vastausta artikkeliin “”Rautakansleri” panisi Suomen kuntoon.”

 1. No kyllä Orpo laittaa Suomen kuntoon: Säästöleikkaukset 6 miljardia ja siihen keväällä lisää 1,5 miljardia.
  Orpo lupaa kääntää jokaisen kiven. Saas nähdä joko ottaa myös heiltä joilla on mistä ottaa?
  Noi puheet saa kansan yhä varovaisemmiksi eli vain harva järkevä uskaltaa käyttää rahaansa kunnolla edes tarpeelliseen ja se lisää entisestään lamapyörrettä jossa jo ollaan?
  https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010117853.html
  Moni vetää mietintäpiponsa yhä syvemmälle päähänsä kuten Orpo A-piponsa!

 2. Tuskinpa Kale yksin saa kaikkia asioita kuntoon mutta näkyvä persoona hän kieltämättä on

  Ja vaikka Kale onkin syntyjään Turusta voi Kalea pitää nykyisin ihan oikeana Tamperelaisena terv tepivaari

  1. Niin Paavola oli kuin Kalekin ovat näitä jalat maassa olevia johtajia, jotka kulkevat kaupungilla kaduilla, työmailla ja juttelevat ihmisten kanssa, että missä mennään. Ja, kun totevat, että asiallista korjattavaa on, niin pannaan kuntoon.
   Toista ovat poliitikot Salmi ja
   Vallin, jotka pakenevat vain paperikirjoituksiin ja linssiluteiksi.
   Jänttikin ja Lyly ovat usein näkyvillä toreilla ja turuilla.

 3. Luin tuon jutun. Minulle on edelleen suuri ihmetyksen aihe, että urheilussa toiminut henkilö pystyisi olevaan aikaansaava ja mitenkään yhteiskunnalle hyödyllinen. Vaan kyllä se Kale tulosta saa aikaan, pakko myöntää.

  1. Oikeasti Kalen ammatti on talousammattilainen. Sitten TPS:n markkinointipäällikkö ja talousmies. Sitten tuli elokuvamaailma ja Tv-tuotanto / Vip-visionin perustaminen Jarmo Porolan kanssa. Edelleen musiikkimies, joka toi karaoken Suomeen. Laulaa hyvin Yesterdayn( olen Kalea säestänyt ).
   Edelleen jääkiekkoliiton ykkösmies/ Kansainväliset kontaktit ja vastuut.
   Tamperetalon johtaja Kalle Öhmanin jälkeen. Kansanedustaja jne..
   Taitaa olla niin, että suuren ikäpolven moniosaajille olisi yhteiskunnassa tilausta, ettei kaikki mene päin persettä ohuen kokemuksen puutteessa.
   Kokemusta ei voi ostaa kaupasta, mutta kyllä ihan eläviltä ihmisiltä.

  1. Punkaharjulla ja lähiympäristössä on paljon ihan ”pimeitä” juttuja hotelleineen, retretreineen, Kerihoveineen, Herttuoineen jne.. Sinne on sotkeutunut sitä sitä itärahaa melkoisesti, ei tiedä edes minne.

 4. Kalen urheilusta: Isävainaa sanoi aikanaan naapurin urheilua harrastavasta pojasta etteikö ole parempaa tekemistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *