Mökkeilyä

Teki päälle hyvää olla pari päivää mökillä ystävän kanssa.

Ongittiin, saunottiin ja grillattiin. Iltaisin lätkittiin korttia. Uutispimennossa oltiin, paitsi kuunneltiin radiosta säätiedotukset.

Uistetelemaan ei viitsitty lähteä, kun oli kova itätuuli, joka on koillistuulen ohella huonoin kalatuuli meidän mökkijärvessä.

Seuraavan kerran mökille 16. päivä lauantaina parin kaverin ja veljeni kanssa.

4 vastausta artikkeliin “Mökkeilyä”

 1. On hyvä että pääset mökille tekee varmaan hyvää olla siellä ja rentoutua saunasta ja hyvästä seurasta terv iraplikka ja tepi

 2. Tepi Kyllä.

  Olisin mökillä paljon enemmänkin, jos minulla olisi oma auto. Nyt olen riippuvainen muiden kyydistä. Bussilla pääsisi Kuhmoiseen, mutta sieltä on vielä 20 kilometriä hiekkatietä meitin mökille.

  1. Polkupyörä voisi olla hyvä. Mutta sillä ajaen voi yllättää emokarhun poikasineen.

   Jos mökkeilet Isojärven ympäristössä, niin sinne päässee myös Länkipohjan kautta lännestä.

   Olen käynyt Länkipohjan kautta autolla keväisin hiihtelemässä Isojärven kansallispuistossa, koska sieltä löytää yleensä lunta myöhemmin kuin muualta.

 3. Markku

  Meitin mökki on isojärven rannalla aivan kansallispuiston kupeessa. isäni ja äitini ostivat tontin 1972. kansallispuisto perustettiin vuonna 1982, jos en väärin muista. Ensi lauantaina lähdetään vähän patikoimaan. Esim vahterjärvi on hieno ja se sijaitsee lähes 190 metrin korkeudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *