Poliitikkojen vihapuhekohkaus herättää pelottavia kysymyksiä

Mikä synnyttää tämän ns. vihapuheen? Sipilä, olisiko sulla mitään asuntoa mainostettavaksi arabimaihin?

Mielestäni se, että maan ylimpien päättäjien taholta nostetaan julkilausumissa samaan kategoriaan Turun hirmuteko ja suomalaisten suuttumus siitä, osoittaa huonoa makua. Tämän lisäksi se osoittaa jotain vielä paljon pelottavampaa.

Se osoittaa, että maan johto (kuten myös media, piispat, professorit ynnä muu maan eliitti) pysähdyttävien kriisienkin kohdatessa näyttävät tuntevan suurta vastahakoisuutta asettua yksiselitteisesti oman maansa ja kansansa puolelle. Jos niin ikävästi käy, että omaa kansaa on uhattu tai hyökätty tavalla tai toisella sitä vastaan, myös siinä tilanteessa näköjään täytyy jo samassa lauseessa kohdistaa syyllistäminen omia vastaan, siis niitä vastaan, joita on loukattu ja joita pitäisi puolustaa.

KomsiLähde: Poliitikkojen vihapuhekohkaus herättää pelottavia kysymyksiä — Tuulan kliseeklinikka

13 vastausta artikkeliin “Poliitikkojen vihapuhekohkaus herättää pelottavia kysymyksiä”

 1. Se tässä Sipilän hallituksen ylimitoitetussa kohkauksessa panee miettimään, miksi? Suomalaiset tunnetaan hyvin siitä, että me voimme käyttää kovaakin kieltä, mutta se jää sitten siihen. Lukuunottamatta pieniä rähinöintiä etsiviä ryhmiä, joita aina on ollut ja on.
  Mikä siis Kepua, Sipilää ja koko hallitusta ajaa tähän kaikkeen? Pelkääkö Sipilä hallituksensa kaatuvan juuri nyt, kun talous on alkanut vetää hallituksesta huolimatta. Hallituksilla ja poliitikoilla on taipumus ottaa ansiot itselleen vaikka heillä ei nykyisessäkään talouden nousussa ole osaa eikä arpaa.
  Olen vain odottanut milloin ”siniset” alkaa liikehtiä. Perussuomalaisissa olisi mahdollista uusia kansanedustajan valtakirja ”sinisissä” ei mitään mahdollisuuksia. Tarvitaan vain muutama takaisin loikkaaja, kun Sipilän hallituksen taival päättyy. RKP tuskin lähtee apuun.
  Siksi Sipilä yrittää hartiavoimin saada opposition mukaan kummallisiin hankkeisiinsa. Mutta perussuomalaisten uusi johto näyttää olevan hereillä ja sekös Sipilää v—ttaa.
  Johtopäätös on siis se, että Sipilä käy kuolin kamppailua ja tekee ennemmin tai myöhemmin kohtalokkaan virheen niin, että hallitus menettää enemmistönsä. Jussi Halla-aholla on nyt tärkeä rooli, kun Sipilä pannaan syrjään. Jussilla on vanhoja kalavelkojakin maksettavana Sipilälle.

 2. Sipilän pata vanhoillinen politiikka on sitä mitä se on eipä ole sivistys maan politiikkaa mistän kohtaa terv tepivaari

 3. ”Johtopäätös on siis se, että Sipilä käy kuolin kamppailua ja tekee ennemmin tai myöhemmin kohtalokkaan virheen niin, että hallitus menettää enemmistönsä. ”

  Väiski, en nyt menisi aivan noin pitkälle; kuolinkamppailu?

  Sipilä ja Orpo puolueineen ovat kaikenkattavan ’poliittisen korrektiuden’ saastuttamia. Sen saman, joka vallitsee Ruotsissakin SD:tä lukuunottamatta. Samaa, mistä Merkelkin kärsii.

 4. Rinne juuri nyt:
  Ihmisoikeudet pitää säilyttää?
  Miksi suomalaisten turvallisuutta, mikä on osa ihmisoikeuksia, ei sitten tarvitse säilyttää?

 5. ”….,piispat,..”

  Erosin kirkosta piispojen Mäkisen ja Askolan vuoksi.

 6. On hassua miten eduskuntakeskustelussa lähtökohtaisesti viitattiin Turun tapahtumaan ja siitä lähdettiin sitten lässyttämään ne perinteiset, joita en jaksa edes toistaa.

  Suuttumusta ja pöyristymistä aiheutti Huhtasaari joka tuomitsi teon, tekoon olennaisesti liittyvän viiteryhmän ja kuvasi sitä kehitystä joka on ollut Euroopassa aivan päivän selvää ja kaikkien nähtävissä, ikävän monen myös koeattavissa.

  Muistellaas hetki hiljattaisia tapahtumia USA:ssa kun Trump tuomitsi kaiken väkivallan, kuten teki myös Huhtasaari, mutta sen enempää kansainväliselle kuin kotimaisellekaan medialle ja politiikoille tämä ei riittänyt vaan piti nimenomaan tuomita tietty teko ja siihen liittyvä viiteryhmä.

  Hmm…?

 7. Nyt olisi Sipilällä oiva tilaisuus lähteä köpöttelemään. Jäisi historian kirjojen lehdille vihapuhetta vastustaneena pääministerinä. Niitä kirjoja olisi sitten vanhoina päivinä kiva selailla.

 8. Itse olen vielä sinnitellyt kirkkoon kuuluvana kansalaisena. mutta kohta alkaa olla mitta täynnä näitä hörhöpappejen ja piispojen vuoksi… Sitten on tämä Pipilä, joka hääräilee pääministerin pallilla ja kuvittelee että Suomen pääministeri johtaa jotain firmaa ja paimentaa ”alamaisiaan ” lestadiuksen oppien mukaan….

  Miten muistelen ennenvanhaan noiden poliittisten henkilöiden, kuten ministereiden pyrkineen, lähinnä lisäämään oman puolueen valtaa… tämä Pipilä keskittyy lähinnä omaan taloudelliseen valtaan ja lähipiirin sukukulaisten rahanahneiden halujen tyydyttämiseen ja siinä sivussa kaikki oikeasti Isänmaalliset tavalliset kansalaiset jätetään vaan maksajan osaan…. ja syyllistetään rasisteiksi jos uskaltaa nousta tätä hyväkästä vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *