27 vastausta artikkeliin “Voi ei, ei kai taas…”

 1. Älä Harri pelkää ei noista ole Saulin kaatajaksi terv tepivaari

 2. Voi että mainio kuva on värkätty avaukseen, on siinä asioden ydin hienosti visualisoitu.

 3. Puhallappa Harri torvesi suoraksi, sillä tänään polkaistiin käyntiin kansanliike itsenäisyytemme puolesta taistelemaan Tali-Ihantalan hengessä.

  Suvakit puhuu vain persujen EU-vastaisuudesta, mutta kyse on Suomen itsenäisyydestä. Eikö mene kaaliin. Kuinka moni kantasuomalainen haluaa luopua itsenäisyydestä? Kysyn vain.

 4. Media lähtee mustaamaalaan aivan sata varmasti, Yle jo vähän aloitteli.

  Hassua kyllä, Haavisto saa varmasti tälläkin kertaa silkkihansikaskäsittelyä vaikka hänen takaansa löytyisi tutkivalle journalistille aihioita kirjoittamiseen mutta kuka sitä nyt omiaan….

 5. Laura voi olla aika hyvä lisä vaalikeskusteluihin. Mielestäni hänen ajatukset ovat, noh, pöhelöitä monelta osin, mutta keskustelijana hän on fiksu.

  Olen vähän sivukorvalla kuullut että hänen tapansa korostaa erityisopettajan koulutusta saa aikaiseksi paljon menetettyjä hiuksia erityisopettajien keskuudessa. Opettaja joka ei ymmärrä tieteen päälle… huh.

  1. Jos Lauran ajatukset on ”pöhelöitä”, niin se on vain hyvä asia, sillä hän saa aikaan pöhinää politiikkaan. Tulemme näkemään ja kuulemaan näkemisen ja kuulemisen arvoisia vaaliväittelyitä, kun Laura on mukana. Uskon ja toivon, että Laura vie huomion vaaliohjelmissa ja ei olisi suuri ihme, jos Laura ei olisi toisella kierroksella mukana.

 6. Ekan vuoden kansanedustaja, tieteellä takapuoltaan pyyhkivä tapaus – sääliksi käy persuja.

 7. Persuus ei välttämättä ole ongelma Huhtasaaren kohdalla kun presidenttiä äänestetään. Noinhan oli viime vaaleissakin että suomalaiset osoittivat suurta ennakkoluulottomuutta eli taustoista viis kunhan Ihminen puheineen ja olemuksineen miellyttää.

 8. Kyllähän naiset mukavia on, mutta ei tämän päivän ehdokkaista yksikään presidentiksi asti.

 9. Ääneen lausumaton tosiasia on, että ei Laurasta tällä erää pressaa tule, mutta nyt onkin tärkeämpää saada Perussuomalaisten sanoma perille suomalaisiin koteihin. Parhaiten se onnistuu pressanvaaliohjelmissa telkussa, kun on sellainen sanoman saattaja remmissä, kuin Laura, joka säteilee lavan täydeltä.
  Se sanoma on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että SUOMEA EI SAA VIEDÄ LIITTOVALTIOON, SILLÄ SUOMI ON JA HALUAA PYSYÄ ITSENÄISENÄ VALTIONA JA MÄÄRÄTÄ ITSE, MITEN SUOMESSA HALUTAAN ELÄÄ JA KUOLLA.

 10. No enhän minäkään Huhtasaaren voittoon usko, mutta eräänlaiseksi haavisto-ilmiöksi saattaa olla eväitä.

 11. Mitä tuota persujen yksitoikkoista viestiä pitää enää kenenkkään toitottaa. Rajat kiinni, mamut ulos, irti EU:sta, markka takaisin.
  … mutta on tuo kreationismi ( symbolisestikin Jumala loi maailman 7 päivässä) kyllä sellaista humpuukia, että opettajan koulutuksenkin saanut uskoo kuin joulupukkiin ja pirun raamattuun.
  … mutta meneehän se perille päreen valossa pitkään savupirtissä eläneille impivaaralaisille.

 12. Eipä ollut vaikeaa arvata impivaaralaisuuskommenttia ja se on aina yhtä omaperäinen.

  Ymmärrän toki, kun rajojen pitää olla auki sepposen selällään, liittovaltiokehitys on ihkua ja Euro on vallan jumalainen keksintö, sitä vaan ymmärrä, että millaiseen ”tieteelliseen” näkemykseen ajatusmalli perustuu vai onko kyse puhtaasti uskosta?

  Huhtasaaren kohdalla on myös hyvä huomata, että hän on sekä uskonnon aineenopettaja, että erityisopettaja.

  Kreatonistejä muutoin sattuu olemaan monilla korkeilla paikoilla, enkä usko, että se heidän työtään on kovasti haitannut vai tietääkö joku, että esim. Huhtasaari olisi opettanut oppilaitaan tieteenvastaisesti?

  1. Tiede kulkee osin yleisen tietämyksen jäljessä, osin edellä.

   Esimerkiksi ihmisten ja eläinten psykologian tutkimuksessa tiede on joskus kulkenut kaukanakin yleisen tietämyksen takana, kun ei ole ollut välineitä ja menetelmiä ilmiöiden todentamiseen niin, että ne täyttäisivät tieteellisen ajattelun kriteerit mm. syyn ja seurauksen ja tutkittavan ilmiön toistettavuuden suhteen.

   Joskus tiedemiehet kinasivat sellaisestakin aiheesta, että onko eläimillä tunne-elämää vaiko ei.

   Ns. hengellisiin kokemuksiin tieteelliset menetelmät ovat vielä varsin voimattomat. Jos esimerkiksi paikannetaan aivoissa alue, joka ”hengellisessä kokemuksessa” on aktiivinen, ei vielä ole kovin pitkälle edistytty.

   Jos ”henkiolennot” jotenkin ilmaisevat olemisensa ja ilmoituksensa, on tiede tätä arvioimaan voimaton.

 13. On myös hyvä huomata, että kyseessä on presidentinvaalit, ei biologian opettajan valinta 😉

 14. En sitten vähääkään pidä siitä, että niinkin arvokas toimitus, kuin presidentinvaalit tehdään vallan vallan sirkustempuksi. Nyt kun Huhtasaarikin on virallisesti valittu hän on jo uhoomassa Putinin atomiasearsenaalilla ja että me emme mahda niille mitään. Mitä pirun tekemistä niilläkin on tämän toimituksen kanssa. Muutenkin hän tuntuu olevan täysin ääriajattelija vailla mitään todellisuutta.

  Nyt on sitten ehdokkaana kaikille jotakin, vasemmalta oikealle ja jotain siinä välissä. Ei puutu enää, kuin Niinistön painava ehdokkuus, jos yleensäkään lähtee mokomaan sirkukseen. Mitä lie ajattelee Kultarannassansa.

  1. Pentti, anna tuhansien kukkien kukkia ja viljan heilimöidä kesätuulessa. (Viittaan blogin kuvitukseen.)

   Demokratiassa (vaaleissa) on puutteensa, mutta diktatuuri johtaa katastrofiin.

 15. Huhtasaaren kaltaista opettajaa ei pitäisi päästää kateetterille, jos ei pysy opetusssuunnitelmissa. Minäkin voisi mennä opettamaan biodynamiikka, luovuuden kukkasia lakastumisineen, musiikin väärinsoittoa ja sen seurauksia ja sitten laulaisin Harrin saxin säestyksellä väärin ennekuin hän kumauttaisi minua päähän. En muuten saisi kuhmua, se olisi liian kova pala kovalle saxille.

 16. ”Huhtasaaren kaltaista opettajaa ei pitäisi päästää kateetterille, jos ei pysy opetusssuunnitelmissa.”

  Opetussuunnitelmasta poikkeamiselle liene jotain näyttöä?

 17. Pahinta mitä presidentinvaaliinstituutiolle voisi tapahtua, olisi se, että alettaisiin rajoittaa ehdokasasettelua. Toki siihen näyttää nyt kovasti haluja olevan.

  Yhtä huono asia on lähteä rajoittamaan sitä mikä kuuluu presidentinvaalien teemaan ja mikä ei. Itse asiassa, jos tarkkoja ollaan, niin lähinnä kai ulkopoliittiset kysymykset lienevät presidentin agendalla.

  Minä ainakin odotan mielenkiinnolla tulevia vaalikeskusteluja. Huhtasaari tuo varmasti väriä keskusteluihin. Yhtä varmaa on toki myös se, että ”hyväihmiset” yhdessä rintamassa asettunevat vastustamaan hänen ajatuksiaan lähinnä tunnepohjalta.

  No ans kattoo, mitä tuleman pitää.

 18. ”Nyt kun Huhtasaarikin on virallisesti valittu hän on jo uhoomassa Putinin atomiasearsenaalilla ja että me emme mahda niille mitään.”

  Niin, poimitan täysin eri asiayhteydessä yli vuosi sitten kirjoitettu twiitti ja synnytetään ”kohu” ja se uppoaa, kun hyväihmiset ovat pyhää vihaa täynnä Huhtasaarta ja PerusSuomalaisia kohtaan.

  ”Muutenkin hän tuntuu olevan täysin ääriajattelija vailla mitään todellisuutta.”

  Hänen uskonnolliset näkemyksensä ovat tosiaan vailla mitään todellisuutta, mutta niin ne ovat kaikkien muidenkin uskossa olevien, ihan uskonnosta riippumatta, mutta jos katsotaan niiden ulkopuolelle niin onko Huhtasaaren ajatukset vailla todellisuutta ja onko hän ääriajattelija?

  Ääriajattelijaksi tahdotaan vaan nykyään leimata niin kovin helposti, kun joku on eri mieltä.

  Halla-ahokin on ääriajattelija ja sitä hän on toki joskus aiemmin ollut, kuten iso osa ihmisistä nuorempana, mutta jos katsotaan muutamia viimeisiä vuosia niin kovin vähän hänen lausuntojaan ja näkemyksiään on faktoin kumottu, tunteella kyllä sitäkin enemmän.

  Linkkasin aiempaan avaukseeni tutkimuksen, jonka tulos oli se, että suvaitsevaiset liberaalit ovat todellisuudessa huomattavasti konservatiiveja suvaitsemattomampia, joku ehkä yllättyi, joku todellakaan ei.

  Pentti, kommentti ei ole henkilökohtaisesti sinulle vaan yleinen, vaikka lainasin sinun kommenttistasi osia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *