Pakkopalautetaan kaikki hallanvaaralaiset takaisin Impivaaraan

Että saataisiin rauha käsitellä terrorismia ja oheisilmiöitä tiukan asiallisesti, pitäisi meidän omat hallanpuremat panna valtion pakkokyydityksineen takaisin sinne mistä ovat tulleet- Impivaaraan.

Sinne rakennetaan aidattu isohko uusi Impivaaran kaupunki kuten  Länsiranta, jota ympäröi sähköaidat. Sinne johdetaan vettä silloin sitä muilta riittää, rakennetaan paskomiseen riut ja viedään kauppojen kaikki ylijäämät tapeltaviksi. Mutta kuitenkin onget mukaan, ja lapiot matojen kaivamiseksi suolta ja aarnimetsästä. Kalastusvesiä riittää, mutta sukellusvälineet ovat kiellettyjä etteivät kalatkaan saisi tartuntaa. Portilla on tarkka vartiointi sisään,  viha-ensirokotuksesta huolimatta. Joku päästetään rukoilemaan paikallisen kirkkoon anteeksiantoa ja armahdetaan.

Suomi saisi uuden nähtävyyden vihan lietsojien mallikiuvasta, että voisivat moisen itse välttää ennen niin esimerkilisen rauhan maasta siirtymisestä ”Suomi vaan”- toimintaan.

Pääpuhujaksi portille kutsutaan yksi golf-mailalla varustettu trumpetisti, joka ei osaa soittaa, mutta kuitenkin ison lahden takaa esimerkkinä.

Muumimuseon ja Joulupukin jälkeen siitä tulee Suomen suurin turistikohde.

39 vastausta artikkeliin “Pakkopalautetaan kaikki hallanvaaralaiset takaisin Impivaaraan”

 1. Ei tähän voi muuta todeta kuin, että toivottavasti edes vähän helpotti.

  Hieman toki huvittaa tämä ”Että saataisiin rauha käsitellä terrorismia ja oheisilmiöitä tiukan asiallisesti”, nimittäin usein on helpointa aloittaa itsestään, mutta sen huomaaminen saattaa olla yllättävän vaikeaa.

 2. Eikös tämä jo täytä vihan tunnusmerkit – täälläkin – miten moderointi toimii jos ei haluta edes käyttäytyä korrektisti,vähän kuin nuorison keskinäiset bileet ilman vastuuta tuopit/aivot nesteessä ?

 3. Tämähän on pakko ohittaa ja ymmärtää Heikin huumoriksi. Pitikin vielä kysyä oletkos, Heikki, muistanut lääkkeesi?

  1. Pentti

   … no, kun ei ole pillerin pilleriä ja , kun en niitä ole toistaiseksi tarvinnut, vai olisikohan tässä syytä hankkia kallis konjakkipullo.

 4. Eli Heikki tuli kaapistaan.
  Täällä ei persufobia kuki niin kuin ….

 5. Väinö, tässä tapauksessa olet todellakin väärässä. Ei ole olemassa mitään suosikkijärjestelmää. Johan siitä kertoo sekin, että yritämme käsitellä kaikki kirjoittajat mahdollisimman anonyymeinä, kenenkään nimiä mainitsematta.

 6. Persufobia on kamala tauti, johon ei näytä olevan hoitoa.
  Keskustelu persufoobikon kanssa terrorismista ja oheisilmiöistä tiukan asiallisesti, ei ole mahdollista, koska heti alkuun alkaa raivoisa ”rasisti-persu”-huuto.

  1. Kyllähän Hessu vallan hyvin tajuaa, että Impivaaraan kuuluisivat loogisesti ottaen valtiota, poliisia, liiketoimintoja ja perussuomalaisia kohtaan tihutöitä harrastavat anarkistit. Hessu vain haastaa riitaa lämpimikseen. Laittaisi mieluummin lisää klapeja uuniinsa!

   Kun anarkistit lähtisivät impivaaraansa muutamaksi vuodeksi, he joutuisivat elämään luonnon ehdoilla. Se saattaisi kasvattaa heitä henkisesti niin, että voisivat palata yhteiskuntakelpoisina muiden ihmisten pariin Jukolan veljesten tavoin

 7. Missä olivat nämä ”Suomi ensin ja SOS”- tyypit silloin, kun rohkeita auttajia olisi tarvittu ? …rohkeitako ? Heilla on kyllä pesäpallomailat viattomia ihmisiä telomaan mielenilmauksissa.

  Rohkeita olivat nuo kaikki maahanmuuttajat, torikauppias Arya Rashid ja ruotsalainen Hassan Zubier, jonka nimi viittaa myös ei-ruotsalaiseen taustaan.
  Meidän ämmänpojat ovat rohkeita vain soittamaan suutaan.

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005333053.html

  1. Siis kaipaatko nyt Suomi ensin ja SOS tyypejä partioimaan vai miksi heidä peräänsä huutelet?

   On vaikea ymmärtää miten oma kansallisuus tuottaa toistuvasti esille tulevaa alemmuudentunetta. Suomi on vapaa ja täältä saa muuttaa mualle ja hakea jonkin toisen maan kansalaisuutta jos sillä tavalla saa itselleen rauhan.

   Olisi myös hyväksi, että lukisi linkkejä joita linkkaa kuten esim. Turun Sanomista niin huomaisi , että mukana oli myös ihan kantasuomalaisia, miksi heistä yhtäkään ei ole haastateltu mediassa on sitten toinen kysymys, mutta ei missään tapauksessa yllättävää.

   Tämä Arya vaikuttaa kylläkin olevan ihan suomalainen, 1-vuotiaana muuttanut Suomeen, käynyt Suomen armeijan jne. vai onko joku sitä mieltä, että hän ei ole suomalainen?

   Sitä en toki ymmärrä miksi torikauppiaalla on pesäpallomaila mukana, oliko hänellä muita peliin tarvittavia välineitä?

 8. ”Missä olivat nämä ”Suomi ensin ja SOS”- tyypit silloin, kun rohkeita auttajia olisi tarvittu ? …rohkeitako ? Heilla on kyllä pesäpallomailat viattomia ihmisiä telomaan mielenilmauksissa.”

  Taidat lasketella palturia.

  Mutta kyllä heidän jonkinlaiseen itsesuojeluun pitäisi kyllä varautua vihertäneistön väkivallan varalta.

  1. Tämä liene esimerkkiä tiukan asiallisesta asioiden käsittelystä?

   Voi voi sentään…

 9. ”Perisuomalaiset mammanapojat- missä he, kun hätä on kovin- pelkureita ! Heitä varmasti oli torilla valtaosa !”

  Ei taviksilla varmaan ollut hyökkäysvälineitä mukana. Mutta jos olivat vihertäneistöä hyökkäysvälineineen, niin eivät ehkä halunneet tilanteeseen puuttua.
  —————————————-
  Karjalainen on arvoitus, yhtä suuri kuin anarkistin karvoitus.

  Marokkolaistaustaiset Marco de Witt ja Junes Lokka puolustavat Suomea pannen itsensä altiiksi. Mutta Karjalainen toimii niin kuin olisi salaliitossa suomalaisia vastaan asettaen joka käänteessä tänne änkeävät meitä suurempien kansakuntien edustajat aina etuoikeutetuiksi suomalaisiin nähden. Ruotsanationalistit kuulunevat Karjalaisen kanssa samaan liittoon.

  Pitäisiköhän Supon ottaa Heikki tarkkailuun?

 10. Olet todella säälittävä Karjalainen suomalaisten mollaamisessa ja persufobiassasi.
  Eikö sinulla todellakaan ole minkäänlaista itsekritiikkiä ja suhteellisuudentajua tuossa mölyämisessäsi?

 11. – 40-luvulla suomalasiset salskeat MIEHET ja NAISETpelastivat koko Suomen, nyt meidän vellihousumme eivät saa edes autettua muutamaa hädässä olevaa naista, vaan sen tekevät ulkomailta muutaneet salskeat MIEHET.

  Tämä on oikeanlaisen suomalaisuuden kehumista, jos tämäkin tarvitsee rautalangasta vääntää. Eräällä ryhmittymällä on nimessään osana ” ….suomalaiset ”. Voisivat näyttää, mitä se oikealla tavalla tarkoittaa.

Kommentoi