6 vastausta artikkeliin “Ei rasismille?”

 1. Kun ei tykkää puukotuksista on selkeästi rasisti ??
  Tai jotain ….

 2. Tekijä nyt ainakin oli rasistisesti asennoitunut. Jos maassamme toteutettaisiin rasismin nollatoleranssia, niin ennen rajan ylitystä tutkittaisíin huolellisesti tulijan piilevätkin rasistiset asenteet ja nostettaisiin rasistille käsi pystyyn.

  Mutta ongelmana on asylum-käytäntö, johon presidenttikin viime vuonna valtiopäivien avauspuheessaan viittasi. Hänen mukaansa käytäntö joutaisi muutettavaksi.

  Rasistisia asenteita omaavia joudutaan siis päästämään rajan yli, mutta heille voitaisiin perustaa rajan läheisyyteen rasistikeskuksia, joilla olisi tiukka vartiointi. Keskuksesta voitaisiin rasistit palauttaa turvapaikkaharkinnan jälkeen sinne, mistä ovat tulleetkin.

 3. Sanoisin itsekin että vähän haudalla tanssimista. Vaikka on sinänsä kunnioitettavaa vastustaa rasismia, on harkitsematonta tässä kohtaa mennä huutamaan ihmisille että älkää pelätkö.

  Ihmisten pelkoihin pitäisi vastata määrätietoisuudella. Ainoa sitä toistaiseksi harjoittanut on presidenttimme.

 4. Jos on pelkoa se pitää kohdata omin voimavaroin,ei sitä pakoon pääse jos tahtoo elää omanlaista elämäänsä.

  Kyllä Presidentti on hyvin leiviskänsä hoitanut että tässä-kin tapauksessa määrätietoisuus on hyve,etenkin jos se on korrektia.

 5. Marokkolainen terroristi ei ollut niinkään rasisti, vaan misogynisti. Tavoitellut uhrit, joiden kurkkuja vähän viilteli, olivat nimenomaan naisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *