Kantaa otetaan – milloinkahan nämä alkavat ilmoittaa poliisille näistä uhkahenkilöistä?

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708192200337119_u0.shtml

”Turun irakilaiset ja syyrialaiset järjestävät solidaarisuusmielenilmauksen Turun tapahtumien muistolle”

Kantaa otetaan ja on oltu ottavinaan ennenkin.

Jostain syystä nämä uhkahenkilöt saavat olla aivan turvassa eivätkä nämä maahanmuuttajat kerro, vaikka ovat tienneet henkilön aiheuttamasta riskistä.

Milloin tuo passiivisuuden luoma ”suojelu” loppuu ja näistä aletaan ilmoittaa?

12 vastausta artikkeliin “Kantaa otetaan – milloinkahan nämä alkavat ilmoittaa poliisille näistä uhkahenkilöistä?”

 1. Sisäministeri Risikko Turun iskusta: ”Terroristit haluavat lietsoa vihaa ihmisten välille”
  ~MTV3.fi

  Sisäministeri Risikko, tee jotain. Tämä on sinun tontillasi!

 2. Nii mutku ne tappaa vastustajansa, ihan kaikki.
  Ilmiantamalla siirryt vastustajien leiriin ??

 3. Sotatieteen tohtori ja terrorismitutkija Antti Paronen facebooksivullaan:

  ”Terroristisen tarkoituksen löytyminen rikoksen motiiviksi on iso asia. Näin siksi, että kyse ei ole vain nuoren miehen kasvukipuiluun liittyvästä väkivallasta, josta alkoholi-Suomi on saanut oman riittävän osansa.

  Kyse on motivaatiosta, jossa väkivallan käytöllä pyritään poliittiseen ja/tai uskonnollis(-poliittiseen) tavoitteiseen. Tämä ideologinen vaikutus kytkee väkivallan käyttäjänsä johonkin suurempaan ja tekee teosta esim. tavallista juoppopuukotusta tai humalaista nyrkkien heiluttelua huomattavasti vaarallisempaa. Kyse on ei-hyväksyttävästä yrityksestä muuttaa yhteiskuntaa ja se on rakenteellista pahoinvointia paljon merkittävämpi asia. Tällaista väkivallan käyttöä ei voi verrata liikennekuolemiin tai vaikka ristiretkien tuottamiin uhreihin. Tällainen väkivalta uhkaa yhteiskuntaamme tavalla, joka ravisuttaa sen rakenteita. Käyttäjänsä on sodassa ja omasta mielestään väkivaltaisen välttämättämyyden edessä.

  Edellisen lauseen kuvaaman tilanteen tunnistaminen ja tunnustaminen on ensimmäinen askel tällaisen toiminnan vastustamisessa. Tätä ongelmaa ei saa pois halaamalla eikä sitä voi vaientaa kuoliaaksi. Sodan tila on tunnustettava ja tämän jälkeen on käytettävä riittävästi, mutta samanaikaisesti mahdollisimman vähän voimaa uhan poistamiseksi. Tämä voimankäyttö pitää kytkeä strategiseen viestiin Suomen yhtenäisyydestä ja siitä miten tämä maa ja kansalaisensa jatkavat yhtenäisinä kohti sellaista aikaa, että terrorin uhka maassamme on vain muinaismuisto.”

 4. Typerää vastakkainasettelua, kun voitaisiin tehdä toisinpäin.

  Nämä suomen kansalaisiksi hyväksytyt tuntevat kielellisesti kultturellisesti parhaiten oman väkensä ja verkostoitumisensa niin täällä kuin kotimaassaan.
  Päinvastoin, pitää luoda heihin hyvät ja luottamukselliset yhteistyösuhteet, että he voisivat olla silta paljastamaan uhkaihmiset ja mahdolliset tilanteet ja uhanalaiset ihmiset.

  Niin kauan kuin tämä mollaaminen ja vastakkainasettelu on voimassa, mennään täysin väärään suuntaan.

  Kas, kun hallalla ei ole lippua tangossa.

  1. Unohdat sellaisen olemassa olevan ilmiön jossa eri etnisistä / uskonnollisista ryhmistä lähtöisin olevat muodostavat omia yhteisöjään siihen ei vaikuta mikään vastakkainasettelu tai sitä vastakkaiasettellua ilmenee myös niiden ryhmien sisällä suhteessa kantaväestöön.

   Olisi toki kivaa kun kaikki ikävä olisi yksinkertaisesti kantaväestön aiheuttamaa ja siihen toki moni vaikutaa uskovan, mutta totta se ei ole.

 5. http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201708192200337208_pk.shtml

  ”Pääkirjoitus: Terrorismi kitkettävä juuriaan myöten

  Terrorismin suhteen ei voi olla puolueeton. Terrorismi on tuomittava ehdoitta ja sitä vastaan on toimittava tehokkaasti. Kaikkien tahojen on oltava vastuullisia terrorismin torjunnassa. Erityistä huomiota asiaan on kiinnitettävä niissä yhteisöissä, joiden parista islamilaiseen terrorismiin syyllistyviä yksilöitä nousee.”

  Vastakkainasettelua syntyy nimenomaan siitä, että noita elintasoturviksia hyysätään ja heidän tekemiään rikoksia puolustellaan ja ihan tosiasioita esiin tuovia suomalaisia syytellään heti rasismista ja muusta vain siksi, että eivät kritiikittä niele tuota ”suvaitsevaisuutta”.

 6. ”Kas, kun hallalla ei ole lippua tangossa.”
  Iskikö persufobia taas pahasti?

 7. ”Turun irakilaiset ja syyrialaiset järjestävät solidaarisuusmielenilmauksen Turun tapahtumien muistolle”

  Isis on Kalifaatin äärioikeistolainen taistelusolu ja siinä mielessä perus-irakilaisten ja perus-syyrialaisten verivihollinen. Korostan sanaa veri-.

  Skull@Bonesin vapaamuurari, Bush, mahdollisti Isiksen vaikutusvallan kasvun ja hihittelee nykyään kotinurkissaan vapaalla jalalla.

 8. Turun syyrialaiset ja irakilaiset voisivat käydä osoittamassa mieltään Li Anderssonin, Ville Niinistön ja Hoopoakatemian pihapiirissä.

  Nuohan ovat olleet Turussa älyvapaan rajanylityspolitiikan merkittävimmät puolestapuhujatahot.

 9. Li Andersson taitaa hiljaa mielessään toivoa lisää tätä samaa ja hurrata kun vastustaja suomalainen kuolee ???
  Joka ei ole Lin kaveri, on hänen vastustajansa. Ja joutaa kuolla.

 10. Terroria lietostaan, että ”Euroopan Norsunraatoneuvosto” EN voisi ”laajentaa toimialaansa”, ja monopolisoida itselleen kaikkien Eurooppaan-muuttjien terroristitaustautkimukset, joista pitäisi käydä aina erikseen oikeusprosessi Euroopan Ihmisoikeustuomioituimen EIT:N ”proseduurien” viimeisimpien pilkkujen mukaisesti!

  https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/euroopan-norsunraatoneuvosto-ja-sen-ihmioikeustuomioistuin-eit-vaativat-ranskaa-noudattamaan-lakejaan-ykn-lakien-sijasta/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *