Todellista tasa-arvon mallia

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005427698.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=043f54d3fc4c33996b2d36780d0dfe17

”Vaimoja kuritetaan ja naisia ahdistellaan kadulla ”huvin vuoksi” – Useimmat arabimiehet eivät usko, että tasa-arvo sopii omaan kulttuuriin, tutkimus kertoo”

Ja tätä sakkia halutaan tuoda tänne ja hyysätä täällä ”multikulttuuri”-roskan ja ”suvaitsevaisuuden” nimissä ikäänkuin nämä tulijat muuttaisivat täällä tapojaan ja ajatusmaailmaansa.
Miten tyhmiä ihmiset voivat olla?

5 vastausta artikkeliin “Todellista tasa-arvon mallia”

  1. Kuten olen uskonnoista todennut – niin kauan kun annamme uskonnon varjolla tehdä ihan mitä vaan pahaa, emme pääse tästä paremmaksi.

    Turha meidän moralisoida asiasta niin kauan kun emme sitä kiellä edes omassa maassamme.

    Ei kyse ole siitä että muslimeilta, maahanmuuttajilta tai vasenkätisiltä pitäisi mitään kieltää tai käskeä, vaan siitä että uskonto ei saisi olla pätevä tekosyy mihinkään laittomuuksiin. Kyllä se Sipilän lahkokin harjoittaa hyvin samanlaista toimintaa.

  2. On hassua, että #metoo-kampanjassa naisten ahdistelusta syytetään smithejä, donnereita, svenssoneita, virtasia. Henna Kajavan ja Jessica Vahteran kommentaarit #metoo-kampanjasta ” Oikeassa mediassa ” ovat piristävä poikkkeus, mutta taitavat jäädä pahasti marginaaliin.
    Taustalla näkisin vahvimpina tekijöinä uskonnot nimeltään Islam ja Marxismi. Feminismihän ei alun perin ollut marxilainen liike, mutta siitä on kehkeytynyt kulttuurimarxismin lippulaiva.
    Mitä tulee ”Sipilän lahkoon”: olen luojauskovainen, mutta en lämpene yhdellekään kristinuskon lahkolle. Vähintään yhtä vähän lämpenen arkkipiispa Mäkisen ja piispa Askolan näkemyksille.
    Mitä tulee siihen, että ateismista pitäisi tehdä maailman valtauskonto, Richard Dawkins on sitä jo yrittänyt eikä nähdäkseni kovinkaan hyvällä menestyksellä. Ja oliko se Voltaire, joka sanoi, että sadan vuoden kuluttua raamattuja löytää vain museoista. Hm.

  3. Jos ketä kiinnostaa analysointi ilman soutamista ja huopaamista #metoo-kampanjasta, jossa lyödään valkoista miestä kuin vierasta sikaa ja olla hipihiljaa Islamin porukan miehistä, sitä löytyy vaikkapa Jukka Hankamäen kirjoituksesta 18.10.2017 ”Helsingin Sanomien kultaiset kuohijat vaarallistavat seksin”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *