Kreatio-Huhtasaaren ja Korkkikakka-Haataisen ”taistelu” on huijausta: ämmät ovat tasan samalla astialla

Vaihtoehdot ovat muualla!

Vaarallisen tilanteesta tekee se, että tähän asti aina on päässyt toiselle kierrokselle kaksi tyhmintä, oikeistolaista ja rikollisinta ehdokasta!

(Tämä on vähän pahasti sanottu Esko Ahosta ja Pekka Haavistosta, joita oikein äänestinkin, enkä pidä sillä tavalla absoluuttisina tapauksina kuin vaikka näitä tätejä, vaan kysehän oli ja on vertailusta..)

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Tutkija_Mari_K-69654

Tutkija ennustaa sähköisiä presidentinvaaliväittelyitä

Pekka Virkki

4 tuntia ja 1 minuutti sitten (päivitetty 1 tunti ja 47 minuuttia sitten)

Dosentin mukaan SDP:n Tuula Haataisen kannattaisi profiloitua selkeäsanaisena ehdokkaana välittämättä muiden mielipiteistä.

LKS 20170822 Perussuomalaisten presidenttiehdokas, 1. varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari perussuomalaisten eduskuntaryhmän kokouksen toritapahtumassa Hyvinkäällä tiistaina 22. elokuuta 2017. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Politiikan tutkija Mari K. Niemi muistuttaa blogissaan Suomen Kuvalehden sivustolla, että uskallus ja halu puhutella suoraan omia ydinkannattajia muiden vastareaktioista välittämättä – jopa konfliktia hakien – on tuonut perussuomalaisille menestystä, joka on usein ollut ulkopuolisille yllätys.

– Olisiko tässä myös melkoiselta takamatkalta vaaliin lähtevän Tuula Haataisen mahdollisuus?

Sähköisimpiä väittelyitä Niemi ennustaa Laura Huhtasaaren ja SDP:n ehdokkaaksi lauantaina valitun Haataisen välille.

– Voimakkaasti mielipiteitä jakava Huhtasaari on toimittajien herkeämättömässä seurannassa. Huhtasaaren mediaimu ja näiden naisten ajatusmaailman perustavat erot ovat Haataisen paras mahdollisuus saada omat värinsä esiin ja nousta näiden vaalien ilmiöksi, tutkija arvioi.

– Turvapaikanhakijoiden ja vähemmistöjen asiaa ajava, rasismia ja vihapuhetta suorasanaisesti vastustava feministinainen tulee saamaan osakseen aggressiivista vastakampanjointia. Sen kanssa elämistä auttaa, jos hänet ehdokkaakseen valinneet tositilanteessa ovat ehdokkaansa tukena julkisesti ja yksityisesti. ”

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/SDP:n_pres-69640

Tuula Haatainen SDP:n presidenttiehdokkaaksi

Pekka Virkki
9 tuntia ja 31 minuuttia sitten (päivitetty 4 tuntia ja 17 minuuttia sitten)

Kansanedustaja Tuula Haatainen on voittanut SDP:n jäsenäänestyksen presidenttiehdokkaasta. Ehdokkaan vahvisti Jyväskylässä koolla oleva puoluevaltuusto.

57-vuotias Tuula Haatainen on toiminut opetusministerinä sekä sosiaali- ja terveysministerinä.

SDP:n jäsenäänestyksessä Tuula Haatainen sai 48 prosenttia äänistä. Toiseksi tullut Maarit Feldt-Ranta sai 42 prosenttia äänistä.

Helsinkiläiskansanedustaja voitti SDP:n jäsenäänestyksen.

Haatainen on ”korkkikakkapoliitikko” joka aina pulpahtaa pytyssä uudestaan ”pinnalle” vaikka kuin monta kertaa vetäisi…

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/126622?page=1#126622

” RK  16.11.2003 01:50:22    126622

Opetusministeri esittää Akatemian puheenjohtajaksi pseudotieteen suosijaa!

Opetusministeri Tuula Haatainen (sos.dem.) esittää tieteellisen perustutkimuksen rahoituksesta keskeisesti vastaavan Suomen Akatemian puheenjohtajaksi Helsingin yliopiston Tutkijakollegiumin johtajaa Raimo Väyrystä.

Väyrysen esitys Tutkijakollegiumin puheenjohtajana on ollut farssi ja fiasko, ainakin kollegiumin julkisuudessa eniten näkyneiden ”tutkijoiden” Jeja-Pekka Roosin, Ilkka Pyysiäisen, Anna Rotkirchin osalta. Kahden ensimmäisen spesiaali on ollut jankuttaa jankuttamasta päästyäänkin julkisuudessa vääriksi todistettuja teorioita (esimerkiksi Steven Pinkerin) ikään kuin olisivat OIKEIKSI TODISTEETUJA, mikä on tieteellisen vilpin muoto, ja verrattavissa esimerkiksi koetulosten väärin ilmoittamiseen.

Lisäksi Kollegiumin joidenkin jäsenten ajatteluteorian kehittelyt (tai ainakin niistä uutisointi) antaa aiheen todeta, että arvoisa Kollegiumin ”luonnon- ja yhteiskuntatieteiden yhdistelijät” EIVÄT OLE IKINÄ KUULLEETKAAN MITÄÄN jo kohta sata vuotta vallinneesta tieteellisestä ihmiskuvasta, Pavlovin-Vygotskin ehdollisten refleksien järjestelmälle biologisesti perustuvasta kielellisestä ajatteluteoriasta!

Liitän oheen Tiede-lehden kirjoituksen Kollegiumin jäsenenä toimineen tutkijan kokeista, jotka psykologiaa lukenut lukiolainenkin osaa muualla maailmassa tulkita oikein kielellisen ajatteluteorian lähtökohdista (mutta tässä tulkinta on aivan ”ufologinen” perustuen sille, että muka ”suukin on tartuntaväline”….

Olen perustutkija teknis-tieteellisellä alalla, ja niissä asioissa joita tutkin, olen ainakin tällä hetkellä ”kärjessä” (perustutkijan on oltava, muuten hän tekee suurella todennäköisyydellä turhaa työtä).

Minä toistan, minkä olen jo aikaisemminkin maininnut, että jos Raimo Väyrynen valitaan, niin minä en sitten siitä laitoksesta edes ota rahaa vastaan vaikka tarjottaisiinkin. ja uskon, että en olisi siinä suhteessa ainoa laatuani.

Raimo Väyrynen ei osaa erottaa tiedettä humpuukista, ja se jos mikä on Akatemian puheenjohtajan pätevyyden EHDOTON EDELLYTYS.

http://www.helsinki.fi/collegium/suom/hallinto.htm

TEKSTI: Petri Riikonen

Aivoistamme löytyneet peilisolut mahdollistavat kumppanin liikkeiden jäljittelyn ja sitä kautta viestinnän.

Julkaistu Tiede-lehden numerossa 7/2000.

Ihan kuin tekisi itse

Se alkoi 1992 päräyksistä, jotka kuuluivat väärään aikaan. – Rizzolatti työtovereineen oli asentanut mikroelektrodeja apinan otsalohkoon tutkiakseen, miten yksittäiset aivosolut toimivat apinan napatessa rusinan käteensä, kertoo Riitta Hari. – Aina kun tietyt aivosolut aktivoituivat, mittauslaite pärähti äänisignaalin. Sitten tutkija tarttui itse rusinaan – ja taas kuului prrrr! Apinan samat aivosolut reagoivat siis tarttumiseen ja tarttumisen näkemiseen.

….

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/08/tasavallan-presidentille-16-11-2003-hallituksen-esityksen-vuoksi-akatemian-puheenjohtajaksi

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/340241

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/265667

 

SDP:n pressanvaalipakka on TÄYSIN SEKAISIN!

13 vastausta artikkeliin “Kreatio-Huhtasaaren ja Korkkikakka-Haataisen ”taistelu” on huijausta: ämmät ovat tasan samalla astialla”

 1. Haatainen tulee varmaankin harjoittamaan suomalaisvihamielistä retoriikkaa. Se on yleensä taannut varman menestyksen. No, ehkä Lipponen oli poikkeus. Vain isoruotsalaiset äänestivät. Muut vihaajat äänestivät Haavistoa. Mutta suomivihaajille Haatainen tulee kyllä olemaan tällä kertaa suositumpi.

  1. Demarit hirttäytyy Halosen perintöön, joka onkin justiin myös Tannerin perintö.
   Kyseessä on yksi maailman kummallisimmista viime vuosisadan poliittista liikkeistä, joka liittyy vain muodollisesti Ruotsin, Norjan, Tanskan, Saksan tai Itävallan antifasistisiin sos.dem. puolueisiin tai Englannin Labour-puolueeseen.

   1. Itse olen luullut, että Tanner oli suomimyönteinen Halosesta poiketen ja myös kelvollinen armeijan ylipäälliköksi sekä rauhan ja ehkä myös sodan ainana.

 2. ”– Turvapaikanhakijoiden ja vähemmistöjen asiaa ajava, rasismia ja vihapuhetta suorasanaisesti vastustava feministinainen tulee saamaan osakseen aggressiivista vastakampanjointia. Sen kanssa elämistä auttaa, jos hänet ehdokkaakseen valinneet tositilanteessa ovat ehdokkaansa tukena julkisesti ja yksityisesti. ”

  Haatainen vaikuttaa matemaattisesti ottaen täysin lahjattomalta.

  Suomalaisethan on selvä vähemmistö tänne änkeävien kansakuntien rinnalla. Kansalla, jota typerykset hallitsevat, ei ole tulevaisuutta ja jos onkin, niin se on huono.

 3. Tässä on kisan huonoin matemaatikko:

  https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/vale-emavale-ja-saulin-tilasto/

  Julkaistu 30.7.2017 kirjoittanut Risto Koivula
  Vale, emävale ja Saulin tilasto…

  Näin ennen pressanvaaleja palautettakoon mieleen ex-invetointipank- kiiri Saulin parin vuoden takainen ”laskujuttu” hänen kertoessaan, että ”julkisen sektorin menojen suhde Suomen bruttokanatuotteeseen on 58%”.
  Sauli ei ilmeisesti silloin tiennyt,että bruttokansatuote EI OLE KAIKKIEN LASKUJEN SUMMA, vaan se on enempikin kaikkien jalostusarvojen summa. Firmat maksavat laskujaan bruttotuloistaan eivätkä nettotuloistaan… Yksityisen sektorin menojen suhde bruttokansatuotteeseen oli silloin 160%.

  ” Saulin esittämä peruste hyvinvointivaltion lisäamputoimiseen potilaan kirkuessa pöydällä puettiin näihin raameihin:

  ”Julkisen sektorin osuus bruttokansantuotteesta on Suomessa 58 prosenttia. Se taitaa olla enemmän kuin missään muualla maailmassa”
  ”Se ei ole terve tilanne. Julkisen sektorin koko on täysin kestämätön.”

  Noh, minkä kuvan tästä puheesta saa? Sen, että yksityisen sektorin koko on 42%. Tästä saa, tarkemmin sanoen sen kuvan, että joko julkinen sektori kuluttaa 58% Suomen BKT:sta tai sitten työllistää 58% suomalaisista ja kurjuudessa elävä yksityinen sektori sitten maksaa tämän kaiken. ”

  ” Kerrotaan sitten myös tosiasiat [1]:

  Julkisen sektorin menojen suhde Suomen BKT:hen on 58%. Kotitalouk- sien ja voittoa tavoittelemattomien yhteisöjen menojen suhde BKT:hen on 103,5%.
  Yritysten ja rahoituslaitosten menojen suhde BKT:hen on 160.8%.
  Todellisuudessa julkisella sektorilla tuotettiin alle 20% BKT:sta ja julkisella sektorilla työskenteli 24% kaikista työllisistä. ”

  Saulilta ovat menneet sekaiskin (netto)kansantulon ja bruttokansan- tuotteen käsitteet. Hän on surffannut kuluja toisesta toiseseen. Se on uskomatonta ja anteeksiantamatonta entiselle kansainväliselle kankinjohtajalle. Ja osoittaa osaltaan että eurobyrokratian asema perustuu kaikkein viimeksi yhtäänmillekään asiantuntemukselle.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kansantulo

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Bruttokansantuote

 4. https://fi.wikipedia.org/wiki/Etnonationalismi

  ”Vähemmistöetnonationalismi ja väkivalta
  Kansallisvaltioiden välisten sotien harvinaistuessa aseelliset konfliktit ovat yhä useammin olleet etnonationalismin sävyttämiä sisällissotia. Tällaisia on käyty varsinkin kolmannessa maailmassa, mutta myös Jugoslavian hajoamiseen liittyneet konfliktit sekä Tšetšenian sodat Venäjällä ovat esimerkkejä niistä.”

  —————————————-

  On tyhmää strategiaa rauhanomaisuuden kannalta muodostaa kansallisvaltioiden sisään etnonationalistisia pesäkkeitä.
  Sisällissotaamme vuonna 1918 oli merkittävänä provosoivana tekijänä rotuoppeihin langennut etnonationalistinen ruotsinkielinen rahaluokka. Rahavaltaa vastaan noussut kapina johti kansanmurhaan etnonationalistisen isoruotsalaisen kansan kostaessa. Silloinen RKP:n ja Folktingetin pj. Eric von Rettig luonnehti sisällissotaa kahden eri rodun väliseksi taisteluksi.

  Vaikka suomalaiset ovatkin Euroopan älykkäin kansa, niin maamme johtoon on päässyt ujuttautumaan yleissivistyksestä osattomaksi jääneitä ja tyhmän puoleisia luottamushenkilöitä, jotka eivät juurikaan ymmärrä historiasta tai maailman tilanteista paljoakaan.
  Tältä näyttää tosin vain siinä tapauksessa, ettei kyseisten henkilöiden motiivina ole viha suomalaisuutta kohtaan. Eli voivat sittenkin ymmärtää historiaa ja olla älykkäitä, mutta haluavat syystä tai toisesta tuhota Suomen luomalla tänne lisää etnonationalistisia pesäkkeitä.

  USA:ssa on lukuisia etnomafioita, mutta on myös maailman suurimmat vankilat. Vankiloiden varassa on Suomenkin tulevaisuus. Ajattelijamme Paavo Lipponen on sanonut haastattelussaan tähän tapaan: ”Kun katsomme niitä maita, jotka pärjäävät, niin kuin esimerkiksi Yhdysvallat ja Ruotsi, niin ne ovat Suomea avoimempia yhteiskuntia.” Ruotsissa lisätään nyt poliisivoimia ja ennen pitkää myös vankilakapasiteetti tulee moninkertaistumaan.

 5. Presidenttiehdokas Nikke Torvalds kunnostautui Europarlamentissa hiilinielukysymyksessä:

  http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242795-nils-torvalds-torilla-tavataan

  http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242795-nils-torvalds-torilla-tavataan

  Tuota kuvaa varten olisi vaan kannattanut ajaa parta pois ja loppukin tukka.

  ” Suomi sai huomattavan poliittisen voiton eurokentillä, kun metsätalouden tulevaisuutta määrittävä Lulucf-äänestys meni ” Euroopan parlamentissa läpi suomalaisten meppien enemmistön ja Juha Sipilän (kesk.) hallituksen haluamalla tavalla.

  Euroopan parlamentissa hyväksyttiin tänään täpärästi äänin 345 – 330 (lähde: kokoomusmeppi Henna Virkkusen twiitti) esitys, jossa otetaan huomioon metsien kasvu suhteessa hakkuisiin.

  Pelkona oli, että näin ei tehtäisi, jolloin lisähakkuut olisivat olleet ilmastopäästöjä, eli niistä olisi tullut kustannuksia suomalaiselle teollisuudelle.

  Suomen metsät kasvavat selvästi enemmän kuin mitä niitä tällä hetkellä hakataan. Lisäksi Sipilän hallitus kaavailee uutta käyttöä kotimaiselle puulle, jota on tunnetusti yllin kyllin.

  Suomen poikkeuksellinen onnistuminen Brysselissä henkilöityy kahteen poliittiseen vaikuttajaan: europarlamentaarikko Nils Torvaldsiin (r.) sekä maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaiseen (kesk.).

  Molemmat ovat lobanneet suomalaisten enemmistön näkemystä näkyvästi. Torvalds on tehnyt asiassa uutterasti työtä niin sanottuna varjoesittelijänä Euroopan parlamentissa.

  Suomalaisista poliitikoista varsinkin vihreiden Heidi Hautala on kaivanut maata Torvaldsin alta, ja äänestystulos oli hänelle luonnollisesti pettymys.

  Hautala purki tuntojaan Twitterissä.

  https://twitter.com/HeidiHautala/status/907926629476954112

  http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/content-img-thumb/domain-1963/kuvat/Torvalds.jpg

  1. Torvalds yritti kunnostautua myös simputusruotsin poistamisessa, mutta kiilusilmäinen isoruottalainen nationalisti, Wallin, hääti hänet RKP:n puheenjohtajistosta.

Kommentoi