Verot ja Nenäpäivät!

Luin muutamia meän tavalisten sometuksia, kuinka annatta verotettuja eurojanne Nenäpäihvään ja ostatta Roosanauhoja, tähän on tultu, hyväntekeväisyyellä rakennettaan Lastensairaalaki rikhaassa Suomessa.

Son kaverit bisnestä, joka tuottaa organisaatioilleen, ei net ilmaseksi tehe, bisnes on semmosta ja kuuluuki olla, myös hyväntekeväisyysbisneksen, jos katoma asiat rehelisesti!

Verorahat vuotaa esim.yritystukkiin ja jättifirmoihin ja mm. syöpätutkimusten rahotusta on leikattu.

Miettikää asiat ja ajatuksenne lophuun asti, haluattako olla mukana tässä ilmiössä.

Sori tästä, mutta tämä hyväntekeväisyyen varhaan siirtäminen mennee väärin.

– Hilkka Laronia

Ps. Muistattakos sen tutkimuksen, että noli köyhät, jokka anto eniten rahhaa ja pehmoleluja siinä kouluampumiskurjuuessa, joka tapahtu rikhaitten alueella Usa:ssa eikä net uhrien ommaiset ees haluhneet niitä  vasthaanottaa, nei tarvinneet maallista huomiota hättäänsä. Köyhät pihtiputtaan mummot antaa vähästään Suomessaki…!!?

6 vastausta artikkeliin “Verot ja Nenäpäivät!”

  1. Ei sunkan se meitin vika ole jos rahat menee turhuuteen. Minä en ainakaan anna mitään tähän keräykseen, kun on niin typerä nimikin sillä.

  2. Pentin kanssa samaa mieltä että ”Nenäpäivä” on harvinaisen tyhmä nimi keräykselle mutta kai itseäni fiksummat sen jotenkin kukkaronnyörejä hellyttävänä näkevät.
    Se vähä mitä taitetusta eläkkeestä on hyväntekeväisyyteen nipistettävänä annan parille järjestölle, vammaisten lasten koulutus ja SPR. Työssä käydessäni oli vuosia Plan kummi, se alkoi tökkiä järjestön onnettomasta tiedottamisesta kummilasten vaihtuessa.
    Näissä avustuksissa tuppaa epäilyttämään että kuinka paljon kerätyistä rahoista loppujen lopuksi päätyy avustuksen kohteille.

    1. Minä en anna nykyään kenellekään. Vapaaehtois jutuissa on apua saaneet mm sotaveteraanit. Noissa järjestöissä mihin annetaan rahaa joku syö aina kuormasta ja johtajat nostaa huippu liksaa, eli ei kiitos.

  3. Mielenkiintoinen aihe on myös se, että pääosa näistä keräyksistä on avoimen puoluepoliittisia. Nenäpäivä ja Hyvä joulumieli ovat esimerkkejä niistä, lastensairaala on äärimmäinen esimerkki, siinä sentäs kerättiin rahaa suoraan puolueen alaiselle säätiölle joka kerää valtiolta verotuloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *