Meillä nuohottiin.

Tänään kävi nuohoaja (todella ammattimies), ihan vanhan konseptin mukaan, kävi ja kysäisi, koska sopisi. Huomenna sopisi.

Oliko se sisäministeri, joka sai aikaan lakimuutoksen, että asiakkaan on kutsuttava nuohooja tarvittaessa. Tämä homma kun palovakuutustenkin suhteen on lakisääteinen; jo meni homma sekavaksi.

Nuohouspiirit kun ovat melko laajojakin, jos työn tekijä sukkuloisi esim piirin laidasta toiseen, tietäisi varmasti taksojen rankkoja korotuksia.

No meillä homma hoitui vanhalla kaavalla ja hyvää  jälkeä tuli.

4 vastausta artikkeliin “Meillä nuohottiin.”

  1. Nuohous on lakisääteinen kerran vuodessa. Jo ei toimi näin ja nokipalo syttyy, vakuutuksilla ei tee mitään.
    Nykyään nuohooja jättää kengät eteiseen, tuo imurin, käy piipulla ja hoitaa homman siististi. Ei tarvita sanomalehtinippuja ja etukäteisvalmisteluja.

  2. Meillä käy tuttu nuohooja vuodesta toiseen, ei tarvitse erikseen tilata. Jättää viikkoa paria ennen lapun postilaatikkoon, milloin ja mihin aikaan hän tulisi, pitää soittaa, jos ei sovi. Nuohoaa järjestyksessä kylän koko alueen.

    Kova kalastamaan, siinähän se aika sitten kuluukin. Meillä joutuu kulkemaan neljässäkin rakennuksessa, jossa on piippu jotka minä osin nuohoankin pesien kautta ja poistan noen ja tuhkat. Täysi ammattilainen tietysti.

  3. Tuttu se on nuohooja meilläkin, vuosia käynyt. Kertoili uudesta lainmuutoksesta, ettei se vaikuta hänen toimintatapaansa. Asiakkaalle hän käy tarjoamassa alue kerrallaan; ottaa tai jättää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *