Kenen laatikkoon roskaposti kannetaan?

Silloin tällöin ihmiset kertovat, että heidän sähköpostiinsa tulee valtavasti roskaposteja. Mitä lie se valtavasti, kai enemmän kuin paljon. Onhan niissä sitten poistamista ja samalla tietysti menee niitä tärkeitäkin terveisiä. Jos lähtee joskus kysymään, miksi et vastaa sanotaan ettei ole tullut. No, se siitä.

Minä olen niiltä aika hyvin säästynyt, jos päivittäin tuli viisi, niin se oli jo paljon. Nyt on siitäkin vähentynyt, ehkäpä tulee pari päivässä. Nyt ei tosin ole pariin päivään tullut muuta, kuin Aamulehden uutiskirje. Jos sitä nyt voi roskapostiksi sanoa.

Ei sillä, että niitä kaipaisin, se on pelkästään hyvä asia. Olen vaan ihmetellyt, onko robotit lähteneet hyvin ansaitulle kesälomalle.

Mitenkäs teillä muilla?

ylläpidon muokkaus: syystä tai toisesta tekstin perään tulleet hassut kontaktilomakkeet on poistettu. Leipätekstiin ei ole kajottu. -20.4. klo 21.18, Kyuu

5 vastausta artikkeliin “Kenen laatikkoon roskaposti kannetaan?”

  1. Katsoin tuossa päivän roskapostisuodatinta parilta palvelimelta. Yksi koneista oli saanut vain hieman toista tuhatta roskapostia tänään haaviin. Lisäksi haavista pääsee läpi toinen mokoma.

    Kas, taloudellisesti riittää että noin yksi miljoonasta roskapostin kohdeosoitteesta klikkaa / ostaa tuotteen.

    Ja kas, roskapostista on laitettu linnaan varmaan kaksi historiaa maailmanhistorian aikana, vaikka se on järjestäytynyttä rikollisuutta. Kun se ei vaan koeta niin jännäksi.

  2. No niitä lomakkeita minäkin ihmettelin. En lopultakaan päässyt niistä eroon ennen, kuin vaihtamalla kännykästä tietokoneelle. En niitä kyllä sitten enää tekstissä nähnyt. Kiitos kun korjasit.

    Ei muuten tällä kännykällä pääse kirjautumaan koskaan suoraan, pitää mennä jonkun kommentin kautta. Minä kirjoittelen melkein aina tällä kapulalla, niin nytkin.

    Harri, minun osoitteeni on Telian postissa ja kaikki tulee sitä kautta.

    1. ”Harri, minun osoitteeni on Telian postissa ja kaikki tulee sitä kautta.”

      Teliassahan minullakin on yksi osoitteistani. Ei se silti estä lukemasta niitä gmail-agentin kautta.

  3. Minulla Thunderbird suodattaa roskapostit hyvin roskapostikansioon, kunhan kerran merkkaa suotimen ohi tulleen uuden viestin roskapostiksi.
    Se poistaa ne automaattisesti roskakoriin asettamani 3 päivän päästä, jolloin roskiksesta voin vielä vilkaista poistetut, onko joukossa asiallisia viestejä.
    Olisikohan peräti 1 mennyt koko vuonna väärin roskapostiksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *