Ulkomaalaisten raiskaamaksi joutunut Sofia vaatii suomalaismiehiä suojelemaan naisiaan.

Hyvinkäällä pidettiin maanantai-iltana naisrauhaa ja katuturvallisuutta vaatinut mielenilmaus, joka keräsi kirjastuaukiolle toista sataa osanottajaa ja vahvan poliisipartion. Pysäyttivimmän puheenvuoron piti nuori nainen, joka halusi tsempata suomalaisia miehiä puolustamaan naisia.

Mielenilmauksen ohi käveli paikallisia, jotka läheskään kaikki eivä tolleet aiemmin kuulletkaan kotikaupungissaan, poliisiasemaa vastapäätä sitten tapahtuneesta joukkoraiskauksesta.

-Moi, mä olen Sofia ja halusin tulla tänne puhumaan  antaakseni naisille rohkeutta pukeutua miten haluaa ja näyttää oma seksuaalisuutensa, ilman että me pelätään tuolla iltaisin kävellessä, että joku tulee ja raiskaa.

-Miksi meidän suomalaiset miehet antavat tällaisten asioiden tapahtua? En tarkoita, että nainen pitäisi lukita sisätilaan vaan teidän suomalaisten pitää näyttää missä tiedän munat on.

  • Vai onko täällä vain vellihousuja? Löytyykö vielä miehiä, joilla on halua auttaa naisia tuntemaan olonsa turvalliseksi? Sofia kysyi. (Artikkelista ilmenee, että hän itse joutui pari vuotta sitten ulkomaalaisen miehen rasiakaamaksi Mikkelissä.)
  • Lähde: Suomen Uutiset 15.8.2018. lehden otsikko sama kuin tässä.

9 vastausta artikkeliin “Ulkomaalaisten raiskaamaksi joutunut Sofia vaatii suomalaismiehiä suojelemaan naisiaan.”

  1. Töpeksin tuon otsikon kanssa. Oikea otsikko kuuluu näin: ”Ulkomaalaisen raiskaamaksi joutunut Sofia vaatii suomalaisia miehiä ”kasvattamaan munat” ja suojelemaan naisiaan”.
    ————————————————-
    Veikkaan,että suomalaiset miehet ovat valmiita suojelemaan naisiaan, mutta nähdäkseni feministit ja suvaitsevat (nimi se on sekin) tekevät parhaansa, ettei tämä onnistu.
    Vai onko meistä tullut vellihousuja?

  2. Pitää mukautua uuteen kulttuuriin missä mm alaikäisiä raiskataan. On razizta laittaa hanttiin.

  3. Ruotsin PM taitaa ottaa jo odinisteistä esimerkkiä:

    https://yle.fi/uutiset/3-10353911

    ”Ongelmat ovat jatkuneet ja kehittyneet vuosia, aikaa on tuhrattu eikä asetelmaa oikaista yhdellä vaalikaudella.

    Maanantaiyön jälkeen kaikki puoluejohtajat kerääntyivät Göteborgin kaduille tapaamaan ihmisiä. Pääministeri Stefan Löfven vaelsi lähiöiden asukkaista koottujen katupartioiden mukana yötä myöten.”

    1. Eli Ruotsi hyväksyy maahanmuuttajien väkivallan. Se on tullut jäädäkseen.

  4. En tiedä tästä tapauksesta mitään mutta yleisellä tasolla: Kun tilanne on tarpeeksi poliittisesti latautunut, on aika sama paljonko uhreja tulee. Tärkeintä on ettei anna periksi omista periaatteista.

  5. Mikähän on se vihervasemmiston periaate raiskauksiin? Eivätkö suostu luopumaan tuosta periaatteesta vaikka jokainen suomalainen nainen raiskattaisiin?

  6. Kenen asialla on Naisasialiitto Unioni?

    ”Viime aikoina vihainen puhe netissä on lisääntynyt. En puhu ”vihapuheesta”, koska kyseinen termi on menettänyt merkityksensä – -.
    Haluan kiinnittää huomion erääseen asiaan tässä vihapuhe-vastapuhe-mittelössä. Naisena nimittäin minua kauhistuttaa se, että meille otetaan suurissa määrin maahamme ihmisiä, joiden kulttuuri sallii naisten kaltoin kohtelun ja huonomman aseman oikeudellisesti, taloudellisesti, seksuaalisesti jne. Haluaisin, että nyt jos koskaan virallinen naisasialiitto terästäytyisi! – –
    Mutta mitä tekee meidän feministijärjestömme, Naisasialiitto Unioni? Sen uusi puheenjohtaja antoi Radio Helsingissä haastattelun, joka otsikoitiin ”Naisviha ja rasismi johtuvat valkoisen heteromiehen kriisistä”.

    Muistakaa siis, kun luette Tapanilan tai Amorellan kaltaisista uutisista, että kaikki johtuu ”Valkoisen heteromiehen kriisistä”. Vihapuhe johtuu siitä VHM:t tuntevat viime aikojen sattumusten vuoksi olonsa epävarmaksi ja heillä on ”pieni paniikki päällä” kuten Aro asian radiossa muotoili. Naisten lisääntyvästä paniikista juna-asemilla ja pimeillä kaduilla ei Katju Aron tunnu oikeasti välittävän. Eikä hän voisikaan, koska sellainen puhe, jossa maahanmuuttajat voisivat saada osansa muutenkin kuin uhreina,olisii vihapuhetta. – -.”
    Lyhennelmä Tuula Komsin blogista, Uusi Suomi Puheenvuoro 25.3.2016.
    —————————————————–
    Kuka kertoisi Sofialle, että se miksi suomalaiset miehet eivät suojelee naisiaan, johtuu ”Valkoisen heteromiehen kriisistä” – ainakin akateemisten femakkojen mukaan.

  7. Korjaus. Tuula Komsin blogi on päivätty 25.3.2015, ja blogin otsikko on sama kuin edellisessä kirjoituksessani/lainauksessani.

  8. Kaikki syyhän on kantasuomalaisessa miehessä. Sotaa ja vainoja paenneet raukat ovat joutuneet oppimaan ja omaksumaan kantasuomalaisilta miehiltä vastenmielisiä tapoja. Onhan kantasuomalainen mies heti apinasta seuraava muutamaa parempaa yksilöä lukuunottamatta ja nuo paremmat yksilöt joutuvat kantamaan meidän muiden puolesta valtavan suuren häpeän taakan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *