Puolueet ja maahanmuutto – kepeästi

Kirjoitin taannoin lyhyitä puolueprofiileja siitä miten kunkin eduskuntapuolueen maailmassa pärjää. Kuunneltuani maahanmuuttokeskustelua talouspolitiikasta taannoin, totesin että saman pöhkön tempun voi toteuttaa myös maahanmuuttolinjauksista. Kuten viimeksikin, ottakaa tämä yhtä vakavasti kuin homeopatia. Tasapuolisuuden vuoksi satunnaisessa järjestyksessä.

  • Keskusta: Olet tervetullut kunhan me saamme järjestää vastaanottokeskukset
  • Vasemmisto: Olet tervetullut kunhan olet rikollinen
  • RKP: Olet tervetullut kunhan opit ruotsia
  • Siniset: Olet tervetullut kunhan meillä on maahanmuuttolinjaus
  • PS: Olet tervetullut kunhan et tule naapurikylää kauempaa
  • SDP: Olet tervetullut kunhan et mene töihin
  • Kokoomus: Olet tervetullut kunhan menet töihin
  • Vihreät: Olet tervetullut kunhan menet yliopistoon
  • KD: Olet tervetullut tai siis et ole, se on kielletty

Bonuskierros: eduskunnan ulkopuolisia

Sain viimeksi kommentin että ei pidä muita puolueita unohtaa. Otetaanpa siis pari eduskunnan ulkopuolista mukaan.

  • Kansalaispuolue: Tervetulotoivotuksesi on viety käräjille
  • Piraatit: Sinulla on vapaus kokea itsesi tervetulleeksi
  • SKP: Komiteamme ohjeistaa sinua olemaan tervetullut

10 vastausta artikkeliin “Puolueet ja maahanmuutto – kepeästi”

  1. Puolue tai puolue, Tampereen Joukkoliikenteen bussikuskeista on n. 50 % maahanmuuttajia ja siivoojista jopa 110 %. Eikö suomalainen osaa ajaa bussia tai tarttua paskapytyn harjaan ?

    1. Jaaha, onko näin ?

      Linkität varmasti väitteitäsi tukevaa faktatietoa ?

  2. Heikki, mielestäni tämä on kysymys jota kannattaisi kysyä niiltä suomalaisilta jotka ovat moisissa hommissa, että miksi heidän osuus vähenee.

    Hyvin usein kyse on vain rahasta. Yritykset saavat mukavasti lisää tulosta palkkaamalla tahoja joiden työllistämisestä saa lisäbonusta ja joille paperisodan hoitaa julkishallinto valmiiksi. Eipä sekään haittaa että näissä työpaikoissa on helpompi laiminlyödä erinäisiä velvollisuuksia työntekijöitä kohtaan jäämättä kiinni. Kivempi ottaa semmoinen työntekijä joka ei edes osaa valittaa.

    1. Sopimusten piirissä – kyllä.

      Aktiivisen edunvalvonnan – ei oikeastaan.

      Lähipiirissä on aika paljon mamuja joista osa on liittojen jäseniä. Liitot lähinnä sietävät heitä jäseninä, mutta mitään apua ei anneta eikä kysymyksiin vastata. Liitot ovat kuitenkin SDP:n alajärjestöjä ja SDP vihaa työperäistä maahanmuuttoa. Se heijastuu tähän.

  3. RKP: Olet tervetullut liittymään finnejä etnisin perustein syrjivään seuraamme, olettehan tekin lähtöisin keltaihoisia finnejä suuremmasta kansasta ja kulttuurista, johon samaistutte ja jonka etuja ajatte tulevat sadat vuodet, niin kuin me itsekin olemme tehneet.
    Teitä ja meitä yhteisessä finnejä etnisesti syrjivässä tulevaisuudessa tulevat tukemaan eri puolueiden kärkipoliitikot, joihin me svekomaanit olemme luoneet kestävät ja pitkäaikaiset suhteet. Esimerkiksi pitkäaikainen pääministeri Paavo Lipponen ja pitkäaikainen presidentti Tarja Halonen ovat olleet finnien syrjäyttämisessä innolla mukana, eikä Demokraattisten lakimiestenkään, DEMLAn, antamaa tukea ole syytä unohtaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *