Ylläpidon tiedote: katkos su 24.6.

Huomenna 24.6. iltapäivällä on tarkoitus hetkeksi aikaa pistää lappu luukulle ja koittaa etsiä pari vikaa.

  • Teema-alustan päivitys
  • Ongelma joka estää profiilin muutokset
  • Kommentointijärjestelmän päivityksen kokeilut

Tämän myötä tulee jossain kohtaa arviolta 15-30 minuuttia jonka ajan sivulla on vain ilmoitus huoltokatkosta.

22 vastausta artikkeliin “Ylläpidon tiedote: katkos su 24.6.”

  1. Tsekatkaa myös se miksi naama muuttuu näytössä. En päässyt kirjautumaan tänne enää face tunnuksilla. Ok. Kiitos

  2. Jeps, tutkailen tuota somekirjautumisen ohjelmaa myös. Se on kyllä ajan tasalla teknisesti mutta siitä on tarjolla myös ihan erilainen versio. Sitä ei saa ostetuksi huomenna mutta jos osoittautuu että se on oikea tie, sitten varmaan viikon sisään mennään siihen.

  3. Juuri noin se pitää tehdä edellispäivänä ilmoitus ei tarvitse kenenkään ihmetellä kun ei linja aukene . terv tepivaari

  4. Ihan minuutilleen tätä en osaa sanoa aikaa kun ei ole ihan yksin minusta kiinni – käytän apuvoimia myös.

    Mutta jos arvata pitää, sanoisin että noin klo 15.

  5. Noniin, huoltokatkos on ohi. Tässä raporttia:

    – Erinäisiä päivityksiä tehty
    – Uusi kommenttijärjestelmä toimii vihdoin, eli nyt voi kommentoida myös sometileillä – joskin kuten aina, ensimmäinen uuden käyttäjän kommentti käy moderaattorin kautta
    – Profiilin muokkauksessa on edelleen vika mutta se on paikallistettu ja laitettu tästä tiketti ko. ohjelman tekijälle

  6. Ja vielä jatkona, tutkimme vielä facebook-loginin ongelmaa. Sitä minun on vaikea testata yksin ilman facebook-tunnaria mutta sain rekryttyä apuvoimia. Vaikuttaa siltä että tietoturvaohjelma on vähän turhan mustasukkainen, mutta koitetaan kouluttaa se sisäsiistiksi.

  7. No nyt meni kommentointi vaikeaksi ellei peräti mahdottomaksi.

  8. Miten tämä nyt oikein menee, kun kestää todella pitkään. Aina kysyy sähköpostiosoitetta ja nimeä. Tepikö hyväksyy minun kommenttejani, ainakin sanoo niin. Minä taas en pääse kirjautumaan, ei edes kysy salasanaa. Kannattikohan ehjää korjata?

  9. noh, jumpatkaa kuntoon kun saatte, olempahan ainakin mörkön näköinen ,,, kostaja

  10. Pentti, kommentoit vieraana tässä kohtaa – et kirjautuneena. Eli tämä uusi kommentointijärjestelmähän sallii sen. Mutta kun olet aina uutena vieraskommentoijana, se pitää aina moderoida.

    Jos kirjaudut sisään etusivun kautta ja vasta sitten kommentoit, se menee sinun ns. normaalille tilille ja kommentit tulevat suoraan.

  11. Alkaahan se lopultakin selvitä, kun riittävästi kiroilee kaikki muut ja itsensä. Mobiilissa ei ole kirjautuminen etusivulla, vaan kaikkien uudempien kommenttien ja blogien jälkeen, on varmaan aina ollut. Ei vaan koskaan ole ollut tarvetta ajautua sinne asti, kun kirjautumaan on päässyt, jos on yrittänyt kirjoittaa jotain kommenttia. Nykysysteemissä ei ole näin, eikä tullut edes mieleeni lähteä etsimään jonkun älynväläystä.

    Kerran kysyinkin, miksi ei etusivulta sitä löydy. Uloskirjautuminen tapahtuu suoraan profiilikuvakkeen kautta.

    Aukesihan sekin umpisolmu lopulta.

  12. Tunnustan että olen niin huono mobiiliselaaja, kun tuo oma käsivamma tekee mobiililaitteen käytöstä kivuliasta. Käytin tätä ns. oletusmallia. Seuraavan huoltokatkon aikaan voisin tutkia optiota siirtää kirjautuminen saataville myös esim. valikkoon että sen saa ylempää.

    Näin sitä oppii.

    1. Kyuu, omien blogikirjoitusten selaamiseen voisi myös olla helpompi konsti, ehkä peräti nappula Omat bloggaukset. Miksipä ei myös itse kirjoitetut kommentit.

      Ulkopuolisille voisi olla mahdollista antaa linkki vaikkapa kaikkiin ”Juhani Putkisen” blogikirjoituksiin. Nyt on mahdollista, jos löytää, antaa linkki vuoden 2018 blogikirjoituksiin.

      Esimerkiksi haluaisin antaa omalla kotisivullani linkin omaan blogiini (nyt siellä on linkki vuoden 2018 kirjoituksiini, mutta tämä vuosi loppuu pian).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *