Paikallinen mies tyrmistyi – #punainenliha

(VETELI) Paikallinen mies Markku (nimi muutettu, oikea nimi: Pekka) koki elämänsä järkytyksen tiistaina, kun hän kuuli ettei paikallinen ravintolayritys enää tarjoa lounaslistallaan sananvapautta.

Markku (oik. Pekka) pitää kieltoa käsittämättömänä. Hän muistuttaa, että kotimainen sananvapaus on suorastaan ekoteko, sen kieltäminen puhdasta totalitarismia ja on käsittämätöntä, että ne jotkut toiset tekevät syömisestään elämänsä keskipisteen, toisin kuin hän itse. punainen liha

Niin siis minulle tämä syömisasia tietenkään ei ole erityisen tärkeä. Muutaman tappouhkauksen olen vain tässä päivän mittaan lähettänyt, tosin eräälle toiselle firmalle hiukan epähuomiossa. Muutenkin olen sitä mieltä, että kaikki on mennyt liian pitkälle“, hän arvioi.

Alkup. artikkeli

3 vastausta artikkeliin “Paikallinen mies tyrmistyi – #punainenliha”

  1. Joo-o, on tästä show saatu.

    Hyvähän se on punaista lihaa vähentää ihan terveyssyistä. Mutta kun se korvataan tuontisoijalla, ei siinä ympäristö kiitä tipan tippaa.

  2. Tuontisoijaa ja chileläistä punkkua nauttivat virheet pitävät itseään muita parempina.

    1. Unohdit bambun versot, merilevät sun muut viherrykset, joita rahdataan lentokoneella toiselta puolelta maailmaa ekohysteerikkojen ruoaksi,,,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *