Kepu ja demarit vuotaa

Ylen tuore kannattausmittaus kertoo, että Rinteen hallitus ja sen hallitusohjelma on alkanut jo vuotaa kannatusta persuihin.

Syksyn elonkorjuun jälkeen voi tilanne olla tosi tukala Kepun kannalta.

Näin käy, kun kansan ääntä ei haluta kuunnella.

Kansa osoitti vaaleissa selvästi, että nyt on muutoksen aika, mutta niukimmalla mahdollisimmalla enemmistöllä  demarit eivät välittäneet kansan äänestä.

Presidentti korosti puheessaa uudelle hallitukselle demokratiaa, mutta käytännössä Suomessa demokratia ei toimi. Meillä vallitsee puoluebyrokratia. Mutta se murenee, kun kansalaiset tulevat yhä tietoisimmiksi  politiikan mädännäisyydestä.

21 vastausta artikkeliin “Kepu ja demarit vuotaa”

  1. Kolmen suuren hallituksessa demarit olisivat olleet apupuolue vailla valtaa. Demarit eivät koe freudentalistien sotasaappaitten nuolemista yhtä kiusallisena, koska ovat siihen sadan vuoden aikana tottuneet riikinruotsalaisten demarien kannustamina.

  2. Hyvä enne, Kepulla on sama määrä ministereitä ja sama suunta kannatuksessa kuin menneellä kaudella oli Sinisellä tulevaisuudella 😉

  3. Mittaus on tehty 13.5.- 4.6. , jolloin ainakin hallitusneuvotteluista ei ollut mitään valmista. Mutta pöjiä riittää siellä 19.6 %:n joukossa. Ei- pöjiä on onneksi noin 80 %. Muu Eurooppa on huomannut pöjlien mellastuksen ja suunsoiton ja populistien määrä on romahtanut. Sama seuraa näitä Suomen pöljiäkin.

    1. Populistien määrä on romahtanut? Pitää käyttää kyllä ihan huolella mielikuvitusta jotta tuollaisen tulkinnan saa aikaiseksi.

  4. https://www.talouselama.fi/uutiset/ruotsin-kansankodin-pimea-puoli-on-paha/951d5c3c-047d-345f-967b-13572f72634a

    ”Ei ollutkaan sattuma, että ruotsalainen yhteiskuntateoreetikko Rudolf Kjellen otti kansallissosialismin käsitteen käyttöön jo vuonna 1910. Myös rotuhygienian kehittämisessä Ruotsi kävi Saksan edellä. Näitä oppeja kannattivat myös vasemmistolaiset, ja sosiaalidemokraattista kansankotia haluttiin rakentaa vain puhtaille vaaleiden ja voimakkaiden viikinkien jälkeläisille.

    Ruotsalaiset tiedemiehet pyrkivät todistamaan, että Ruotsi on johtavien kansojen alkukoti ja arjalaisuuden kehto.

    Rotuoppeja tosin pidettiin tieteellisinä muuallakin, ja niitä kannattivat esimerkiksi John Maynard Keynes, Winston Churchill, Herbert Hoover ja monet työväenliikkeen johtohahmot.

    1930-luvun suuri lama tietysti vauhditti tällaista järkeilyjä. Monet uskoivat, että vain jalostettu rotu pystyy nostamaan talouden jaloilleen. Nykyajan äärioikeisto ammentaa samoista vanhoista lähteistä.”

    —————————————

    Freudentalistut ja Pohjoismainen Vastarintaliike ovat toistensa serkut.

    Jos Suomessa aletan toteuttaa etnistä tasa-arvoa suomalaisten ja ruotsalaisten välillä, niin freudentalistit radikalisoituvat.

    Suomalaisuuden Liiton puheenjohtaja Heikki Tala sai osakseen tappouhkauksia ja Vapaan Kielivalinta -kansalaisaloitteeseen nimiä keränneitä ahdisteltiin. Mutta demarit pysyivät freudentalistien rinnalla – korjaan: lakeijoina, aseenkantajina, renkeinä ja piikoina. Tamperelaistenkin demarien, viitasten ja gustafssonien pitäisi punastella häpeästä.

    1. Koska germanismi ja kansallissosialismin aate olivat peräisin Ruotsista, niin myös saksalaiset kansallissosialistit suhtautuivat ”keltaiseen suomalaiseen rotuun” ylenkatseisesti. Suomalaisia pidettiin esiarjalaisina (ymmärtääkseni olivat arjalaistumassa germaanisen verenperinnön lisääntyessä).

      ——————–

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/13877646/kansallissosialismi-on-kotoisin-ruotsista

      ”Kansankoti mielletään ruotsalaiseksi mutta harva tulee ajatelleksi, että myös kansallissosialismi on kotoisin Ruotsista.
      Molempien käsitteiden takana on valtiotieteen professori ja konservatiivinen kansanedustaja Rudolf Kjellen.”

      ————————————–
      Tällaisessa sopassa ovat Lipponen ja muut demarit kyynärpäitään myöden mukana. Mutta koska demarien älykkyysosamäärä on alhainen, niin meno jatkuu.

      1. Parjattu Suomen Sisu on aatteellista aatelia freudentalisteihin nähden, koska Suomen Sisu tunnustaa kaikkien kansallisvaltioiden olemassaolon oikeutuksen ja tuomitsee kansallisvaltioiden uhkana olevan imperialismin. Demareista älykkäimmät lienevät Suomen Sisun jäsenistössä.

  5. Ei uskoisi noin fiksua hammaslääkäriä sortuvan populistien- persujen leiriin. Muistan hänet hyvin Hammaslääkäriliiton kokouksista ja siitä, kun esitin Kuopion veteen lisätyn fluorin sijasta lisättäväksi asperiinia, joka olisi auttanut useamman suomalaisen perussairauksiin. Hän ei siitä kommentistani oikein tykännyt.

    1. Aika monen suomalaisen kohdalla perussairaus estää asperiinin käytön, joten ei sitä kovin järkevää olisi lisätä juomaveteen.

      1. Se oli huumoria eli lääke krapulaan. Mutta Tala ei ollut huumorimiehiä.
        Muuten meillä oli hauskaa hammashoidon ideariihessä. Todellisuudessa fluori tai fluoridi tepsi Kuopion seudulla. Mutta hänen laajempi ehdotuksensa käyttää menetelmää koko Suomessa olisi ylifluorannut veden joillakin alueilla.

  6. Hyvä kun hallituksessa ei ole bisnespuolue kokoomus eikä persut, joiden ainoa aate on maahanmuuttovastaisuus. Annetaan tään hallituksen hallita. Sittenpähän näkee.

    1. Maahanmuuttovastaisuus on muotia joka maassa. Suomi kulkee jälkijunassa, koska haitatkin tulevat viiveellä. Tanskan demarit saivat voittonsa maahanmuuttovastaisuudellaan.

      1. Eemeli on tehnyt oivan valinnan seuratessaan Pirkan blogeja. Täällä onnistuu ajan tasalla oleminen historiaakaan unohtamatta.

        Tanskan demarit vuosi sitten:

        https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/241177-tanskan-demaripuolue-raja-kiinni-turvapaikanhakijoilta-vastaanottokeskukset

        ”Tanskan sosialidemokraattinen puolue ehdottaa turvapaikkajärjestelmän radikaalia muuttamista niin, että turvapaikkaa ei enää voisi hakea saapumalla Tanskan rajalle.

        Sosialidemokraattinen puolue on Tanskan suurin, mutta tällä hetkellä oppositiossa. Jos puolue pääsee valtaan, se haluaa estää jäämisen Tanskaan turvapaikkahakemuksen perusteella. Puolueen suunnitelman mukaan Tanska siirtäisi jatkossa niin sanotut ”spontaanit” turvapaikanhakijat tanskalaisten pyörittämään vastaanottokeskukseen, joka sijaitsisi jossakin kolmannessa maassa – todennäköisimmin pohjoisessa Afrikassa.

        Turvapaikkaa hakevien henkilöiden täytyisi pysyä tässä vastaanottokeskuksessa hakemuksensa käsittelyn ajan, kertoo avauksesta raportoiva Tanskan yleisradioyhtiö DR.”

    2. ”persut, joiden ainoa aate on maahanmuuttovastaisuus”

      Se vain näyttää tuolta, kun muut puolueet ovat täysin pihalla siitä, mikä suuntaus EU-maissa on vallalla.

    1. En tiedä perussuomalaisten tilanteesta Tanskassa. Demarien kuvioita en myöskään tunne. Suomessa demareita tuki korporatiivivaltaa tukeva ay-liike, ehkä myös Tanskassa korporatistit ovat vahvoilla.

    2. Siinä onkin persukammoiselle selittämistä, kun demarit ajavat Tanskassa persujen ohi reippaasti.
      Se ei tietysti yllätä, että Suomen demarit kumartavat rasistista kielipuoluetta, koska ovat sitä aina tehneet ja toisaalta vaalirahanjakajan edessä ollaan nöyriä.

  7. Perus nostaa kannatustaan…
    Mutta mihin ajaa vihreä aate jota tukee presidenttikin?
    Kohta tällä menolla suomessa ei keitetä sellua
    ja työttömyys lisääntyy…

  8. Työssä käyvä ajattelee toimivansa taktisesti ovelasti äänestämällä demareita. Demareitten politiikka on strategisesti ajatellen työllä elävälle vaaraksi, koska se lisää työttömyyttä ja sitä kautta myös veroja ja valtion velkaa. Työttömyyden lisääntyessä myös pienituloisten eläkeläisten määrä lisääntyy.

  9. Kuka hyötyy siitä, että n. 20 prosenttia äänestysikäisistä halutaan Ylen ja Hesarin toimesta työntää syrjään yhteisten asioitten hoidosta ja päätöksenteosta? Samaan aikaan, kun se joukko, joka vaatii muutosta noudatettuun politiikkaan vaan kasvaa Yle ja Hesari lisää volyymiä uutisointiinsa, jossa persuja vähätellään, solvataan, tuomitaan kelvottomaksi, miksi?

    Siksi, että Ylen ja Hesarin viiteryhmänä, joka antaa journalistiset ohjeet on Bilderberg-salaseura ja erikoisesti sen Euroopan päämaja Brysseli ja siellä EU:n komissio. Yle ja Hesari ovat myös sitoutuneen salaseuraan samoin, kuin valtamedia esim. USA:ssa.

    EU.n komission kaikkien jäsenten on oltava bilderber-rokotettuja, niin myös Jutta Urpilainen, jota nyt kaavaillaan komissioon jäseneksi.

    Suomen todellinen pääkonttori, joka ennen Neuvosliiton aikaan oli Moskovassa on nyt Bysselissä. Tämä on fakta, joka selviää kelle vain, joka vaivautuu tarkoin seuraamaan esim. komission toimintaa.

    Suomalaiset bilderbermyyrät ovat ovat maailman inhottavimpia otuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *