Maailmaa johdetaan jo pyramiidin huipulta

”Uusi maailman järjestys”, josta mm. presidentti Sauli Niinistö on puhunut usein, on jo käytännössä toiminnassa. Kansallisvaltioita ei vielä ole ajettu alas muodollisesti, mutta käytännössä Suomi on täysin EU:n ohjauksessa. Muodollinen alasajo tapahtuu sitten, kun on saatu tarpeeksi kova kriisi, esim. uusi pakolaisaalto, kun 50.000 pakolaista tunkee rajojemme yli. Siinä vaiheessa kansa on pehmitetty itsenäisyyden menettämiselle.

Maailmaa johdetaan pyramidin huipulta, jossa on Illuminati, jossa on pienehkö joukko täysin valaistuneita. Illuminatissa yhtyvät entisaikojen Jesuiitat, jotka jo suunittelivat maailman valloitusta, Vapaamuurarit ja Bilderbeg-salaseura. He palvelevat Luciferia, antikristusta , saatanaa.

Mutta pelastus on luvassa. Kristus tulee uudelleen. Niin lupaa Johannes Raamatun Ilmestyskirjassa. Sen mukaan ilmestyy maailmaan peto ja nyt se tiedetään, että se peto on Illuminati.

Keitä sitten ovat valvovan silmän takana? Siellä on maailman rikkaimmat pankkiirit ja suurten monikansallisten yritysten omistajat Nimistä voisi mainita Rotchildien pankkiirisuku, joka on maailman rikkain pankkiirisuku ja jonka omaisuus on n. 500 miljardia dollaria.

Tämä sama kolmio esiintyy myös USA:n yhden dollarin setelissä.

 

 

 

12 vastausta artikkeliin “Maailmaa johdetaan jo pyramiidin huipulta”

 1. Siinä hallinnassa on iha yksi piäni mutta.
  Muuten voisi onnistua mutta ihminen.

  Ihminen on ”sössinyt” jo tähän mennessä aikas paljon.
  Mikä muka muuttaisi tilanteen ??

 2. Niin kokoomusko niitä tulijoita haluaa lisää ja silläkin murretaan työntekijän selkää?
  Isäni oli nuorena kovia kokenut ja sai aikanaan perustettua omavaraistalouden ollen lähes riippumaton ulkoisista tekijöistä.

 3. ”Occamin partaveitsestä voidaan puhua yksinkertaisuusperiaatteena, jonka mukaan ei tule olettaa enempää kuin on tarpeen. Laajemman yksinkertaisuusperiaatteen mukaan yksinkertaisin selitys on todennäköisimmin paras selitys. Esimerkiksi metsässä karrelle palanut yksittäinen puu saattaa olla seurausta maahan laskeutuneesta lentävästä lautasesta tai sitten vaikkapa salaman iskusta. Occamin partaveitsen mukaan salamanisku on parempi selitys, koska se vaatii vähemmän oletuksia. Muinoin merikarttojen tutkimattomille alueille sijoitettiin mielikuvitushirviöitä, joiden uskottiin siellä vaanivan ihmisiä. Occamin partaveistä käytetään myös eliminoitaessa tämän kaltaisia oletuksia.”

  Suora lainaus Wikipediasta. Todella hyvin selittävä ja selventävä juttu.

 4. ¨Toinen hyvä tietolähde : https://hikipedia.info/wiki/Illuminati

  Asiantuntijat kuitenkin uskovat, että Illuminati on sekaantunut lähes kaikkeen, mukaan lukien kirkkoon[8], eläimiin[9], NATOon[10] ja Wikipediaan[5]. Hikipedia on kuitenkin vielä vapaan tiedon turvasatama, jossa ei tarvitse pelätä, että Illuminati vakoilisi tietoliikennettäsi tai kontrolloisi tekemisiäsi millään tavalla![11]

 5. Eikö sekään vakuuta teitä hyväuskoisia, että Suomi on jo lähes täysin EU:n ohjauksessa. Jopa sotekin olisi vaatinut EU:n notifikaation, mutta kun se kaatui asia raukesi.
  Illuminati on vain tyytyväine niin kauan, kun hyväuskoisia on, koska he voivat silloin toteuttaa suunnitelmiaan kaikessa rauhassa pienten askelten taktiikalla, kuten tähänkin asti. Kansalaiset eivät edes tiedä, kuinka paljon itsenäistä päätösvaltaa on jo siirtynyt Brysseliin. Valtamedia vaikenee ja jos kirjoittaa jotain EU:sta, niin se on vain huuhaata. Syy on se ,e ttä Hesari ja Yle ovat sitoutuneet vaikenemaan kaikista kansalaisia ärsyttävästä kirjoittelusta.

 6. Mistähän tästä hallintasysteemistä saisi oikeaa tietoa??
  Kun mä oon koittanu ettiä ja tyhjää.
  Semmone tieto että ”se” yrittää saada kaiken hallintaansa mutta epäonnistuu siinä. Miksi??
  Koska ihminen.
  Ajatellaan vaikka jos kaikkivaltias Jumala ei ole onnistunut saamaan ihmisiä hallintaansa niin ei siinä onnistu kukaan muukaan.

 7. Se, että Suomi on EU:n ohjauksessa, ei ole salaliitto. Se on varsin julkinen liitto jonka taustat, syyt, seuraukset ja PR-osasto ovat täysin julkisia kenelle vaan joka jaksaa tutustua. Jopa EU:n surkea päätöksenteko kaikkine ongelmineen on julkista tietoa kun vähän kaivaa.

  Harva vaan jaksaa.

 8. Pakko nyt kyllä kirjoittaa. Olen lueskellut teidän monien guru-ukkojen kirjoituksia kohta vuoden päivät. Ja totta tosiaan, toinen toistaan hullunkurisempia tekstejä täällä Pirkan blogeissa on. On sotahulluja, on kommunisteja, on perussuomalaista ja niiden vastustajaa. Eräällä vaikuttaa olevan aika vakavia pakkomielteitä suomenruotsalaisia kohtaan. Aina yhtä hauskaa. Mutta kyllähän nämä illuminatijutut vievät herkullisuudessaan kielen mennessään. Tapelkaa pojat, saatte tupakkaa. Ja joku saa naurut.

 9. Tämä EI OLE leikin asia! Kaikkien pitäisi tosiaan avata silmänsä tälle asialle!

  Ilmestyskirjassa kuvaillaan petoa. Siis kuvailtiin jo todella kauan aikaa sitten. Jumala tietää KAIKEN. JOKAISEN ASIAN, muistakaa, JO-KAI-SEN. Mutta niin tietää myös saatana! Ihan sama mitä te ateistit ym. väitätte. Tämä on totta!

  Illuminati on Ilmestyskirjassa kuvailtu PETO. Ja he totta tosiaan on itse saatanan takana. He PALVOVAT vihollista! Maailma tulee ropsahtamaan silmiemme edessä!

  ”Ja entäs sitten?” kysyvät jotkut. No mieti herranen aika! Illuminati vaikuttaa KAIKKEEN ja ihan missä vain. Ihan MISSÄ VAIN, koska se on itse SAATANA sen takana. Avatkaa oikeasti silmänne.

  Nuoret onneksi suhtautuvat hyvin tähän asiaan. Mutta ei näitä vanhoja ”perisuomalaisia” rasisteja ym. EIHÄN TÄSSÄ MITTÄÄN, VAI EI? Te vanhukset välinpitämättömyyttänne vain pelaatte luonnot! Jätätte ne meidän tulevien ihmisten, KRIITTISTEN IHMISTEN, ajateltaviksi.

  VÄLINPITÄMÄTTÖMYYDELLÄNNE ajatte meidät ongelmiin! Jos teitä ei kiinnosta, älkää puhuko asiasta! Älkää kommentoiko! Jos teitä kiinnostaa, mitä tekisitte. RUPEAISITTE KAPINOIMAAN! Omaan järkeen täytyy luottaa. Normaali järki sanoo, että tästä on tultava loppu!

  Valitettavasti näitä saatanaa palvovia ihmisiä ihminen itse EI VOI SAADA kuriin. Mutta arvatkaa, kukapas voi! Kaikkivaltias, luoja luotujen, herra, Jumala. JEESUS KRISTUS, joka tulee! Tämä seitsemänpäinen lohikäärme (Saatana) vie kansakunnat tuhon partaalle! Varoitin SINUA!

  Jeesus tulee valkoisella hevosella, hakee omansa pois tuhon keskeltä, arvatkaa mitä teille muille käy. No, ei mitenkään ”jippii, nyt ne idiootit Kristityt lähtivät”
  Te näette nälkää, on kyymä-kuuma, etsitte kuolemaa, mutta kuolema pakenee teitä! No mitäs sitten se ”Illuminati” liittyy tähän? Peto, Illuminati, 666, ym.

  Jos otat merkin käteesi tai otsaasi, on sinut merkitty karitsan vihalla! Ja tämä TULEE TAPAHTUMAAN! Turha väittää totuutta vastaan! Ihan sama mitä kukaan väittää Raamattua vastaan, on se valetta. Ilmestyskirjahan on Raamatussa.

  Lue Ilmestyskirja, saat käsityksen.

  Ja muista, mitä luit. Olen se yksi, joka varoitti sinua. Ja niin tulet huomaamaan kaiken! Aikaa on vielä! Toivottavasti saataisiin herätys! 🙂

 10. Se oli mielenkiintoinen kommentti melko vanhaan juttuun jonka juuri päästin moderoinnista. Eipä siinä menty henkilöön, joten olkoon tervetullut mielipiteiden joukkoon kummaan.

Kommentoi