Silmukka kiristyy – toisinajattelijat halutaan vaientaa

EU:n parlamenttivaalit ovat 26.5 2019 siis vain runsas kuukausi Suomen eduskuntavaaleista. Toisinajattelijat eli ns.populistipuolueet ovat kovassa nousussa Euroopassa. Se on saanut valtaeliitiin lähes paniikkiin, joka ilmenee mm. valepuheen kriminalisoimisessa ja nettipoliisien ilmestymisenä valvomaan nettikirjoittelua.

Nyt on Ranskan presidentti Macron  saanut tahtonsa läpi parlamentissa kieltää mielenosoitukset Pariisissa tietyillä alueilla esim. keskustassa. Siitä on lyhyt matka kieltää mielenosoitukset kokonaan. Pariisin keltaliivit ovat olleet sitkeitä sissejä, sillä mielenosoitukset Macronin politiikaa vastaan on jatkunut jo useita viikkoja. Macron on se, joka innokkaimmin on ajamassa liittovaltion muodostamista.

EU:n johdolla on käynnistetty mittava aivopesukampanja, jolla pyritään saamaan kansat hysteeriksi ilmaston tilasta. Suomessakin se kampanja näkyy ja kuuluu joka päivä ja monta kertaa päivässä esim. Ylen uutisissa. Jopa alakoululapset on vedetty mukaan, joka on jo törkeyden huippu.

Kun EU-maiden kansalaiset on saatu riittävän kriisitietoisiksi, niin on helppo tarjota lääkkeeksi liittovaltiota, joka ratkaisee kaikki ongelmat.

Mutta niin kauan, kun on tämä netti nettipoliiseinkin, niin niin kauan on mahdollista levittää totuudenmukaista tietoa. Mutta sekin on vaarassa, kun nyt jo EU vaatii esim. FB:tä sulkemaan vihapuhetta sisältävät sivut ja tilit. Useita suomalaisiakin tilejä on suljettu.

Kuka määrittelee, mitä on vihapuhe? Jos sen tekee EU, niin kaikki m itä kirjoitetaan on vihapuhetta.

EU:ta on helppo syyttää siitä ja tästä, mutta on syytä muistaa, että on melko paljon suomalaisia poliitikkoja, jotka ovat innolla mukana toteuttamassa EU:n päätöksiä. Erikoisesti heitä on Kokoomuksessa, Kepussa ja Demareissa.

12 vastausta artikkeliin “Silmukka kiristyy – toisinajattelijat halutaan vaientaa”

  1. Ei Suomen valtamedia sellaisia kysele. Syy, voi tulla hankalia vastauksia, joita ei haluta kansan kuulevan. Valtamedia on tärkeä osa suunnitelmaa liittovaltiosta.

 1. Mainittakoon, että Euroopan ns. populistipuolueiden suosio huolettaa myös Bilderberg-salaseuraa, kun asia oli agendalla viime konferenssissa.
  Euroopan liittovaltio on salaseuran kärkihanke ja ensimmäinen välitavoite matkalla ”uuteen maailmanjärjestykseen”. Siksi se huolettaa.

 2. Väiski se vaan uskoo persujen kalifaattiin, joka on vaarallinen manipuloija niin Suomessa kuin Euroopassa. Bildenbergin jäsenet sentään avittavat maiden työllisyyttä ja taloutta ja Euroopan hyvinvointia.

  1. Kalifaatti on ylikansallinen valtakeskittymä, joka alistaa lakiensa alle kalifaatin alueella olevat valtiot ja kansakunnat lakeineen ja hallituselimineen.

   Nyky-Karjalanen ei pärjäisi älykkyystesteissä, koska ei pysty tunnistamaan muotoja eikä löydä yhtäläisyyksiä.

   Komission hallitsemalla eeuulla ja kalifaateilla yhtäläisyyksiä löytyy ihan tarpeeksi.

   1. Me älyä omaavat perussuomalaiset emme halua kalifaatin tapaista rakennetta edes Suomeen. Emme halua tänne kymmenittäin erilaisia kansallisia ryhmiä, jotka pitäisi alistaa yhteisen lakimme alle. Ymmärrämme siitä seuraavan kapinoita ja jatkuvaa rähinöintiä.

 3. Olen joskus erehtynyt luulemaan, että Karjalainen on viksu mies, mutta nyt olen joutunut pettymään. Onko aivopesu tehonnut vai onko vaikeaa myöntää olevansa väärässä joukossa?

 4. Näkeehän sen jo sokea Reettakin ja ymmärtää Erkkikin, mihin maailmaa ollaan viemässä. Jos eivät vahvat signaalit tehoa, niin on syytä tarkistaa näkö ja kuulo. Illuminati, joka koostuu maailman rikkaimmista pankkiirisuvuista rulettaa jo maailmaa. Heillä on maailman rahavalta ja he vaativat nyt myös maailman poliittisen ja sotilaallisen vallan itselleen. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Onnetonta on se, että Illuminatilla on myös suomalaisia juoksupoikia ja pelinappuloita esim. presidentti S. Niinistö, EU-komission varapuheenjohtaja J: Katainen, ex ministerit J.Urpilainen ja E. Heinäluoma jne.

 5. Jorma Ollila – Nokian hengen tuhoaja


  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005860985.html

  Nokiapomo Risto Siilasmaan kirja antaa karun kuvan legendaarisesta Jorma Ollilasta.

  Nokian entisestä hallituksen puheenjohtajasta Jorma Ollilasta syntyy karu kuva hänen seuraajansa Risto Siilasmaan kirjassa. Ollila kiukuttelee ja raivoaa niin, että alaiset eivät uskalla esittää hänelle ikäviä tosiasioita. Yhtiön hallitustakin hän pitää rautaisessa kurissa.
  *
  – Virus oli levinnyt koko yhtiöön ja saastuttanut sen toimintakulttuurin. Aiempi menestyksemme peitti taudin ja epäonnistumisen pelko ruokki sitä; se pimitti huonot uutiset ja tukahdutti halun kantaa vastuuta.

 6. Apunen Veli Matti

  SYNTYNYT 1960, ASUINPAIKKA PIRKANMAA
  UUSIMMAT TIEDOT
  Sija 2017: 12320
  Ansiotulo 2017: 201 415 €
  Pääomatulo 2017: 350 €
  Veroprosentti 2017: 48 %
  Ansio- ja pääomatulot 2017: 201 765 € 8 ×
  Verokoneessa tuloja yhteensä: 2 611 247 €

  *
  Blogin avauksesta:

  ”Salaseuran tavoitteena on ”uusi maailmanjärjestys” (NWO), jossa valtaa käyttää yksi yhteinen hallitus, joka on muodostettu rikkaiden ehdoilla. Demokratia on vanhentunut päätöksentekojärjestelmä, siksi he joilla on rahat haluavat ottaa päätösvallan itselleen ja täysin epädemokraattisesti.”

  Madventures-tähti Riku Rantala tuntuu olevat samoilla linjoilla blogin avaajan kanssa:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000805017.html
  9.9.2014

  Matti Apunen tekee juuri sitä työtä, mistä hän saa rikkailta palkkaa eli sumuttaa meitä keskustelemaan ihan eri asioista kuin mistä on oikeasti kysymys, Riku Rantalakommentoi Ilta-Sanomille.

  Madventures-ohjelmasta tunnettu Riku Rantala sanoo viittaavansa esimerkiksi Helsingin Sanomien tämänpäiväiseen uutiseen, jonka mukaan pääomarahastojen omistamat yhtiöt eivät juuri maksa yhteisöveroja. Lehden mukaan verosuunnittelu alensi Helsingin kaupungin verotuloja viidessä vuodessa yli 30 miljoonaa euroa.

  – Härskit, epäisänmaalliset, ulkomaille veroparatiisiin viedyt voitot jättävät saamatta kymmenien miljoonien veroeurot pelkästään Helsingiltä. Siitä Matti Apunen vaikenee mielellään. Niilläkin rahoilla olisi lastensairaalan osuus katettu aika nopeasti. Matti Apunen ei halua, että tähän puututaan, koska Matti Apunen ajaa heidän etuaan. Se kannattaa muistaa.

Kommentoi