Vakaa strateginen järjestys – mitä se on?

Ensinnäkin se oli esityslistan ensimmänen aihe Bilderberg-salaseuran konferenssissa Sveitsissä, joka päättyi eilen.

Strateginen järjestys saavutetaan vain siten, että kaikki toisinajattelijat vainnetaan. Miten se vaientaminen voi tapahtua? Se voi tapahtua vain sensuurin avulla, joka tarkoittaa , että kaikki mitä somessa aiotaan julkaista millä vaan alustalla ensin sensuroidaan ”jossain”.

Totaliraalisissa valtioissa on kokemusta siitä, miten toisinajattelijat on vaiennettu. Esim. Pohj. Koreassa ei poikkipuolisia ääniä saa kaivamallakaan esiin.

Stalinin Neuvostoliitossa ei kukaan uskaltanut avata suutaan edes hammaslääkärissä.

Miksi sitten jotkut haluavat tukkia muiden suut. Siksi, että suuret yhteiskunnalliset muutokset vaativat sen.

Jos pahin skenaario toteutuu, on edessä ankeat ajat.

Kirjoittakaa siis ihmiset nyt tuntojanne. Aika voi olla lähelläkin, kun ei kirjoiteta tai ainakaan julkaista yhtään poikkipuolista sanaa virallisesta totuudesta.

2 Replies to “Vakaa strateginen järjestys – mitä se on?”

  1. Sensuuri ei voi toimia. Ja se on hyvin tehoton tapa tätä toteuttaa. Jos todella olisi salaseura joka todella haluaisi vaikuttaa yhteiskunnalliseen ilmapiirin – ja korostan etten näihin usko hetkeäkään – niin heillä olisi paljon, paljon parempia ja tehokkaampia keinoja siihen.

    Jos todellakin olisi fiksu ja rikas salaseura, eivät he käyttäisi surkeimpia mahdollisia metodeja. Tuskin olisivat niin rikkaaksi ja mahtavaksi nousseet jos olisivat täysiä idiootteja.

Kommentoi