Kahta en vaihda, toinen on politiikka ja toinen on……….

Moni näille sivustoille kirjoittava toivoisi blogin olevan muutakin kuin jatkuvaa poliittista kissanhännän vetämistä ja varsin hyvin pystyy kunkin blogistin kohdalla sanomaan, minkä värisessä manttelissa kukin juoksuhautaansa puolustaa.

Mutta kukin kirjoittaa siitä aihepiiristä, mikä hänen viisarinsa saa värähtämään ja joka pistää kynän laulamaan sulo säveliä.  Toisien mielestä omat sulosävelet voivat olla Peltoniemen Hintriikan surumarssia, mutta entäs sitten, sehän on rikkaus, kun ”köyhät” ( HENKISESTI RIKKAAT ) sanan säilällä parantelevat maailmaa.

Itse pitäydyn politiikan kymmenottelijana ja kun olen sitä seurannut ainakin 50 vuotta, niin jonkilainen perspektiivi ja ”punainen” lanka ( ei viiva ) saattaa niistä tarkkanäköinen lukija löytää, tai sitten ei..

Kiitokseni lähtee ylläpitäjälle/ylläpitäjille, olette antaneet osaltanne meille mahdollisuuden käyttää rikasta suomen kieltä sivullanne ja antaneet sananvapaudelle siivet ilman pilkun nu…..sta.

 

3 Replies to “Kahta en vaihda, toinen on politiikka ja toinen on……….”

  1. Kuumaa säätää ennustelevat juhannukseksi, mutta luulempa, että kuuman kesän jälkeen tulee sitäkin kuumempi politiikan syksy, jota alakerran sarvipääkin kateudesta ”vihreänä” seuraa.
    Puukko-hippaa leikkivät, jossa hipasuja ei lasketa.

  2. Kyllä itseänikin korpesi aikaisemmin tämä persujen pitäminen punaniskojen ja rehupunttien sekä luku,-ja kirjoitustaidottomien kannatusyhdistyksenä, mutta nykyään se naurattaa ja olenkin koettanut ottaa satiirisen otteen vakavampiinkin asioihin, loukkaamatta kuitenkaan ketään henkilökohtaisella tasolla.

Kommentoi