”Tuhlaajapojalle” ei vasikkaa teurastettu.

Kun kepu koki viime eduskuntavaaleissa veretseisauttavan vaalitappion, niin yksi putoajista oli Kimmo Tiilikainen joka oli neljännen kauden kansanedustaja ja ympäristöministeri Sipilän hallituksessa.

Hän oli ehdolla Helsingissä ja kuviteltiin, että hän nyt ainakin kepulle tuo yhden kansanedustajanpaikan pääkaupungista, mutta nöyryytys oli suuri kepulle ja etenkin Tiilikaiselle itselleen, kun jäi rannalle ruikuttamaan, joten se siitä kepu-cityläisyyden maihinnoususta ruuhkasuomeen.

Tosin, kyllä kepu palkitsi pudonneen Tiilikaisen puolueelle tekemästään työstä, nostamalla hänet nykyisen hallituksen kepuministereiden valtiosihteeriksi.

Mutta ei auttanut Tiilikaista tittelit eikä prenikat rintapielessä, kun hän koki varsinaisen nöyryytyksen, kun pienen kotipaikkansa Ruokolahden kunnanjohtajuutta hakiessaan ei tullut valituksi.

Valituksi tuli nainen Imatralta ( Anu Sepponen )

Ruokolahdella taidettiin nyt ottaa kunnanjohtajaksi pätevä sopivan sijasta ja siellä ei kuvia kumarrettu.

 

 

14 Replies to “”Tuhlaajapojalle” ei vasikkaa teurastettu.”

 1. Jussi Niinistölle kävi samoin kuin Tiilikaisellekkin, että ministeriys ei pelastanut putoamiselta eduskunnasta, mutta Jussille lammas teurastettiin Kannuksessa, kun hänet kunnanjohtajaksi valittiin ( Jussin suku lähtöisin E-Pohjanmaalta )
  Sinisten kaikki viisi ministeriä Sipilän hallituksesta putosivat sopeutumiseläkkeelle ja koko puolue taitaa olla nykyään vain hukkuvan ääni korvessa.
  Kepu näyttää tekevän kuolemaa, mutta perussuomalaiset tervehtyivät, kun hillonsyöjät söivät itsensä koomaan.

  1. Sinisten ministerit ja puhemies olivat erinomaista porukkaa, jotka pyyhkivät perseensä hallan puremille persuille.

   – Jari Lindström – erinomainen ja ahkera taustansa huomioon ottamalla
   – Marja Lohela puhemiehenä yksi Suomen parhaista
   – Jussi Niinistö erinomainen puolustusministeri
   – Soinikaan ei mitenkään huonosti hommiaan hoitanut

   … mutta yhdestäkään nykyperusta ei näiden luottamuksen arvoista löydy, eikä sellaista hallitusta edes Suomeen synny !

   1. Jos heillä on sinun luottamuksesi Heikki, niin yli 500000 kannattajan ja äänestäjän luottamuksen he menettivät.
    Sinun mielipiteen omaavilla ei ole enään sijaa majatalossa ( PS ) ja on turha tulla kolkuttelemaan ovea, jos arvona on, ” kotimaan puolustaminen on taantumuksellista”., saavat pysyä omassa kuplassaan.

   2. Kummasti näyttää aika kultaavan muistot. Kun Soini oli vielä perussuomalaisten puheenjohtaja, niin kyllä arvon blogisti silloin antoi huutia Soinille.

    Näköjään Soinista tuli kunniakansalainen siinä vaiheessa, kun hän lähti kokoomuksen ja kepun kelkkaan harrastamaan ”pelin politiikkaa” ja hajoitii puolueensa, kun koki nöyryyttävän tappion kesän 2017 puoluekokouksessa.

    1. Heikki myy vaikka sielunsa pirulle, jos se pystyisi perussuomalaisten nousun estämään, mutta ei auta lusiveeruskaan Heikkiä tervehtymään fobiastaan.

   3. Heikki, siitä sota-jussista nyt en menisi noinkaan sanomaan. Toisaalta, hänen aikanaan Maliin lähti suomalaisia koulutustehtäviin ja kaiketi sotilaiden koulutus olikin tehokasta; kaappasivathan siellä sotilaat poliitikoille kuuluvan hallintovallan.

    1. Soini valitutti Hanna Mäntylän korkeeseen EU-virkaan, mutta kun havaisivat siellä hänen osaamistasonsa, niin maitojunalla kotiin.

Kommentoi