Viherhumpalla ja sirkushuveilla ei suomea pelasteta, tarvitaan PerusS.

Minä kun en kovin usein peräpeiliin vilkuile, niin nytkin katson jo tuonne noin kolmen vuoden päähän poliittista tähtitaivasta.

Skenaarioita riittää.

1) Jos demarit voittavat seuraavatkin eduskuntavaalit, ollen suurimpana puolueena hallituksen kokoaja ja sitäkautta pääministeri puolue.  Herra siunaa, tämä nykyinen koalitio jatkaa, huolimatta kepun seuraavastakin veretseisauttavasta vaalitappiosta.  PS, KOK, KRIST, HARKIMO oppositio.  Joten samalla viherhumpalla jatketaan ja nykyisestä hallitusohjelmasta pilkkuakaan muuttamatta, olipa korona tai ei tai jokin muu ”luonnonkatastrofi”.

2)    Entäs jo kokoomus on ykkönen, niin Herra siunaa, Ei tarvitse olla mikään ”sammakkoprofessori”, kun tietää. että Orpon märkä päiväuni toteutuu ja kokoomus pääsee vuorostaan demareiden ja vihreiden ja ruattalaisten kanssa tanssimaan viherhumppaa.  PS, KEPU, VASS, RKP, KTIST, HARKIMO  oppositio

3)  Joten, ainoastaan perussuomalaisten reilu vaalivoitto ( 30% ) pystyisi tämän vihermyrkyn lopettamaan ja uskon kuitenkin kokoomuksenkin istuvan mieluimmin hallituksessa kuin oppositiossa ruikuttamassa kuten nytkin nähdään.  Kepu nyt tulee mukaan kiljumalla ja kristillisille on pelastus perussuomalaisten ykkössija, kuten Harkimollekkin.  Sosialistipuolueet oppositioon johon rkp kuuluu.

Kallistun vaihtoehto 3.seen ,-   sen myötä vihersosialismi on peruttu.

 

 

 

12 Replies to “Viherhumpalla ja sirkushuveilla ei suomea pelasteta, tarvitaan PerusS.”

  1. Kiitos Eemeli loistavasta ja perustavaa laatua olevasta kaneetistasi, josta politiikan tutkijatkin olisivat ”vihreinä” kateudesta.

 1. Minun arvaukseni on, kun olen muiden puolueiden ”isänmaallisuuteen” perehtynyt, niin perussuomalaiset, vaikka kaikella todennäköisyydellä onkin suurin ryhmittymä seuraavien eduskuntavaalien jälkeen, niin kyllä nämä hurskaat, joiden malja on ylitse vuotavainen, siirtää perussuomalaiset hakemaan istumapaikkansa eduskuntatalon pommisuojasta.
  Sieltä käsin perussuomalaiset eivät uhkaa nykyistä yhden totuuden politiikkaa, jossa kansalaiset kulkevat ”suut teipattuina” ja jos joku erehtyy tätä vihersosialistista ”kansanrintamaa” kritisoimaan, niin hänet lähetetään pohjois- korean suolakaivoksille uudelleen koulutettavaksi.
  Arvin tuutti vaikenee toistaiseksi ja toivottelee blogisteille hyvää keskikesän juhlaa.

 2. Olipa eilen ahdistavaa kuulla parivaljakko mumisijamurmeli Halla-ahoa, jonka puheesta ei ota erkkikään selvää ja katkeruutta uhkuva Purra. Naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä – piste. Feministiksi tunnustautunut Halla-aho vain haluaa femakkoa. Rönttöukot röhisevat kummallisuuksia toreilla ja, niistä ei uunokaan ota selvää. Kyllä on sekalaista seurakuntaa ja muka vielä hallitukseenkin tuollaisten mielipidevankien kanssa.

 3. Kyllä sitä näköjään voi kuulla samat asiat kovin eri tavoin.

  Purra ei ollut katkera, vaan totesi itsekkin olleensa aikanaan feministi, mutta irtisanoutui nykyisestä, miesvihamielisestä ideologisesta äärifeminismistä.

  Ei Halla-aho eikä Purrakaan asemoinut naista nyrkin ja hellan väliin. Sen tekee kommentoija itse.

  Torilla ”röhisevät rönttöukot” tuomitsivat Ano Turtiaisen ylilyönnit yksiselitteisesti. Sekään ei ilmeisesti kommentoijalle sovi.

  Kommentoija jatkaa myös omalla linjallaan käyttämällä halventavia nimityksiä aivan tavallisista kansalaisista. Kansalaisista, joiden ainoa ”synti” on olla perussuomalaisten kannattajia.

 4. Persun siellä turuilla ja toreilla tuntee siitä, että hän ajaa sinne vanhalla mersulla tai audilla ja hänellä on persulippis päässään ja reikäinen t-paita jossa on Suomileijonan kuva ja samanlainen kultainen riipus kaulassaan.
  Sanoo suureen ääneen olleensa pitkään ulkomailla ( Fuengirolassa), josta kultaa muistuttava rusketus.
  Perässä päräyttää olkilakkinen pappamopolla ja tunkee samaan seuraan kertomaan vitsejä ulkomailta Teiskosta.
  Ovat kuin keisareita maailmalta röhönauruineen kierrellessään toria. Nuorehkot naiset naureskelevat katketakseen keisarin uusia vaatteita. Joillakin varttuneimmilla on häpeän tunne naamallaan ja katoavat nopeasti, ettei vaan seura tartu.
  (Tämä on tosi esimerkki Tammeantorilta).

  1. Mitähän persut ovat tehneet, kun joku on noin jumalattoman katkera?
   Eivätkö ole kelpuuttaneet vaaliehdokkaaksen vai mitä?
   On meinaan niin kivikovasti tuo persuvihamielisyys tarttunut kaikkeen mahdolliseen asiaan ja mollaaminen on jo aikaa sitten mennyt naurettavuuksiin.
   Kyllä persupelko on kauhea tauti.

  2. ”Ovat kuin keisareita maailmalta ..”

   Kyllä kuvaukseen sopivia ihmisiä löytyy kaikista piireistä – usein löytyy aivan läheltäkin ..

  1. Eikä edes puututa ulkonäköön, vaan sepitetään persupelkoisesti omia mielikuvia.

  2. ”Kun asia loppuu, niin puututaan ulkonäköön. Ei ole yllätys.”

   Ennen kuin mikään voi loppua, olisi sen pitänyt alkaa.

 5. Jahka jos ja kun persut pääsee hallitukseen he ovat tasan tarkkaan samanlaisia kuin vanhat puoluet. Ei suuret sanan suuta halkaise. Niiden tarkoitus on saada äänestäjiä. Sittenku on päästy valtaan ollaan niiku muutkin.

Kommentoi