Äkkiä maskit naamalle, niin puoluekannatus menee sekaisin, kun kenenkään henki ei haise enää millekään

Niin, että ja kun Marin johti ensimmäistä koronaryvästä viltin alle, nousi demarien kannatus pilviin . Sen jälkeen, eli nyt sen piti romahtaa ”lahkolaisten” mielestä. Mutta, kun kehtasi lähteä lomille ja mennä naimisiin niin oho !  Tule äkkiä takaisin, niin saadaan kannatus laskemaan !

Oppositiossa Orvolla on Orpo olo, mutta olkoot. Leikkivät vanhaa tuolileikkiä persujen kanssa.

Kepun äkkiväärä Kulmuni kyntää omaa vakoansa. Vihreys yhteensä ei näy nousevan.

Hallituspuolueilla yhteensä 57,6 %

 

Puoluekannatus heinäkuu.

https://yle.fi/uutiset/3-11479982

19 vastausta artikkeliin “Äkkiä maskit naamalle, niin puoluekannatus menee sekaisin, kun kenenkään henki ei haise enää millekään”

  1. Pitäisi ainakin tuon ykkösen kannatusnaamataulun kuva äkkiä vaihtaa, olisi niillä tuohon parempaakin näyttää.

    Muuten, kohta noissa naamatauissa on vai yksi partajeesus, muut ovat naisia. Harkimoa ei lasketa, kun ei ole ääntäkään.

  2. Itse myös yksi päivä mietin, kun Marinista tulee demareiden puheenjohtaja, niin kokoomuksella ja persuilla on enää miehet ykkösvetureina. Toisaalta näin miehen näkökulmasta vähän huolettaa, että keikaus miehistä naisiin on ollut lopulta aika nopea, sitten kun pää saatiin auki. Onko se hyvä vai huono asia, en tiedä. Persut varmasti jatkaa miespuolueena eikä naiset heitä järin paljoa äänestä, enkä kyllä yhtään ihmettele. Kokoomuksella on mietinnän paikka. Voi olla, että piakkoin on Elina Lepomäen mentävä aukko kokoomuksessa.

    1. Tähän näkemykseen Lepomäestä minäkin perustin naisvallan kasvun.

      Mielenkiintoista mm. yritysmaailmasta on se, että naisjohtajat ovat huomattavasti tehokkaampia johtajia kuin miehet. Naisen empatiakyky ja kokonaisvaltaisuus johtamisessa saa väen tuottavammin liikkeelle äijien kapeamman hierakia-business johtamisen sijasta.
      Ja tarvittaessa nainen on henkisesti ankarampi kuin mies, ja sehän sattuu erityisesti äijävoittoisissa organisaatioissa. Naiset niissäkin organisaation osasina selviävät helpommin tietäen naisten omat kiemurat kuin miehet.
      Lisäksi nainen on pirun ovela käyttämään kaikki kykynsä tarvittaessa siten, että äijä ei huomaakaan.
      Nainen johtaa helpommin äijiä kuin äijät äijiä.
      Nainen johtaa naisia ankarammin kuin äijät naisia.

      Jos kysytte, mihin perustan näkemykseni. Perustan sen kolmen suuren yhtiön johtamiskulttuurissa olleena, jossa on ollut teidänkin hyvin tuntemianne naisjohtajia.

  3. En pidä tuota kyllä sukupuoli kysymyksenä. Olihan Keskustallakin nainen johdossa mutta suosio sen lun laskee. Enkä usko, että Saarikkokaan saa sitä nousemaan, jos nousee niin muista syistä. Nainen tai mies, esiintyminen ratkaisee paljon. Marinin suosio oli erityisen vahvaa yli 50- vuotiaiden ja eläkeläisten keskuudessa, vaikka hän on noin nuori. Vanhempi väki arvostanee rauhallista ja asiallista esiintymistä joka ei kuitenkaan ole mitään sanomatonta poliittista jauhantaa. Ja häät ja kauniit kuvat niistä vain vahvistavat mielikuvaa joka on itse asiassa aika konservatiivinen kuten äänestäjätkin. Perussuomalaisten ”peräreikä” puheet kyllä karkoittavat samaa porukkaa vaikka siellä oliskin toisaalta vastustusta punavihreälle hörhöilylle. Marin on ainakin toistaiseksi antanut Ohisalon hoitaa hörhöhommat eikä sellainen leima ole tarttunut häneen.

  4. Esiintymiskyvystä ja karismasta olen samaa mieltä. Kulmunilla ei ollut kumpaakaan.
    Tulevassa hallitusviisikossa on kolme erinomaista esiintyjää Marin, Saarikko ja Andersson. Ohisalo asiallinen, mutta ei innosta. Samoin Henriksson vain asiaa.
    Sitten ovat nämä superasialliset miehet, Vanhanen, Lintilä, Leppä, Kaikkonen, Blomqvistia ei näy eikä kuulu. Harakka hiukan lentelee, mutta on paras miehistä esiintyjänä.

  5. Joskus joku viisveisaa gallupeille – joskus tämä joku seura niitä innolla.

    ***********************************************************************************
    5.12.2019 KIRJOITTANUT JUHANI KARJALAINEN

    Persujen kannatus- mitä sitten- ei mitään !
    Uusi Ylen gallup kertoi taas uuden ennätyksen persuille; mitä sitten- ei mitään !
    Ei noilla pääse edes päättämään mitään nyt eikä tulevaisuudessakaan, vai onko nämä merkki jostakin huolestuttavammasta ?

    https://yle.fi/uutiset/3-11102651
    ”Äärioikeisto levittää ideologiaa pinnan alla”:
    *
    https://www.pirkanblogit.fi/2019/juhani-karjalainen/persujen-kannatus-mita-sitten-ei-mitaan/

    1. Nii’in – ei todella mitään uutta:

      ”Joskus joku viisveisaa gallupeille – joskus tämä joku seura niitä innolla.”

    2. Täällä näyttää olevan sekä linkkiviidakkomies että blogikirjanpitäjä. Missähän niitä oikein koulutetaan. Minulla ei tuohon näpertelyyn olisi aikaa eikä hermoja turhanpäiväisisyyksiin.

      Tuttavapiirissäni oli taannoin eräs taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, joka oli fyysikko. Hän piti kirjaa pienellä ja tarkalla käsialalla kaikesta kuka sanoi ja mitä ja milloin ja lisäksi leikkeet liimattuna tarkkaan järjestykseen ”kirjanpitoon”. Mutta se, mitä hänen piti tehdä oikeasi ja osata tehdä eli päättää, toimeenpanna ja delegoida – se puuttui.
      Muutaman vuoden osakkaat jaksoivat, mutta potku tuli perseeseen käytännön osaamattomuuden ja keskittymisen vuoksi vääriin asioihin virhearvioiden lisäksi.

  6. Demarien kannatuksen nousu oli minulle suuri yllätys ja olisin kansalaisten jo vähitellen luullut oppineen ymmärtämään, että raha ei kasva puussa.
    Ennenkuin tämä vuosi päättyy, niin PS = 1
    Joten Heikille ja Hannulle sanon, että älkää nyt puppuune tukehtuko Marin kiimassanne, kyllä se suosio tulee alas, kun huomataan että velka vie köyhimmält Hurstin valintaan ja ”turisteille” tarjoillaan seisovasta pöydästä.

    1. Heikille karismaattinen henkilö on sellainen, joka on samaa mielipuolta hänen kanssaan.

      1. Arvi, ei suinkaan, vaan molemmin päin. Kyllä sinä tiedät, mikä on karisma ja kuka on karismaattinen ja myös kuka ei. Julkisuudessa on yleensä selvä enemmistö karismaattisia.

    2. Arvi, mitä persut sillä 1:llä tekisivät, kun kukaan 2 ,3, 4, 5, 6, 7 eivät lähde 1:n kanssa marjaan.
      Tappio häämöttää persuille ajatteleepa asiaa mitenkä päin tahansa.

      1. Halla-aho keräsi Helsingistä suurimman yksittäisen ehdokkaan äänimäärän historiassa ( yli 30000 ) ja varmasti hänen karismansa oli siihen osasyynä, älyn ohella.

        1. Arvi, etkös huomaa, että Hesassa menee kaikki päin persettä asiassa kuin asiassa. Eli sellaisia hesalaisia ei kukaan Suomen johtopaikoille halua. Eli tyhmiä äänestäjiä siellä ovat.
          Tampereella sen sijaan menee kaikki putkeen. Joten Marineja tarvitaan. Halla-ahokin hapantui kyvyttömäksi muutettuaan Tampereelta Hesan äkkirikkaaseen Eiraan ja päästään köyhien sekaan. Minä taas muutin sieltä Eirankin kulmilta takaisin Tampereelle.

    3. Hassua omaksua tuo persu kieli jolla monet yrittävät korostaa sanomaansa. Vai olen ihan kiimassa:)) Katson hallitusta kokonaisuudessa enkä yhden ministerin näkökulmasta. Ja toistan, en ole demari enkä muunkaan hallituspuolueen kannattaja enkä äänestäjä. Ai mutta kirjoitin puppua, Anna Kontulaa äänestin viime vaaleissa.

      1. kommunistia äänestit, jotka voidaan hyvin rinnastaa historiastaan natseihin.

        1. Ennen minä Hannua äänestäisin kuin yhtäkään persua Suomen kamaralla. Arvin natsit ovat ihan ikiomassa puolueessaan.

          Persuilla ilmeisesti nousi hattuun, kun kuuntelivat aamulla klo 10 oh aallah in aamusaarnan hinareetistaan. Porontaljoilla kumarrettiin syvään tv:n edessä perspuoli kaikille 80 % todellisille vastuuntuntoisille suomalaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *